- Reaction score
- 1.623
Γνωρίζει κανείς εαν υπάρχει καποιου είδους επιδότηση/επιχορήγηση για την επισκευή και συντήρηση ιστορικού οχήματος ? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη... :bravo:
Αν μαθω πως εκεινο το βραδυ στο Τατοι "απεκτησες" και ιστορικο οχημα , μαυρο φιδι που σ'εφαγε:cool_11:Γνωρίζει κανείς εαν υπάρχει καποιου είδους επιδότηση/επιχορήγηση για την επισκευή και συντήρηση ιστορικού οχήματος ? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη... :bravo:
Δεν έχω υπόψη μου σε τι ακριβώς αναφέρεστε...:cool_11:Αν μαθω πως εκεινο το βραδυ στο Τατοι "απεκτησες" και ιστορικο οχημα , μαυρο φιδι που σ'εφαγε:cool_11:
Ναι η άδεια είναι στο ονομά μου...Τώρα σε οτι αφορά ΕΛΠΑ / ΦΙΛΠΑ και συναφή δεν υπάρχει κάτι σχετικό στα site τους.Η αδεια ειναι στο ονομα σου;
Αν θέλεις δοκίμασε και τη ΛΕΚΑΜ http://www.lekam.gr/el/readBios.asp, είναι Θεσσαλονίκη αλλά ίσως να μπορούν να σου δώσουν κάποιες κατευθύνσεις τηλεφωνικά ή με e-mail. Πρόκειται για αρκετά δραστήρια λέσχη και πιθανόν να ξέρουν τι γίνεται με το θέμα.
Σήμερα πήρα και την σχετική απάντηση απο την ΛΕΚΑΜ οτι όλα τα οχήματα επισκευάζονται & συντηρούνται απο τους ιδιοκτήτες τους χωρίς κάποια επιδότηση...![]()