Επίθεση YAMAHA με το NS 5000

Reaction score
1.173
Είναι ένα ηχείο ........ από ένα νέο διαστημικό υλικό με την ονομασία βηρύλλιο-zylon ..... Με αυτό τον τρόπο το ηχείο ανεβαίνει ψηλά και φθάνει τα 40ΚΗz .........:geek: ...... όπου Υπάρχει ένας «μυστικός» σωλήνας μορφής “J” .... και με σύρμα τετράγωνης διατομής ........ οπότε και η τιμή του είναι στα 15.000 ευρώ "με τη βάση" ........

Και μετά από το διαστημικό υλικό που είναι κατασκευασμένο το ηχείο, το soundrack του Starwars θα έχει πλέον αληθοφάνεια.

Χώρια που με τα 40kz θα είναι για όλη την οικογένεια μας.

Reaction score
29.519
Είναι ένα ηχείο ........ από ένα νέο διαστημικό υλικό με την ονομασία βηρύλλιο-zylon ..... Με αυτό τον τρόπο το ηχείο ανεβαίνει ψηλά και φθάνει τα 40ΚΗz .........:geek: ...... όπου Υπάρχει ένας «μυστικός» σωλήνας μορφής “J” .... και με σύρμα τετράγωνης διατομής ........ οπότε και η τιμή του είναι στα 15.000 ευρώ "με τη βάση" ........

Και μετά από το διαστημικό υλικό που είναι κατασκευασμένο το ηχείο, το soundrack του Starwars θα έχει πλέον αληθοφάνεια.

Χώρια που με τα 40kz θα είναι για όλη την οικογένεια μας.

Αλήθεια αυτό με τα 40khz πως το έχουν μετρήσει?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.954
Παιδγιά, μην το γελάτε. Μπορεί εκεί στον Ήχο να το έχασαν στη μετάφραση (άκου βηρύλλιο-zylon!), αλλά για το ηχείο, ας περιμένουμε μετρήσεις από το avmentor, αν και όποτε...

Reaction score
7.089
δε νομιζω να υπαρχει καποιος που να πιστευει οτι δεν ειναι ενα εξαιρετικο ηχειο,οτι σιγουρα θα φερει πολλες καινοτομιες στη σχεδιαση και κυριως στο υλικο των μεγαφωνων,αλλα αυτα τα 15 χιλιαρικα για ηχειο 70 εκατοστων μου φαινονται πολλα ,ειδικα αν αναλογιστει κανεις τι προσφερουν οι ανταγωνιστες με το ιδιο ποσο. Καλες οι συκευες "επιδειξης τεχνολογιας",αλλα νομιζω οτι σε αυτη την περιπτωση εχουμε μαλλον μια εμπορικη αποτυχια.

Και κατι που δεν το προσεξαμε, ο τιτλος αναφερεται σε ερχομο του ηχειου στην Ελλαδα,αλλα δεν βλεπω κατι τετοιο μεσα στο αρθρο που ακολουθει,ενω το video αναφερεται σε ερχομο στην Ευρωπη. Ειστε σιγουροι οτι ο αντιπροσωπος στη χωρα μας θα "στοκαρει" (απο το stock ετσι,οχι απο το μερεμετι) ενα τετοιο ηχειο?

Reaction score
660
Τα 15 χιλιάρικα το 2005 ήταν για αρκετούς στην Ελλάδα 3 μηνιάτικα , δε κατασκευάζουν τα εργοστάσια προιόντα με γνώμονα τις κατεστραμμένες χωρες σαν τη δική μας , μάλιστα με την Ελλάδα πλέον δεν ασχολείται καμία σοβαρή εταιρία του εξωτερικού εμπορικά . Ειναι μια πολύ καταξιωμένη εταιρία και σίγουρα τα ηχεία αυτά θα κοντράρουν πολύ ακριβότερες υλοποιήσεις

Reaction score
1.173
Καλά ρε, ο ελέφαντας με τέτοια αυτιά, ακούει μέχρι τα 10 kHz? :rolleyes:
Χαχαχα και εγώ αυτό παρατήρησα.
Λέω εγώ ο "έξυπνος", αφού ο λαγός με τις προπέλες φτάνει τα 49Κz(μπορεί να πάρει και τα yamaha) ο ελέφαντας πως το καλό μένει στον πάτο......:p

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.954
δε νομιζω να υπαρχει καποιος που να πιστευει οτι δεν ειναι ενα εξαιρετικο ηχειο,οτι σιγουρα θα φερει πολλες καινοτομιες στη σχεδιαση και κυριως στο υλικο των μεγαφωνων,αλλα αυτα τα 15 χιλιαρικα για ηχειο 70 εκατοστων μου φαινονται πολλα ...
Διαφωνώ. Τόσοι και τόσοι κατώτεροι της Yamaha πουλάνε ηχεία -και διάφορα άλλα- σε εξωπραγματικές τιμές, αλλά κανένας σας δεν διαμαρτυρήθηκε. Τώρα που η Yamaha θέλει να πουλήσει high end, την πήρατε απ' τα μούτρα, προφανώς διότι έχει συνηθίσει το κοινό της σε τιμολόγηση διαφορετικής νοοτροπίας. Το ίδιο και η Matsushita με το νέο SL1200GAE. Προσωπικά τείνω προς την άποψη πως σ' αυτές τις δύο περιπτώσεις, οι κατασκευαστές αυτοί φέρθηκαν λίαν επιεικώς προς το καταναλωτικό κοινό. Αν περνούσε από το χέρι μου, και δεδομένων των τεχνικών δυνατοτήτων, το NS5000 θα το χρέωνα 120.000$ και το GAE τουλάχιστον 80.000$. Πόσο μάλλον αφ'ης στιγμής οι περιοδικάδες αναπαράγουν ό,τι τους σερβίρεται μέσω των δελτίων τύπου, όπως για παράδειγμα το μυστήριο και εξωτικό zylon. Αλλά τί να πεις; Ότι με zylon φτιάχνουν ρακέτες του τένις και του πινκ-πονγκ; Άσε καλύτερα, βάλε ολίγη από NASA και φόρμουλα ένα, καθ' όσον familiarity breeds contempt, που έλεγε και η θεία του "z". Δεν είμαστε οπχοιοικιόπχοιοι. :p

Τελικά, κάλλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα... :D

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.390
Ότι με zylon φτιάχνουν ρακέτες του τένις και του πινκ-πονγκ; Άσε καλύτερα, βάλε ολίγη από NASA και φόρμουλα ένα, καθ' όσον familiarity breeds contempt, που έλεγε και η θεία του "z". Δεν είμαστε οπχοιοικιόπχοιοι.
Πού το θυμήθηκες το thread αυτό; :lolsign:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.390
Τα πιο μεγάλα από αυτά τα posts μου τα έστελνε αρχικά σε email και κοροϊδεύαμε τηλεφωνικά αυτούς που θα ενοχληθούν περισσότερο. Το ωραίο είναι ότι ποτέ δεν μου άρεσε να μιλάω πολλή ώρα στο τηλέφωνο, αλλά με τον RDoh είχαμε το δίωρο για πλάκα.

Reaction score
29.519
Βέβαια έχει τρούπα Νίκο , 12ιντσο με 65 λίτρα, είναι BMW M3 με ζαντολάστιχα από FIAT 500αράκι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera