- Reaction score
- 1
Kαλήσπερα παιδια..αφου ελυσα το προηγουμενο προβλημα με το video usb stick
Ηθελα να ρωτησω κατι αλλο τωρα....
Αρχες ιουνιου ημερομηνια δεν ξερω....μου ζητηθηκε να καλυψω μια βαφτιση φωτογραφια και βιντεο...ενταξει απο μονταζ ξερω πολλα πραγματα εχω το adobe premiere και το δουλευω μια χαρα....
Το θεμα ειναι τωρα οτι ενταξει δεν εχω καμια επαγγελματικη βιντεοκαμερα
μια κανονικη ειναι σαν αυτη που εχουμε στα σπιτια μας ολοι κι επειδη τα παιδια ειναι φιλοι μου και ο φωτογραφος ζητησε Υπερογκα ποσσα μου ειπαν εμενα...με τα μισα...
Εχω ενα θεματακι με τον φωτισμο γτ σιγουρα οι πολυελαιοι της εκκλησια δεν φτανουν μονο ετσι πηρα 2 προβολεις 500watt τον καθενα και θα τους στησω σε τριποδες απο ηχεια με καποια πατεντα...καθ οτι τα Spot τα επαγγελματικα ειναι πανακριβα!!
Υπαρχει κατι που θα επρεπε να κανω η να προσεξω με τον φωτισμο;;
Φτανουν 2 προβολεις τετοιοι;; κανονικοι κοινοι προβολεις ασφαλειας ειναι...
Για βοηθηστε λιγο
Ηθελα να ρωτησω κατι αλλο τωρα....
Αρχες ιουνιου ημερομηνια δεν ξερω....μου ζητηθηκε να καλυψω μια βαφτιση φωτογραφια και βιντεο...ενταξει απο μονταζ ξερω πολλα πραγματα εχω το adobe premiere και το δουλευω μια χαρα....
Το θεμα ειναι τωρα οτι ενταξει δεν εχω καμια επαγγελματικη βιντεοκαμερα
μια κανονικη ειναι σαν αυτη που εχουμε στα σπιτια μας ολοι κι επειδη τα παιδια ειναι φιλοι μου και ο φωτογραφος ζητησε Υπερογκα ποσσα μου ειπαν εμενα...με τα μισα...
Εχω ενα θεματακι με τον φωτισμο γτ σιγουρα οι πολυελαιοι της εκκλησια δεν φτανουν μονο ετσι πηρα 2 προβολεις 500watt τον καθενα και θα τους στησω σε τριποδες απο ηχεια με καποια πατεντα...καθ οτι τα Spot τα επαγγελματικα ειναι πανακριβα!!
Υπαρχει κατι που θα επρεπε να κανω η να προσεξω με τον φωτισμο;;
Φτανουν 2 προβολεις τετοιοι;; κανονικοι κοινοι προβολεις ασφαλειας ειναι...
Για βοηθηστε λιγο