- Reaction score
- 80
Γνωρίζει κανείς εάν οι επανεκδόσεις βινυλίου "Back to Black", προέρχονται απο αναλογικό MASTER, ή αδίκως σπαταλώ τον χρόνο μου και τον οβολό μου ;
Βασίλη καλησπέρα.
έχω αγοράσει κάποιους δίσκους με τη συγκεκριμένη ετικέτα κ τους έψαξα, άκρη συνολικά δε βρήκα.
Από ποιότητα εγγραφής, ότι κάτσει.
πχ.
Thin Lizzy: Black Rose, μέτρια
Santana το πρώτο, άθλια
Dire Straits: Brothers in arms, καρασυμπιεσμένη-τσιριχτή
Δρ John...άψογο
ZZ Top: Fandango! Εξαιρετικό κ 180γρ!
Απτάαα:126:
Έτσι μπράβο άρχοντές μου!!! Αθάνατες ροκιές και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!!Ευχαριστώ.
Θα ρισκάρω με Cat Stevens & Van Morison.
Δεν γνωρίζω με τι παίζεις και τι έχεις σαν αναφορά,αλλά έχω αγοράσει πολλά απο την συγκεκριμένη εταιρία και πραγματικά η ποιότητα ήχου είναι αξεπέραστη!!Συγκεκριμένα το Brothers in Arms,το έχω σε διάφορες εκδόσεις και μπορώ μόνο να το συγκρίνω με την διπλή έκδοση half speed,της music matters!!Βασίλη καλησπέρα.
έχω αγοράσει κάποιους δίσκους με τη συγκεκριμένη ετικέτα κ τους έψαξα, άκρη συνολικά δε βρήκα.
πχ.
Santana το πρώτο, άθλια
Δρ John...άψογο
Βασίλη ΝΑΙ!Ευχαριστώ.
Θα ρισκάρω με Cat Stevens & Van Morison.
Τον δισκο των Thin Lizy: Black Rose τον εχω παρει κι εγω, πολυ μετριος.Βασίλη καλησπέρα.
πχ.
Santana το πρώτο, άθλια
Δρ John...άψογο
Eγώ κατέβασα με το κουπόνι του δίσκου το mp3, το οποίο έχει καλύτερη ποιότητα!!:116:Δεν γνωρίζω με τι παίζεις και τι έχεις σαν αναφορά,αλλά έχω αγοράσει πολλά απο την συγκεκριμένη εταιρία και πραγματικά η ποιότητα ήχου είναι αξεπέραστη!!Συγκεκριμένα το Brothers in Arms,το έχω σε διάφορες εκδόσεις και μπορώ μόνο να το συγκρίνω με την διπλή έκδοση half speed,της music matters!!
Σούμο-John-son-japan, στο βινύλιο υπάρχει η ένδειξη ότι έχει γίνει ρημάστεριν.Εεε δεν είναι τίποτα παιδιά, πήρε ληγμένο γαρυφαλέλαιο.:204:
Σούμο-John-son-japan, στο βινύλιο υπάρχει η ένδειξη ότι έχει γίνει ρημάστεριν.
Έ, είναι απλό. Η επεξεργασία έδωσε χάλια αποτέλεσμα.
Άπιστε καμβά...
Φανταστικες επανεκδοσεις παντως κανει η Analogue Productions.
Ακριβα αλλα αξιζουν τα λεφτα τους.
Εχω παρει καποια.
Ευτυχώς που υπάρχουν κάτι τέτοια!Ναι john και εγω πήρα 4 απο δαύτα , απο τον Στεφανίδη, βινύλια μιας πλευράς, 45 στροφών, γραμμένη μόνο η μισή πλευρά μέχρι την μέση και είναι εξαιρετικά.Η απογείωση του βινυλίου θα έλεγα.
Αρχική εγγραφή η 59 η 60. Απίστευτη.:622:
Eγώ κατέβασα με το κουπόνι του δίσκου το mp3, το οποίο έχει καλύτερη ποιότητα!!:116:
Ωραιος!!Αρχηγος!!:136::136:Ναι john και εγω πήρα 4 απο δαύτα , απο τον Στεφανίδη, βινύλια μιας πλευράς, 45 στροφών, γραμμένη μόνο η μισή πλευρά μέχρι την μέση και είναι εξαιρετικά.Η απογείωση του βινυλίου θα έλεγα.
Αρχική εγγραφή η 59 η 60. Απίστευτη.:622: