Επιδότηση για επισκευή ιστορικού οχήματος ?

Reaction score
1.623
Γνωρίζει κανείς εαν υπάρχει καποιου είδους επιδότηση/επιχορήγηση για την επισκευή και συντήρηση ιστορικού οχήματος ? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη... :bravo:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Γνωρίζει κανείς εαν υπάρχει καποιου είδους επιδότηση/επιχορήγηση για την επισκευή και συντήρηση ιστορικού οχήματος ? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη... :bravo:
Αν μαθω πως εκεινο το βραδυ στο Τατοι "απεκτησες" και ιστορικο οχημα , μαυρο φιδι που σ'εφαγε:cool_11:

Reaction score
173
Απάντηση: Επιδότηση για επισκευή ιστορικού οχήματος ?

Η αδεια ειναι στο ονομα σου;

Reaction score
1.623
Re: Απάντηση: Επιδότηση για επισκευή ιστορικού οχήματος ?

Η αδεια ειναι στο ονομα σου;
Ναι η άδεια είναι στο ονομά μου...Τώρα σε οτι αφορά ΕΛΠΑ / ΦΙΛΠΑ και συναφή δεν υπάρχει κάτι σχετικό στα site τους.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Αν θέλεις δοκίμασε και τη ΛΕΚΑΜ http://www.lekam.gr/el/readBios.asp, είναι Θεσσαλονίκη αλλά ίσως να μπορούν να σου δώσουν κάποιες κατευθύνσεις τηλεφωνικά ή με e-mail. Πρόκειται για αρκετά δραστήρια λέσχη και πιθανόν να ξέρουν τι γίνεται με το θέμα.

Reaction score
1.623
Αν θέλεις δοκίμασε και τη ΛΕΚΑΜ http://www.lekam.gr/el/readBios.asp, είναι Θεσσαλονίκη αλλά ίσως να μπορούν να σου δώσουν κάποιες κατευθύνσεις τηλεφωνικά ή με e-mail. Πρόκειται για αρκετά δραστήρια λέσχη και πιθανόν να ξέρουν τι γίνεται με το θέμα.

Ευχαριστώ Μαρία θα το δοκιμάσω. Απο μια ματιά στο site τους φαίνεται πως είναι όντως αρκετά δραστήριοι...

Reaction score
1.623
Σήμερα πήρα και την σχετική απάντηση απο την ΛΕΚΑΜ οτι όλα τα οχήματα επισκευάζονται & συντηρούνται απο τους ιδιοκτήτες τους χωρίς κάποια επιδότηση...:(

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Σήμερα πήρα και την σχετική απάντηση απο την ΛΕΚΑΜ οτι όλα τα οχήματα επισκευάζονται & συντηρούνται απο τους ιδιοκτήτες τους χωρίς κάποια επιδότηση...:(

Είναι κι αυτό ένα ακριβούτσικο χόμπι...

Αν έχεις μεράκι πάντως, θα βρεις μια λύση, έστω κι αν χρειαστεί πολύς χρόνος!
Το ξαναζωντάνεμα ενός αυτοκινήτου αξίζει τον κόπο...

Reaction score
1.623
Η αλήθεια είναι πως αν σκοπεύεις σε πλήρη ανακατασκευή πας για πολλά χρήματα (τα οποία ποτέ δυστυχώς δε περισσεύουν)...

'Οπως είπες όμως το μεράκι & η διάθεση είναι εξίσου σημαντικοί παράγοντες...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Η θεά (DS = Deesse)!

Καλή επιτυχία - και πολλή υπομονή, γιατί ένα τέτοιο αυτοκίνητο είχε συγγενικό μου πρόσωπο όταν ακόμα ήταν διαδεδομένο, και ξέρω ότι το συγκεκριμένο μοντέλο, όπως και άλλα παλιά Citroen, ήταν ακόμα και τότε ιδιαίτερα δύσκολο και πολυδάπανο στις επισκευές - προβληματική διάταξη των εξαρτημάτων του χώρου του κινητήρα που προκαλούσε προβλήματα στην πρόσβαση, ανάγκη για ιδιαίτερα εργαλεία, και τέτοια... Ωστόσο αυτά λίγη σημασία έχουν αν θέλεις να νεκραναστήσεις μια θεά!

(Btw, το έχετε δει σε cabrio? Η ομορφιά, με το Η κεφαλαίο...)

Reaction score
1.623
ευχαριστώ για το κουράγιο...Η αλήθεια είναι οτι είμαι ακόμα στην αρχή και ο δρόμος φαίνεται μακρύς & δύσκολος. Πιστεύω όμως οτι το τελικό αποτέλεσμα θα με δικαιώσει.

Αν παρεπτιμπτώντος κάποιος έχει δει-ακούσει για κανένα τέτοιο μοντέλο παρατημένο ή για ανταλλακτικά θα του ήμουν ιδιαίτερα ευγνώμων !

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.880
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain