- Reaction score
- 89
Θέλω να αγοράσω μια 42 ιντσών τηλεόραση Full HD σε όσο χαμηλότερη τιμή γίνεται. Ο χώρος είναι πολύ φωτεινός και αυτή τη στιγμή έχω στον τοίχο μια LG 37 LC2. Η οθόνη της δεν είναι γυαλιστερή και δεν έχει καθόλου αντανακλάσεις ενώ και η γωνία θέασης της είναι απίθανη. Έτσι λοιπόν ενώ ξέρω ότι όποια καινούρια και να πάρω η εικόνα της θα είναι πολύ καλύτερη με ενδιαφέρουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά.
Βλέποντας την Panasonic TX-P42U10E και τις φωτογραφίες του Παναγιώτη τρόμαξα λίγο με τις αντανακλάσεις.
Για τα έργα κυρίως χρησιμοποιώ τον προβολέα (LG AF115). Η TV παίζει αρκετά και την μέρα.
Έτσι λοιπόν θεωρώ ότι για καλή εικόνα πάω Panasonic με κάποια υποχώρηση στα 2 χαρακτηριστικά του θέματος.
Υπάρχει κάποια λύση στα ίδια περίπου χρήματα που μπορεί να με καλύψει και σε αυτά;
Αν πρέπει να ανέβω οικονομικά παραπάνω τι έχετε να προτείνετε;
Βλέποντας την Panasonic TX-P42U10E και τις φωτογραφίες του Παναγιώτη τρόμαξα λίγο με τις αντανακλάσεις.
Για τα έργα κυρίως χρησιμοποιώ τον προβολέα (LG AF115). Η TV παίζει αρκετά και την μέρα.
Έτσι λοιπόν θεωρώ ότι για καλή εικόνα πάω Panasonic με κάποια υποχώρηση στα 2 χαρακτηριστικά του θέματος.
Υπάρχει κάποια λύση στα ίδια περίπου χρήματα που μπορεί να με καλύψει και σε αυτά;
Αν πρέπει να ανέβω οικονομικά παραπάνω τι έχετε να προτείνετε;