Επιλογή Dac μέχρι 400€

Reaction score
1
Απάντηση: Επιλογή Dac μέχρι 400€

Οι διαφορές στις τιμές μεταξύ ελλάδας (και υπόλοιπης ευρώπης) με μ. βρετανία είναι καθαρά θέμα ισοτιμίας... είναι πολιτική των εταιριών να μην πουλούν εκτός αγγλίας για να υποστηρίξουν τους αντιπροσώπους τους.

Reaction score
2

nemesis στην τελευταια του εκδοση,απλα σκοτωνει,(εαν σου αρεσει ο ηχος του).

Reaction score
7.180

Λοιπον ενα dacmagic ζυγιζει 1,3 κιλα,αρα ενας επιβατης μπορει να βαλει στη βαλιτσα 15 και σε ενα μικρο τσαντακι που θα εχει μαζι του στο αεροπλανο αλλα 4-5.Ας πουμε συνολο 20.Θα εχουμε κερδος 100*20=2000 ευρω,το ταξιδι θα κοστισει μαζι με μια διανυκτερευση 350 ευρω περιπου (μετακινησεις με μετρο+προαστιακο και εδω και εκει). Αρα κερδος στο καθε ενα 80 ευρω. Αν πανε δυο διπλασιαζεται η ποσοτητα με κερδος στα εξοδα ξενοδοχειου (δικλινο). Ποιος θελει να παει Λονδινο?

Reaction score
3.689

να Audio Nemesis αν μπορεις να ανεβεις λιγο στα χρηματα θα ηταν καλο

http://www.avmentor.gr/reviews/audio_nemesis_dc1_0.htm
Το συγκεκριμένο DAC της Audio Nemesis, όταν υπάρχει στο σύστημα ένας καλός προενισχυτής υψηλού κέρδους, δεν έχει αντίπαλο σε θέματα μουσικότητας. Ανήκει στην κατηγορία των non-oversampling DACs.
Εξαιρετικά μουσικό DAC. Το έχω κι εγώ ως εναλλακτικό DAC και το ακούω συχνά.. Στο δικό μου Nemesis DAC-1 έχουν γίνει κάποιες μετατροπές γιατί απλά δεν γίνεται να τα έχεις όλα με 600 Ευρώ περίπου που κοστιζει το συγκεκριμένο DAC.
Ενα DAC με βελούδινες χροιές αλλά είναι πολύ δυσκολο να αποδόσει τα μέγιστα με όλα τα συστήματα/χώρους. Οταν στηθεί πρόχειρα (ή με τα λάθος καλώδια) τότε ακούγεται μουντό και με έλλειψη δυναμικών.

Reaction score
0

Ωραία αυτά τα μηχανήματα αλλά θέλεις και μια τεχνική υποστίριξη. Δλδ αν κάτι στραβώσει και το μηχάνημα σου βγάλει πρόβλημα να μπορείς να το στείλεις για άμεση επισκευή η τουλάχιστον να έχει την ευθύνη κάποιος να το κάνει.
Αμά παραγγείλεις ένα προϊόν από το internet που δεν υποστηρίζετε από κανέναν στην Ελλάδα τότε παίρνεις και μεγάλο ρίσκο αν το προϊόν είναι ελαττωματικό η αν πάθει κάτι κατά την μεταφορά.
Για το dac magic σκέφτηκα να το αγοράσω από το best buy που από τι βλέπω φέρνει γενικά cambridge audio.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

απο οπου και να αγορασεις το μηχανημα, αν χρειαστει σερβις, στην αντιπροσωπεια θα καταληξει

Reaction score
0

Αν δεν υπάρχει όμως αντιπρόσωπος στην Ελλάδα τότε τι κάνεις? Τελικά έκανα παραγγελία το dac magic από best buy. To εντυπωσιακό είναι που μου είπαν ότι είχαν φέρει κάποια κομμάτια για τις γιορτές και εξαντλήθηκαν όλα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.470
Members
38.564
Νεότερο μέλος
diskoyoyo