Επιλογή τηλεορασης 42"..Λίγη βοήθεια παρακαλώ?

Reaction score
0
Το σπίτι είναι έτοιμο και μένει μόνο να αγοράσω τα "ηλεκτρονικά"...Στο νέο σπίτι χρειάζομαι 2 τηλεοράσεις όμως λόγω ραγδαίων εξελιξεων που επέρχονται αποφάσησα να πάρω μία tv γύρω στα 2000-2300 τώρα κρατώντας και τη μία crt που έχω, και αργότερα να πάρω άλλη μία 1920*1080 με την εξελιγμένη τότε τεχνολογία.

Παρακολουθώντας το φορουμ είμαι ανάμεσα στην 42" amoi και στην samsung 40r72b...Την τηλεοραση την θέλω για θέαση κυρίως nova και sky digital και για καμία ταινία dvd..Και οι 2 τηλεοράσεις εμφανισιακά "τρωγονται" αν και η samsung μου φαίνεται λίγο πιο ωραια αν και αυτό δεν με πολυαπασχολεί..

Ποια να προτιμήσω παιδιά? Να κοιτάξω καμία άλλη στην ίδια τιμή?

ps Δυστηχώς την amoi δεν μπορώ να την δω μιας και μένω θεσσαλονίκη:(.

Reaction score
0
Αναμεσα στις 2 που λες, προφανως την Amoi...αλλα για τη χρηση που λες θα πανε αχρειαστα τα 1920χ1080....οποτε αφου λες οτι θα παρεις και αργοτερα δευτερη TV μηπως να μειωσεις λιγο το budget στην πρωτη? Μπορεις να παρεις και 40" viewsonic στα 1400...που θα ειναι 1366χ768 αλλα για τη χρηση που θα κανεις θα ειναι το ιδιο με την Amoi, και θα βαλεις και 600 ευρω στην τσεπη να τα επενδυσεις στην επομενη την 1920χ1080...

Reaction score
0
Δεν έχω πρόβλημα με τα χρήματα..Απλώς θέλω η εικόνα να είναι ικανοποιητική και χωρίς pixel. :)

Reaction score
0
κοιτα, LCD-TV ειναι, οχι projector, το κενο αναμεσα στα pixels ειναι μηδανιμο, ειτε στα 1366χ768 ειτε στα 1920χ1080, οποτε δεν προκειται να δεις screedoor effect σε καμια απο τις 2. Αυτο που μπορει να σε χαλασει λιγο ειναι η ποιοτητα μετα το upscaling, επειδη θα βλεπεις υλικο χαμηλης αναλυσης, αλλα σε αυτο το θεμα δε μπορεις να κανεις τιποτα με καμια απο τις 2.

Αν πραγματικα δε σε νοιαζουν τα λεφτα, παρε την Amoi. Αλλα προσωπικα δε θα εδινα ετσι 600 ευρω παραπανω για κατι που δε θα εκμεταλευτω.
Αν η μελλοντικη αγορα δευτερης τηλεορασης ειναι αμφισβητουμενη τοτε ειναι ενας λογος παραπανω να πας στην Amoi γιατι θα εχεις μεγαλυτερη ευελιξια....αν ο μη γενειτω πρεπει να αναβαλεις η να ακυρωσεις την νεα αγορα, θα εχεις μια τηλεοραση που ηα ειναι ηδη ικανη να σου δωσει 1080p.

Ζυγισε τα, δες και ποσο πιεζεσαι οικονομικα και αποφασισε. Παντως αν ειναι να δωσεις τα 2 χιλιαρικα νομιζω η Amoi δεν εχει αντιπαλο.

Reaction score
164
Εντελώς άλλη άποψη:
Πάρε μια ΑΜΟΙ 42" τώρα για το σαλόνι και για το υπνοδωμάτιο άσε την CRT.
Με τα χρήματα που θα έδινες στο μέλλον για άλλη τηλεόραση, επένδυσε στο θέμα του ήχου και των περιφεριεακών συσκευών. Αν έχεις από αυτά ή αν είναι άλλο budget, μπορείς να στραφείς στο "the real thing", στον προβολέα.

Reaction score
0
Re: Επιλογή τηλεορασης 42"..Λίγη βοήθεια παρακαλώ?

προβολέα δεν μπορώ να βάλω δυστηχώς....Δεν είναι θέμα χρημάτων αλλα δεν μπορεσα να τραβήξω τις κατάλληλες υποδοχές και δεν έχω και τόσο χρόνο να ασχοληθώ.

Το σπίτι έχει 2 σαλονια μεγάλα που παιρνουν 42άρες τηλεοράσεις άνετα..Στο ένα σκέφτομαι να βάλω πχ την αμοι μαζί με ηχοσύστημα κτλ και στο άλλο προσωρινα την crt.

Reaction score
164
Αφού έχει δύο σαλόνια μεγάλα, θα είναι κρίμα και άδικο να μην απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό για συμβουλές στην τοποθέτηση προβολέα :) Και δεν θα ασχοληθείς εσύ καθόλου.
Εδώ εμείς με ένα μικρό σαλόνι κάνουμε τα πάνω-κάτω για την μεγάλη εικόνα :)

Reaction score
0
unforgiven said:
Αφού έχει δύο σαλόνια μεγάλα, θα είναι κρίμα και άδικο να μην απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό για συμβουλές στην τοποθέτηση προβολέα :) Και δεν θα ασχοληθείς εσύ καθόλου.
Εδώ εμείς με ένα μικρό σαλόνι κάνουμε τα πάνω-κάτω για την μεγάλη εικόνα :)
δυστηχώς φίλε...Η οικογενεια κάτι τέτοιες κινήσεις τις θεωρεί υπερβολικές και κινήσεις εντυπωσιασμου...Αυτός ήταν και ο λόγος που ούτε καλώδια τραβήχτηκαν ουτε η διακοσμήτρια το είχε στα υποψιν της.. :(

Αλλα μην παιζεται με τον καημό μου. Ας μείνουμε στο θέμα..

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos