Επιλογή 37 LCD

Reaction score
0
Καλησπέρα σας.. ¨Οπως όλος ο κόσμος έτσι κ γω είμαι στην αναζήτηση για αγορά μιας 37αρας... Ενώ κάπου είχα αποφασίσει μετά άρχισα να θολώνω.. Θα πάρω ps3 οπότε χρειάμαι Full Hd σίγουρα.. Αρχικά είχα καταλήξει στην Sharp-LC-37X20E αλλά κάπου χάθηκα μετά.. Τώρα σκέφτομαι κ την Samsung LE37A558P3F αλλά κ την LG6000.. Δεν ξέρω τι να πάρω!! Έχετε άλλες προτάσεις?? Απλά δεν θέλω να ξεφύγει πολύ το όριο.. Άντε κανα 1000ρικο.... Help!!!!

Reaction score
1
Καλησπέρα σας.. ¨Οπως όλος ο κόσμος έτσι κ γω είμαι στην αναζήτηση για αγορά μιας 37αρας... Ενώ κάπου είχα αποφασίσει μετά άρχισα να θολώνω.. Θα πάρω ps3 οπότε χρειάμαι Full Hd σίγουρα.. Αρχικά είχα καταλήξει στην Sharp-LC-37X20E αλλά κάπου χάθηκα μετά.. Τώρα σκέφτομαι κ την Samsung LE37A558P3F αλλά κ την LG6000.. Δεν ξέρω τι να πάρω!! Έχετε άλλες προτάσεις?? Απλά δεν θέλω να ξεφύγει πολύ το όριο.. Άντε κανα 1000ρικο.... Help!!!!

Καλή σου μέρα και καλως ήρθες, και καλώς να μείνεις!!!

Χτές που πέρασα από τον κοτσόβολο στο Περιστέρι είσα ότι δίνει σε προσφορά την
Sony 37V4500 37'' + Playstation στα 1147euro!

Πιστεύω αξίζει!

Reaction score
0
Εγώ πάλι πιστέυω πως δεν αξίζει γιατί η Bravia είναι Hd ready οπότε αυτομάτως αποκλείεται...

Reaction score
14
Εγώ πάλι πιστέυω πως δεν αξίζει γιατί η Bravia είναι Hd ready οπότε αυτομάτως αποκλείεται...

Στις 37 ιντσες δεν πρόκειται ποτέ να συνειδητοποιήσεις τι σημαίνει full HD.

Reaction score
0
Παιδιά κ γω αρχικά σκεφτόμουν για 32 αλλά μετά λόγω Full Hd ανέβηκα στις 37.. Το ξέρω οτί δεν θα βλέπω τρελή διαφορά αλλά αφού υπάρχει κάτι καλύτερο γιατί να μην πάρω αυτό..? Το σκέφτηκα κ για 40 αλλά δεν ταιριάζει στο χώρο μου.. ΠΟλύ μεγάλη για μένα.. Δεν με βοηθάτε όμως ποια να διαλέξω..!!

Reaction score
14
Το ξέρω οτί δεν θα βλέπω τρελή διαφορά αλλά αφού υπάρχει κάτι καλύτερο γιατί να μην πάρω αυτό..?
Γιατί είναι πολύ ακριβότερο από το μέσο όρο μήπως;
Όπως επίσης οτι αυτό που είναι καλό...αύριο το πρωί κυριολεκτικά θα είναι μέτριο;

Reaction score
0
Ωχ πάλι με μπερδεύετε!! Δηλαδή τι προτείνεις εσύ??? Σε αυτές που προτείνω εσύ τι θα δίαλεγες?

Reaction score
0
εγω ημουν αναμεσα σε philips pfl9603d και samsung 37 656A1F τελικα πηρα τη philips. Ξερω οτι ειναι πολυ πιο ακριβη απο τα ορια σου τα 1000 €. Αυτες που προτεινεις δεν τις εχω δει ,αλλα ο καλυτερος τροπος να αποφασισεις ειναι να τις δεις να δουλευουν σε καποιο καταστημα διπλα διπλα.

Reaction score
0
Παιδιά ψάχνομαι κι εγώ για 37άρα LCD με 850€-900€ το πολύ. Προτιμώ 720p. Οι περισσότεροι μου έχουν προτείνει Sony Bravia KDL-37V4500. Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση; Θέλω να έχει απαραίτητα 1:1 pixel mapping γιατί θα συνδεθεί με HTPC. Ευχαριστώ πολύ!

Καταλάθος έκανα το ίδιο ποστ στο topic για τη σύγκριση της Philips με τη Samsung..

Reaction score
0
η 37V4500 ειναι εξαιρετικη επιλογή!Οσες φορες την ειδα ντροπιαζε και πολυ ακριβοτερα μοντέλα

Reaction score
14
Δυστυχώς θα βγω offtopic και θα προτείνω plasma.

Όποτε βλέπω Lcd σε σπίτι φίλου ευχαριστώ το θεό που αγόρασα plasma.
Με κάθε επιφύλαξη για την έκφραση της προσωπικής μου γνώμης.

Reaction score
0
Καλές οι πλάσμα αλλα κ πανάκριβες κ βγαίνουν μόνο σε μεγάλες ίντσες... Αξίζει δε λέω μα δεν ταιριάζει ούτε στο budjet ούτε στο χώρο μου. Έχετε δει φοιτητή με πλάσμα τηλεόραση?? Σ'αυτές που προτείνω εγώ υπάρχει καμιά λύση.. ??

Reaction score
14
Καλές οι πλάσμα αλλα κ πανάκριβες κ βγαίνουν μόνο σε μεγάλες ίντσες... Αξίζει δε λέω μα δεν ταιριάζει ούτε στο budjet ούτε στο χώρο μου. Έχετε δει φοιτητή με πλάσμα τηλεόραση?? Σ'αυτές που προτείνω εγώ υπάρχει καμιά λύση.. ??

Στις τιμές συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Panasonic 37PX80. Plasma tv στα 849 euro.

Και από εικόνα...ρίχνει στα αυτιά σε πολλές ...και ακριβότερες LCD. :126:

Επίσης 37PX8. Ελαφρά υποδεέστερη. Στα 649 euro.

Reaction score
0
Κ να υποθέσω πως μεταξύ Panasonic Viera TH-37PX80EA k Panasonic Viera TX-37LXD85F καλύτερη επιλογή θα ήταν η plasma ε? Απλά ακούω για τα burn στις plasma κ φοβάμαι λίγο.. Ά κ μια ακόμα ερώτηση.. Αν τυχόν είναι να κατέβω στις 32' Sony Bravia KDL-32V4500 αξίζει?

Reaction score
0
Απάντηση: Επιλογή 37 LCD

Και εγώ είμαι ανάμεσα στην Panasonic 37PX80 και στην Sony 37V4500. Όταν τις είδα να παίζουν δίπλα δίπλα σε κατάστημα διαπίστωσα, σε τηλεοπτικό μόνο σήμα, ότι το άσπρο της 37px80 φαίνονταν μπέζ και δεν είχε μεγάλη φωτεινότητα στην εικόνα που έδειχνε. Έπαιξα αρκετά με τις ρυθμίσεις της (Dynamic, τέρμα φωτεινότητα κ.τ.λ.) άλλά η εικόνα, σε σχέση με την Sony, έδειχνε μουντή και το λευκό μπέζ. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μήπως φταίει το υπερφωτισμένο περιβάλλον στα καταστήματα ηλεκτρονικών; Όταν την είδα όμως να παίζει σε DVD-Blu Ray έπαιζε τέλεια.

Reaction score
14

Μήπως φταίει το υπερφωτισμένο περιβάλλον στα καταστήματα ηλεκτρονικών; .
Ακριβώς.

Επίσης έχει να κάνει με την θερμοκρασία λευκού και όχι με την φωτεινότητα.
Επίσης κομμάτι με κομμάτι ...έχει διαφορές.

Η φωτεινότητα δεν είναι κριτήριο επιλογής.
Εκτός αν έχεις καφετέρια ή την προορίζεις για φωτιστικό.

Reaction score
0

Μα η θερμοκρασία λευκού δεν ρυθμίζεται από τις επιλογές Dynamic, Eco κ.τ.λ.; Για το λευκό που δείχνει μπεζ γνωρίζεται κάτι;

Reaction score
14

Μα η θερμοκρασία λευκού δεν ρυθμίζεται από τις επιλογές Dynamic, Eco κ.τ.λ.; Για το λευκό που δείχνει μπεζ γνωρίζεται κάτι;

Όχι βέβαια.
Από το color balance ρυθμίζεται.

Επειδή έχω την 37PX80 και ασχολούμαι ιδιαίτερα με την ''εικόνα'' και την επεξεργασία αυτής θα σου πω οτι το λευκό της όχι μονο μπεζ δεν είναι αλλά τείνει μια ιδέα προς το ''ψυχρό''. (μπλε)

Η άμεση σύγκριση βέβαια με μια τηλεόραση που μπορεί έχει πολύ ψυχρό λευκο (9300) μπορεί να την κάνει να δείχνει μπεζ (6500)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik