Επιλογή δορυφορικού δέκτη? Βοήθεια

Reaction score
0
Καλησπέρα κύριοι. Θα ήθελα τα φώτα σας πάνω σε μία αγορά που θέλω να κάνω. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα δορυφορικό δέκτη. 1ο)αξίζει να αγοράσω δέκτη ΗD? Υπάρχει όντως διαφορά στην εικόνα?
2ο)Αν ναι σας παρακαλώ προτείνεται μου κάποια μοντέλα που έχετε υπ' όψην σας και ίσως κάποιο μαγαζί ή σαιτ με πμ για αγορά.
3ο)Δέκτες combo (DVB-S - DVB-T) αξίζουν? Το ίδιο με το παραπάνω. Μοντέλα-τιμές κ.τ.λ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Επιλογή δορυφορικού δέκτη? Βοήθεια

γεια σου φίλε tzistsam.

Εαν αξίζει να αγοράσεις δέκτη HD?
Μα σε λίγο μόνο αυτοί θα πωλούνται...
Οποιος δοκίμασε δεν "ξαναεπέστρεψε" στα παλια... Ετσι απλά.:126:

Εννοείται ότι οι combo είναι ενα + παραπάνω λόγω της λειτουργίας της επίγειας ψηφιακής Mpeg-4, Digea-Ert.

Μοντέλα πολλά, γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά εδώ...
Ηταν ενα μεγάλο τεστ που έγινε...

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=84541

αλλά και εδώ , ήταν το πρώτο μέρος του...

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=79690&highlight=mega+%F3%F5%E3%EA%F1%E9%F4%E9%EA%FC

εδώ είμαστε για τα υπόλοιπα....

Reaction score
0

Φίλτατε Panosop ευχαριστώ για την απάντηση. Τα συγκεκριμένα thread τα έχω δεί και διαβάσει, αλλά όσο παραπάνω την ψάχνω τόσο πιο πολύ χάνομαι:105: Κάποια πρόταση ας πούμε στα 100 ευρώ τοπ, υπάρχει? Όχι σε κάτι συγκεκριμένο π.χ. combo, αλλά γενικά να αξίζει τα λεφτά του. Ερώτηση ο Dreambox 500 λέει τίποτα ή να προτιμήσω κάτι άλλο?

Reaction score
0

Είναι πολύ καλός αλλά υπάρχουν και νεότερα μοντέλα

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

οι τιμές στους δορυφορικούς δέκτες HD κυμαίνονται απο 100 - 1000 ευρώ. Αναλόγως τι ζητάς. Ξέρεις τι ισχύει πάντα...:109:
Υπάρχουν επίσης αρκετές ευκαιρίες στις αγγελίες για μεταχειρισμένο δέκτη.
Εσύ περίπου που σε ενδιαφέρει να κυμανθείς ?

Reaction score
0

πήρα έναν edision argus picollo hd στα 100 ευρω. Ελπίζω να αξίζει τα λεφτά του.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

θα έλεγα θα στην κάνει μια χαρά την δουλειά σου , είναι ένας entry-level δορυφορικός δέκτης HD...
Καλοθέατος...:109:

Reaction score
0

τον τελευταιο που δοκιμασα και μου αρεσε πολυ ειναι ο amiko 8000 hd με ethernet και pvr δυνατοτητες στα 120 ευρω........

Reaction score
0

θα έλεγα θα στην κάνει μια χαρά την δουλειά σου , είναι ένας entry-level δορυφορικός δέκτης HD...
Καλοθέατος...:109:
Ευχαριστώ πολύ. Προς στιγμήν καλός είναι, απλά πιστεύω ότι έπρεπε να πάρω τον 2in1 με combo δυνατότητες και CI. Τεσπά ότι έγινε, έγινε:116:

Reaction score
0
Εμ, μαντζηριές έκανες. Έτσι δε όπως ρωτούσες (έως 100 ευρώ... είδα ένα Dreambox 500S...) ΠΩΣ να σου προτείνουν κάτι πιο ακριβό ; Ο picollo πάντως ΔΕΝ είναι άσχημος δέκτης. Καλοθέατος πάντως.

Σίμος

Reaction score
0

Ευχαριστώ πολύ. Προς στιγμήν καλός είναι, απλά πιστεύω ότι έπρεπε να πάρω τον 2in1 με combo δυνατότητες και CI. Τεσπά ότι έγινε, έγινε:116:
Ειδικά τώρα που έπεσε η τιμή του....

Reaction score
0

Παιδιά δίκιο έχετε. Επρεπε να είμουν "πιο ανοικτός" στα κριτίρια μου. Δεν ήθελα να δώσω πιο πολλά, γιατί νόμιζα ότι θα βολεύομουν σ' αυτά τα χρήματα. Απλά έλεγα τι να το κάνω το combo? Η τηλεόραση έχει mpeg4. Τι να την κάνω της CI? Εχει η τηλεόραση πάλι. Εφαγα τα αρ......ια μου:409: Ναι μεν έχει mpeg4, αλλά σε συγκεκριμένες χώρες και φυσικά οχι στην Ελλαδίτσα μας. Μόνο που δεν το πρόσεξα και τώρα βρέθηκα χωρίς mpeg4 να πρέπει να βρώ ή αποκωδικοποιητή ή καρτούλα....... Ατιμη Philips. Αμα είσαι στην επαρχία παιδιά τα περιθώρια είναι στενά. Αμα βιάζεσαι κιόλας να τελειώνεις την δουλειά, βολεύεσαι με ότι βρείς.

Reaction score
0

καλησπερα σε ολους!
επειδη δεν γνωριζω,ποιον δεκτη μου προτεινετε εως τα 60 ευρω?
συγκεκριμενα ποιον απο τους 2 προτεινετε?
πρωτος
δευτεροσ

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.160
Members
38.538