Επικίνδυνη Αποστολή 3 - MI:III DVD

Reaction score
6

Ο πήχης είναι ψηλά. Η δράση καταιγιστική. Η αποστολή... άκρως επικίνδυνη! Ο Τομ Κρουζ πρωταγωνιστεί ως Ίθαν Χαντ σε μια φρενήρη περιπέτεια σκηνοθετημένη από τον Τζέι Τζέι Έιμπραμς ("Lost", "Alias").
Μπαίνοντας ξανά στη δράση εξαιτίας των ανωτέρων του (Λόρενς Φίσμπερν και Μπίλι Κρούνταπ), ο Ίθαν αντιμετωπίζει τον χειρότερο, μέχρι τώρα, εχθρό του - τον αδίστακτο έμπορο όπλων Όουεν Ντέβιαν (ο βραβευμένος με Όσκαρ Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν). Με την υποστήριξη των πολύτιμων συνεργατών του (Βινγκ Ρέιμς, Τζόναθαν Ρις Μάιερς και Μάγκι Κιου), ο Ίθαν βυθίζεται σε μια απίστευτη περιπέτεια από τη Ρώμη μέχρι τη Σανγκάη, καθώς αγωνίζεται για να σώσει μια αιχμάλωτη πράκτορα (Κέρι Ράσελ) και να σταματήσει τον Ντέβιαν πριν σκοτώσει τον επόμενο στόχο του: τη γυναίκα τού Ίθαν, Τζούλια (Μισέλ Μόναγκαν).

Η ταινια από την αρχη σε τσιτώνει με την πολύ καλή της εισαγωγή (πριν πεσει το σημα) και σε κανει να ανυπομονείς για το αποκορύφωμα.
Βεβαια , δεν θα λεγα ότι φτάνει σε επιπεδο την πρωτη της σειρας και αυτό ισως να οφείλετε στο γεγονός ότι πρόκειται για καθαρά action movie παρά κατασκοπική οπως αυτή του De Palma (περιπου).
Καλοι ρυθμοι εντονοι δρασει και όλα αυτά να κορυφώνονται μεχρι τα 3/4 της ταινιας που εκει πιστευω αρχισε λιγο να κατηφορίζει.
Ειδικα προς το τελος υπαρχαν κανα δυο αφέλειες που μου ήρθαν σαν έκπληξη , καθως το ολο σύνολο ( αρκετά σοβαρό) δεν σε προετοίμαζε για τέτοια ολισθήματα.

Τεχνικα - Bonus

Εικόνα: 2.35:1 Anamorphic Widescreen
Γλώσσες: English 5.1 Dolby Digital Surround

Πρόσθετο Υλικό: Interactive Menus, Scene Selections, Audio Commentaries, "Making Of" Featurette, Deleted Scenes, Movie Featurette

Σύντομα από την Odeon ( 06/11/2006 )

Reaction score
0
Η ταινια δε μου αρεσε καθολου οταν την ειχα δει στο cinema. Και δε μιλαμε για κανενα απαιτητικο θεατη, ηξερα τι πηγαινα να δω, και αν ηταν μια καλη περιπετειουλα με 2-3 φιδιες σαν το νο2 , δε θα ειχα παραπονο (ουτε θα τρελενομουν κιολας). Αλλα με ειχε απογοητευσει.

Κριμας και για τον JJ Abrams, που και το Alias και το Lost τα εχω λατρεψει.

HV

Reaction score
0
Την εχω εδω και καιρο απο Αγγλια.
Κορυφαια ποιοτητα εικονας και ηχου και πολυ καλη σαν ταινια.
Ωστοσο ο ΤΟΜ εχει χασει καπως το ταλεντο του...

Reaction score
130
Την είδα χθές. καλή ταινία, τώρα για λεπτομέρειες στην κριτική δέν θα κάνω, με κάλυψε απόλυτα ο Ανδρέας. Αυτό που έχω να πω πάντως ειναι ότι ο ήχος στο dvd ειναι με αρκετή ένταση γραμμένος και τα εφφέ ειναι ένα τέστ για την μπροστινή τριάδα των ηχείων.

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Μελίδης Μιχάλης said:
Άλλη μια ταινία βγαλμένη μέσα απ΄τη ζωή.
Σιγα ρε James Bond δεν ειμαστε ολοι σαν και εσενα... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
Πως βρηκατε την ποιοτητα του dvd της Odeon? Ρωταω γιατι εμενα μου φανηκε λιγο περιεργη, καπως ξεβαμμενη, θολη, κιτρινωπη, δεν ξερω ακριβως πως να το περιγραψω. Εχω δει αρκετα αλλα καινουρια dvd με πιο ικανοποιητικη εικονα.

Reaction score
50
HomeCinema-Maniac said:
Μελίδης Μιχάλης said:
Άλλη μια ταινία βγαλμένη μέσα απ΄τη ζωή.
Σιγα ρε James Bond δεν ειμαστε ολοι σαν και εσενα... :lol: :lol: :lol:
Αν δεν κάνω λάθος ειρωνικά το έλεγε ο Μιχάλης... :)

Reaction score
4
Βάιος said:
Πως βρηκατε την ποιοτητα του dvd της Odeon? Ρωταω γιατι εμενα μου φανηκε λιγο περιεργη, καπως ξεβαμμενη, θολη, κιτρινωπη, δεν ξερω ακριβως πως να το περιγραψω. Εχω δει αρκετα αλλα καινουρια dvd με πιο ικανοποιητικη εικονα.
Είδα εχτές την ταινία. Δε είχα δει τους τίτλους αρχής καθόλου.
Σήμερα έψαχα στο site να δω τι λένε για την ποιότητα εικόνας και ήχου του Ελληνικού DVD, γιατί μου φάνηκε πολύ μάπα η εικόνα. Και ο ήχος, όταν υπήρχε μουσική και εφέ ταυτόχρονα, εμφανέστατα σαν να παρέμβαιναν οι ..κόφτες, μιας και η συνολική ένταση παρέμενε η ίδια, χαμηλώνοντας την ένταση των εφέ για χάρη της μουσικής...

Η απάντηση ήρθε απο το site αυτό...ODEON.... τα λέει όλα....

Εχω φρικάρει πια, δεν ξανανοικιάζω τίποτα απο την συγκεκριμένη εταιρεία... ας μην τα δω ποτέ μου...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut