Επιλογή προβολέα

Reaction score
0
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα ,:107:

Το θέμα είναι απλό και ίσως πολυειπωμένο , αλλά για το κάθε ένα απο εμάς εξαιρετικά σημαντικό . Ειδικά αυτή την εποχή.

Εχω δεί απόδοση του Sony ΗW-15 για μισή ώρα με αφήνει 100% ευχαριστημένο . Αλλά τα 2000 δεν είναι λίγα

α) Αν πάω στον Epson 3200 ή 3600 που είναι 700 - 1000 :116: euro κάτω θα έχω μεγάλη διαφορές στην απόδοση της ευκρίνια , κίνηση , χρώμα και μαύρο ?
β) Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή.

Απόσταση θέασης 4m κάδρο 90-110 είμαι ΟΚ

Reaction score
6
Απάντηση: Επιλογή προβολέα

Ρε παιδιά ήμαρτονννννννννννννννννννννννν!!!!
Κι εμένα μου αρέσουν οι Mercedes (έχω δει απόδοση και με άφησαν 100% ευχαριστημένο) ,αλλά ω τι κρίμα έχω ένα Renault 10ετίας!!!
Παιδιά μη τρελένεστε. Οι προβολείς που αναφέρεις παραπάνω παίζουν εξαιρετικά - καλύτερα από πολλούς Hi-end μερικών χιλιάδων ευρώ της προηγούμενης τριετίας.
Δεν λέω μην το ψάχνετε.Λέω πάρτε το καλύτερο που αντέχει η τσέπη σας.
Έτσι απλά.

Συγνώμη φίλε που σε 'πήρα από τα μούτρα' ,αλλά εντάξει ,η διαφορά που θα πάρεις με τον HW-15 είναι τέτοια που θα τη βλέπεις με ταυτόχρονη αντιπαράθεση .Δεν νομίζω να βλέπεις ταινίες σε 2 πανιά ταυτόχρονα !!!

Reaction score
6.042
γιατι δεν πας να δεις μονος σου την διαφορα ?

γιατι λογικο ειναι να υπαρχει - και υπαρχει - διαφορα ...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.983

...και θα κρίνεις και αν αξίζει η διαφορά 700-1000€

Reaction score
0
@ sdrolito . Δεν ξέρω αν είναι υπερβολικό το σχόλιο μου ή αντίδραση σου ?

Είπα ότι ο HW15 έπαιζε SUPER κανένα flaw για εμένα ... ( μόνο ένα , η δυναμικότητα της εικόνας σε ημίφως δωματίου . Θέλει σκοτάδια για να βγάλει ψυχή).

Απλά ρώτησα σε ένα Site ΣΧΕΤΙΚΟ με το "άθλημα" την γνώμη των " συναγωνιστών ".

Κάποιοι εδώ μέσα ζούνε από την σύγκριση και για την σύγκριση . Το πιο ευχάριστο επάγγελμά , είναι το χόμπι σου .

Στην βάση λοιπόν του ίδιου θεωρήματος που αναπτυχθεί απο πολούς και απο τον @ sdrolito
Το ερώτημα παραμένει .
Ο νέος των epson των 1300 euro φτάνει στο 70 ? , 80 ? , 90 ? , 99 ? τις εκατό του περσινού .

@ makis1973 και @ abcd Μακάρι παιδιά να μπορούσα να τους δω . Αλλά δεν έχω βρει , αν έχετε κάτι υπόψιν περιμένω να το αναφέρετε (ειλικρινά) με αγωνία .

Reaction score
807

O Sony δεν είναι 700ε καλύτερος από τους άλλους.
Παίζει κιόλας οι άλλοι να είναι και καλύτεροι σε κάποιους τομείς.
Ο Sony όμως έχει μακραν καλύτερη ποιότητα κατασκευής και τριετή εγγύηση.Τέλος, είναι και λιγότερο φωτεινός που σημαίνει ότι αν δεν έχεις ελεγχόμενο φωτισμό στον χώρο σου οι epson θα σου παίξουν καλύτερα και σε μεγαλύτερο κάδρο .

Reaction score
15.548

Ειναι ο αντικαταστατης του tw 3500 :118:

Eαν ναι ....αρα θα ειναι καλυτερος του 3500.

Reaction score
15.548

Αυτος ειναι μεταχειρισμενος Γιωργο.....

Και εμπας περιπτωση δεν κανει αν μιλαμε γι'αυτον.

Καινουριο μηχανακι να παρει το παληκαρι....
Και φυσικα οχι τον 3000...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.983

Δεν διαφωνώ να πάρει καινούριο μηχανάκι, απλά σου έβαλα το λινκ Κώστα.

Reaction score
0
Με πρόλαβε ο abcd
δεν γράφει στο skroutz ότι είναι μεταχειρισμένο ούτε στο site ... από που προκύπτει ... sorry αλλά κάτι έχασα μάλλον :103: .
Αν θέλετε μου λέτε .... :142:
Αν δεν ισχύει η τιμή για καινούργιο τότε σίγουρα δεν υπάρχει λόγος .

Reaction score
1

Φίλε sprsk, θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις ολόκληρα μηνύματα με bold γράμματα γιατί είναι αντιαισθητικό. Χρησιμοποιούμε πάντα τα bold γράμματα με προσοχή, για να δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα σε λέξεις ή μικρές φράσεις. :126:

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Επιλογή προβολέα

Με πρόλαβε ο abcd
δεν γράφει στο skroutz ότι είναι μεταχειρισμένο ούτε στο site ... από που προκύπτει ... sorry αλλά κάτι έχασα μάλλον :103: .
Αν θέλετε μου λέτε .... :142:
Αν δεν ισχύει η τιμή για καινούργιο τότε σίγουρα δεν υπάρχει λόγος .
σορυ για το μεταχειρισμενο.....ειναι ντεμο το κομματι απο οτι ξερω με καμια 200αρια ωρες....
Εγραψα μεταχειρισμενο μιας και οτι παιξει θεωρητε δευτερο χερι και παντα με καλυτερη πωληση...εξου και η τιμη αυτη..

Παντως δεν στον συνηστω....ουτε ως μεταχειρισμενο ουτε ως καινουριο......η διαφορες με τον 4000 ειναι μεγαλες σε ολα τα επιπεδα.....

Reaction score
0
Sorry για τα Bold δεν κατάλαβα πως έγινε ,

Απλά , ανέφερα ότι δεν διάβασα κάτι κάπου ,όχι ότι παρεξηγήθηκα :105:
Θα προσπαθήσω να δω τον 4000 .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.463
Members
38.701
Νεότερο μέλος