Επίσκεψη στην έκθεση Athens Electronix 2016

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Κυριακή πρωί επισκέφθηκα την έκθεση Athens Electronix 2016, την πρώτη κλαδική πανελλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Στην έκθεση συμμετείχαν μεγάλες εταιρίες του χώρου, με τα τελευταία προϊόντα που διαθέτουν, να προβάλλονται σε ζωντανή λειτουργία.
Επί τρεις ώρες περίπου έκανα αρκετές βόλτες και συζήτησα με ανθρώπους από τις εταιρίες που παρουσίαζαν τα προϊόντα τους.
Πολύ όμορφη η συνολική μορφή της έκθεσης, με νέα και ενδιαφέροντα προϊόντα να εμφανίζονται... Θα δούμε και μερικά από αυτά...

καταρχήν ο διοργανωτής της έκθεσης και εκδότης των περιοδικών της Libra Press Αργύρης Νομικός...

Εδώ επεξηγεί τη λειτουργία του συστήματος IPTV που μπορεί να stream-αρει ταυτόχρονα 100 κανάλια...!!!
Το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης είναι ένας δέκτης μέσω ίντερνετ...!

το μενού...

και ο IPTV δέκτης...

Last edited:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
στο περίπτερο της KALEMIS BROS http://www.kalemisbros.gr/ , είδα αρκετά και ενδιαφέροντα πράγματα.
Εκείνο που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν το νέο Media Player 4K ZAPPITI, με φοβερές δυνατότητες και ένα πολύ σημαντικό προσόν... Είναι το μόνο που παίζει DOLBY ATMOS...!!!
http://zappiti.com/zappiti_player_4k.html

Πήρα υποσχετική από τον Γιάννη Καλέμη και σε λίγες μέρες θα έχω το συγκεκριμένο Player για ενα Full Review...
Υπενθυμίζω ότι το setup μου ειναι 4Κ τηλεόραση Thomson, 4K ενισχυτής Denon και με Dolby Atmos... To setup των ηχείων μου είναι 5.2.2 με στήσιμο Dolby Atmos...
Οπότε μπορείτε να φανταστείτε ότι θα γίνει ΠΛΗΡΕΣ τεστ... Βγαίνει μάλιστα σε δύο εκδόσεις όπως βλέπετε.
Οσο για την τιμή, "ψήνεται" μια ειδική συμφωνία για τα μέλη του AVSITE...!!!

Το ιντερνετικο και DAB ραδιόφωνο, μαζί με IPTV box...

Τα IPTV Box της MEDIALINK που μπορούν να "δούν" πολλά...

και μια κοντινή...

Last edited:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Η ΕΡΤ παρούσα με Vintage εξοπλισμό που έγραψε ιστορία και πολλές ώρες λειτουργίας....
Μοίραζε μάλιστα και DVD με το Θέατρο της Δευτέρας και άλλες ιστορικές σειρές. Έκπληξη το σετάκι που έδινε και ήταν οκτώ DVD !!!

Ας δούμε μερικές φώτο... και όποιος γνωρίζει τα μηχανήματα , ας τα αναφέρει !

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
και ακόμη μια έκπληξη... στο περίπτερο της EDISION, ο νέος FullHD δέκτης Linux receiver OS mini PLUS, με τρία tuner. Ένα δορυφορικό DVB-S2, ένα επίγειο DVB-T2 και ένα ...υβριδικό που το κάνεις ότι θέλεις (!) είτε DVB-S2, είτε DVB-T2 είτε Cable...!!!
Επίσης ο δέκτης αποκωδικοποιεί σε H-265 HEVC Hardware Decoding (!).
Φοράει τον διπλοπύρηνο BCM-73625 στα 750 Mhz στα 2000 Dmips και με 512ΜΒ Ram DDR3 και 512 MB NAND flash.
Τώρα τι σημαίνει αυτό ακριβώς και κατά πόσο θα μπορεί να παίξει και αρχεία τέτοιου είδους ως ...media player (ξέρω-ξέρω το ίδιο σκεφτήκαμε...) θα το δούμε σε δύο μήνες περίπου που ο δέκτης θα είναι διαθέσιμος στην Ελληνική αγορά με μια τιμή έκπληξη!!
Πήρα και εδώ υποσχετική για Full Review! Αναμείνατε!

εδώ βλέπετε τα 3 tuner, με το τρίτο που δέν περιγράφει κάτι να είναι το υβριδικό !

[DOUBLEPOST=1460974989][/DOUBLEPOST]Πάρα πολλά ακόμη προϊόντα με έμφαση στα συστήματα ασφαλείας, DVR, συναγερμοί, κάμερες πάσης φύσεως και πορτοφολιού, μέχρι και 12 Mpx !!!!!
Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα όλη η περιήγηση και πραγματικά όποιος δεν μπόρεσε να πάει έχασε...
Πιστεύω να πήρατε μια γεύση και αναμείνατε τα δύο δυνατά review σύντομα...!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88