Επιλογή BluRay Player - PS3 ή κάτι άλλο ..

Reaction score
0
Χαιρετώ την παρέα ,
θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή του Blu-ray που πρόκειται να αγοράσω .

Σαν προϋπόθεση βάζω την κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου . Σαν 2η προϋπόθεση βάζω το Upscaling του DVD σε πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου και στην συνέχεια το Wifi και την υποστήριξη 3D.

Τελευταία λοιπόν σκέφτομαι σαν την τέλεια λύση το PS3 , το οποίο υποστηρίζει όλο το πακέτο των αναγκών μου , είναι και παιχνιδομηχανή (για ενα Pro που και που) , φαίνεται μια αξιόπιστη κονσόλα , κάνει updates (πρόσφατα βγήκε για υποστήριξη 3d ταινιών) και το μοναδικό μου ερώτημα είναι :

πόσο καλό είναι σαν Blu-ray και μάλιστα σε σύγκριση με τα σύγχρονα blu-rays (όχι τα high fidelity απαραίτητα) της τάξεως των 100 - 150 ευρώ . Υπάρχει διαφορά ? ή θα την δω μόνο στις κατηγορίες των 300ευρώ και πάνω ? ..
Το PS3 slim έχει εκσυγχρονιστεί σύμφωνα με την εποχή στο blu-ray του , σε αποκωδικοποίηση ήχου κλπ ? ..
Σαν media player δεν με πολυ ενδιαφέρει γιατί έχω ένα WD και παίζει και η TV μου .. (LG50PK550).

Εδω σε μια γρήγορη αναζήτηση , δυστυχώς δεν βρήκα κάτι (μάλιστα η λέξη PS3 είναι πολύ μικρή για αναζήτηση και σε συνδιασμό με το blu-ray δεν βρήκα κάτι)

Να σημειωθεί βέβαια εδώ ότι διαθέτω τα 260 για το PS3 με τα χίλια ζόρια αυτή την εποχή ενώ πιο εύκολα θα έδινα 100-150 για ένα πολύ καλό Bluray ..

Κάθε βοήθεια - Link - Review θα το εκτιμούσα αφάνταστα ..

Ευχαριστώ όπως και να χει .. :107:

Καλως σας βρήκα ! :619:

Reaction score
3
Απάντηση: Επιλογή BluRay Player - PS3 ή κάτι άλλο ..

Καλώς ήρθες.
Μιας και ψάχνω κι εγώ να πάρω, αλλά για άλλο λόγο (να μπορώ να ελέγχω αν παίζουν τα δισκάκια Blu ray που θα φτιάχνω με τα βίντεο από την κάμερα), προσανατολίζομαι σε κάτι μεταξύ 100-150€.
Κάποιο μέλος είχε προτείνει το Philips 3000, άλλοι πάλι λένε πολύ καλά λόγια για τα Panasonic ή και Pioneer.
Το μόνο που έχει πάρει αρνητικές κριτικές είναι το LG570.
H Sony έχει βγάλει και κάποια καινούργια μοντέλα, αν θυμάμαι καλά το S480 είναι και 3D (με τιμή 199,στα μαγαζιά θα είναι λιγότερο).

Reaction score
249

δε νομιζω στα 200 € να υπαρχει blu ray με καλο (πολυ καλο) upscaling
βεβαια στις 50 ιντσες δε νομιζω να υπαρχει μεγαλο προβλημα
στη θεση σου θα επαιρνα το ps3
εναλλακτικα γοα την ιδια tv εκτος αν πας σε 3d παιρνεις και blu στα 150 και ενα μεταχειρισμενο hd dvd για τα dvd΄η το toshiba dvd που βλεπω να πωλειται

Reaction score
0

Ας δούμε όμως αν κάποιος εμπεριστατωμένα ξέρει to Blu-ray του PS3 πως αξιολογείται .. για μένα από εκεί ξεκινάνε όλα ..

nsk

Reaction score
12

Reaction score
11

to ps3 μια χαρα μπλε ακτινες παιζει.δεν εχω αποψη για 3d καθως δεν εχω τετοια τιβι αλλα αξιζει καθε ευρω σε ολα τα αλλα....

Reaction score
0

..δεν βλέπω κίνηση ... κανείς ? ..
μήπως να το έβαζα σε άλλη κατηγορία , στις παιχνιδομηχανές ας πούμε ..

κάποιος moderator για βοήθεια .. :110:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Tι εννοείς δεν βλέπεις κίνηση;
Έχουν δωθεί απαντήσεις και προτάσεις για συγκεκριμένα μηχανήματα.

Ας δούμε όμως αν κάποιος εμπεριστατωμένα ξέρει to Blu-ray του PS3 πως αξιολογείται .
Μια χαρά είναι απο θέμα ποιότητας.Εξάλλου ψηφιακή είναι η σύνδεση άρα επηρεάζεται από ελάχιστα εώς καθόλου απο το player.
Δεν ξέρω όμως τι γίνεται με το κλείδωμα cinavia στην συγκεκριμένη περίπτωση και τους δίσκους που δεν έχουν αυτό το κλείδωμα.Τους αναπαράγει όλους,μερικούς και σε τι ποσοστό.Βέβαια αυτό γίνεται γενικά με τα blu ray player και όσους δίσκους έχουν πλέον αυτό το κλείδωμα.
Αν όντως σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια,πάρτο.
Αν όχι την ίδια δουλεια θα κάνεις και με οποιοδήποτε άλλο player της κατηγορίας.

Reaction score
0

Tι εννοείς δεν βλέπεις κίνηση;
Έχουν δωθεί απαντήσεις και προτάσεις για συγκεκριμένα μηχανήματα.

.
Κανένας δεν έχει απαντήσει με επιχειρήματα - review ή έστω και εμπειρικά για το βασικό θέμα το οποίο είναι το PS3 as Blu-Ray player .. εκτος αν θεωρείς την απάντηση "μια χαρά μπλε ακτίνες παίζει" τεκμηριωμένη (χωρίς να θέλω να προσβάλω το φίλο που το έγραψε και τον ευχαριστώ).

Αν έχει συζητηθεί θα μπορούσε κάποιος να βάλει κάποιο Link ώστε να με βοηθούσε , αν όχι περιμένω περισσότερα από τους "γνώστες" αλλά μάλλον δεν έχουν δει καθόλου το ποστ ..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Μάλιστα.
Το διάβασες να υποθέσω αυτό που έγραψα περί ψηφιακής σύνδεσης;

Α και κάτι ακόμα για το ps3 και το 3d.Δεν μπορεί να περάσει ταυτόχρονα 3d και υψηλής ανάλυσης ήχος απο την hdmi του καθότι είναι έκδοσης 1.3.
Γενικά πάντως επειδή το έχω δεν βλέπω κάποια διαφορά σε σχέση με το blu ray player μου(dune) στο θέμα της εικόνας σε δισκάκια blu ray.
Πάντως το upscale του είναι όντως πολύ δυνατό και χρήσιμο για όποιον θέλει να βλέπει dvd.

Reaction score
0

Μάλιστα.
Το διάβασες να υποθέσω αυτό που έγραψα περί ψηφιακής σύνδεσης;

Α και κάτι ακόμα για το ps3 και το 3d.Δεν μπορεί να περάσει ταυτόχρονα 3d και υψηλής ανάλυσης ήχος απο την hdmi του καθότι είναι έκδοσης 1.3.
Γενικά πάντως επειδή το έχω δεν βλέπω κάποια διαφορά σε σχέση με το blu ray player μου(dune) στο θέμα της εικόνας σε δισκάκια blu ray.
Πάντως το upscale του είναι όντως πολύ δυνατό και χρήσιμο για όποιον θέλει να βλέπει dvd.
Ναι τα διάβασα και σ'ευχαριστώ ..
Οσον αφορά το θέμα του ήχου και το 3d , η συνδεση θα είναι πάντα με την οπτική και όχι απο το HDMI οπότε μάλλον δεν θα υπάρχει πρόβλημα ..

nsk

Reaction score
12

Το Pionner που σου πρότεινα σαν Βluray παίζει καλύτερα από το PS3, ο κορεσμός των χρωμάτων και η κίνηση είναι καταπληκτική. Επίσης αν συνδεθεί με τον κατάλληλο ενισχυτή Pionner θα ενεργοποιηθεί το PQLS για μείωση του jitter σε μουσική από δίσκους CD.

Για το PS3 δεν ξέρω γιατί δεν έχω, αν θέλεις να παίζεις παιχνίδια πάντως πάρε το, αν θέλεις καλύτερη εικόνα πάρε Pionner και τέλος. "Καποια BDplayers (LG, Samsung) παίζουν mkv και πολλά άλλα αρχεία, το pionner δεν έχει τέτοια καλούδια"

Reaction score
0

Μια χαρά είναι απο θέμα ποιότητας.Εξάλλου ψηφιακή είναι η σύνδεση άρα επηρεάζεται από ελάχιστα εώς καθόλου απο το player.
Εδω νομίζω ότι τα ισοπεδώσαμε όλα .. σαν να μου λες ότι όλα τα Blu-ray είναι ίδια επειδή συνδέονται ψηφιακά .. έ όχι δα ...

Reaction score
0

Το Pionner που σου πρότεινα σαν Βluray παίζει καλύτερα από το PS3, ο κορεσμός των χρωμάτων και η κίνηση είναι καταπληκτική. Επίσης αν συνδεθεί με τον κατάλληλο ενισχυτή Pionner θα ενεργοποιηθεί το PQLS για μείωση του jitter σε μουσική από δίσκους CD.

Για το PS3 δεν ξέρω γιατί δεν έχω, αν θέλεις να παίζεις παιχνίδια πάντως πάρε το, αν θέλεις καλύτερη εικόνα πάρε Pionner και τέλος. "Καποια BDplayers (LG, Samsung) παίζουν mkv και πολλά άλλα αρχεία, το pionner δεν έχει τέτοια καλούδια"
Σ'ευχαριστώ φίλε μου , ήδη έψαξα την πρόταση σου και όντως στα 200ευρώ φαίνεται να είναι ότι καλύτερο παίζει .. απλά θέλω να εξαντλήσω το θέμα του PS3 ώστε αν βγει στην άκρη να προχωρήσω με το Pioneer .. τι να εξαντλήσω όμως που δεν έχω μάθει τίποτα απολύτως ..
ένα τεστ ρε παιδιά .. βοήθεια ! :414:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.706
Re: Απάντηση: Επιλογή BluRay Player - PS3 ή κάτι άλλο ..

Εδω νομίζω ότι τα ισοπεδώσαμε όλα .. σαν να μου λες ότι όλα τα Blu-ray είναι ίδια επειδή συνδέονται ψηφιακά .. έ όχι δα ...

Ε ναι δα!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Έχεις αποδείξεις περί του αντιθέτου;
Μιλάμε για εικόνα και όχι για ήχο.
Επίσης δεν είπα ότι είναι ίδια.
Είπα ότι βγάζουν την ίδια εικόνα(αναλοίωτο D65).Και αν δεν την βγάζουν τότε είναι άχρηστα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos