- Μηνύματα
- 545
- Reaction score
- 46
Ζητώ την βοήθεια σας και κυρίως των κοριτσιών
Πρόκειται να αλλάξουμε κουζίνα και επειδή πρόσφατα πήραμε και νέες κατσαρ'ολες που δουλεύουν σε επαγωγικές εστίες τι μου προτείνεται, κεραμικές ή επαγωγικές
γνωρίζω για την οικονομια ρεύματος αλλά δεν με καίει τόσο διότι η σύζηγος δουλεύει στην δεη, θα ήθελα να ακούσω άλλα πλεονεκτήματα
Ισχύει ότι πρέπει να υπαρχει υγρό μες στην κατσαρόλα για να μην καεί το φαγητό επειδή αναπτύσει γρήγορα θερμοκρασία??
Υπόψιν οι συγκεκριμένες κατσαρόλες μαγειρεύουν τα φαγητά που αποτελούνται απο πολλά υγρά χωρίς νερό
όπως μπρόκολα, κουνουπιδι, πατάτες κλπ
Θα έχουμε πρόβλημα με τις επαγωγικές
Παρακαλω τα φώτα σας
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πρόκειται να αλλάξουμε κουζίνα και επειδή πρόσφατα πήραμε και νέες κατσαρ'ολες που δουλεύουν σε επαγωγικές εστίες τι μου προτείνεται, κεραμικές ή επαγωγικές
γνωρίζω για την οικονομια ρεύματος αλλά δεν με καίει τόσο διότι η σύζηγος δουλεύει στην δεη, θα ήθελα να ακούσω άλλα πλεονεκτήματα
Ισχύει ότι πρέπει να υπαρχει υγρό μες στην κατσαρόλα για να μην καεί το φαγητό επειδή αναπτύσει γρήγορα θερμοκρασία??
Υπόψιν οι συγκεκριμένες κατσαρόλες μαγειρεύουν τα φαγητά που αποτελούνται απο πολλά υγρά χωρίς νερό
όπως μπρόκολα, κουνουπιδι, πατάτες κλπ
Θα έχουμε πρόβλημα με τις επαγωγικές
Παρακαλω τα φώτα σας
Ευχαριστώ εκ των προτέρων