Επιλογή A/V

Reaction score
207
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!
Είμαι σε αναζήτηση a/v όταν και αν με το καλό φύγει ο onkyo tx-nr807.
Το ζητούμενο της αλλαγής είναι δεύτερη hdmi out & 3D,το budget όμως δεν μπορεί να φτάσει με τίποτα την τιμή του onkyo όταν αγοράστηκε.Να σημειώσω πως αν είχε τα 2 αυτά χαρακτηριστικά δεν θα τον άλλαζα με τίποτα αφού είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από την ποιότητα κατασκευής του και από τον ήχο.
Αυτό λοιπόν με περιορίζει στον pioneer vsx-924 και στον αισθητά ακριβότερο yamaha rx-v777,το ιδανικό βέβαια θα ήταν νομίζω ο yamaha rx-a840 αλλά....
Φοβάμαι όμως πως ποιοτικά και οι 2 δεν θα πλησιάζουν το επίπεδο του onkyo και ίσως τελικά να μην είναι "αναβάθμιση".
Τα ηχεία που θα οδηγήσουν βέβαια(Klipsch RF) δεν νομίζω να έχουν θέμα με κανέναν από τους 2,αλλιώς δεν θα τους σκεφτόμουν καθόλου.
Απόψεις; :errwhat:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
παρε ενα πλειερ με 2 εξοδους hdmi και κατσε στα αυγα σου

Reaction score
207
Το έπιασα το μήνυμα....και να πεις πως αυτό δεν το έχω λύσει;Αφού και τώρα έχω splitter στην έξοδο του onkyo,αλλά έλεγα μήπως δούμε και λίγο από θρι ντι

Reaction score
207
Αυτά δυστυχώς ξεκινούν από 400+ και βγαίνω εκτός budget. Μόνο το Panasonic dmp-bd 460 και αυτό που ανέφερα παραπάνω είναι εντός.
Εκτός αν το πανυ 500 ή το oppo κάνουν τόσο καλή δουλειά ως media players και δώσω το popcorn ανεβάζοντας έτσι το budget.

Reaction score
207
Ok λοιπόν έκατσα στα αυγά μου και χτύπησα ένα οππο 93αρι.
Ερώτηση πριν κλείσουμε το θέμα,φοράει BDP9XEU-66-0413 νομίζω είναι αρκετά παλιό.
Να το αφήσω επάνω μέχρι να συναντήσω κάποια ασυμβατότητα και μετά να κοιτάξω για αναβάθμιση;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης