Επιλογή Tηλεόρασης: Αντανακλάσεις και γωνία θέασης.

Reaction score
89
Θέλω να αγοράσω μια 42 ιντσών τηλεόραση Full HD σε όσο χαμηλότερη τιμή γίνεται. Ο χώρος είναι πολύ φωτεινός και αυτή τη στιγμή έχω στον τοίχο μια LG 37 LC2. Η οθόνη της δεν είναι γυαλιστερή και δεν έχει καθόλου αντανακλάσεις ενώ και η γωνία θέασης της είναι απίθανη. Έτσι λοιπόν ενώ ξέρω ότι όποια καινούρια και να πάρω η εικόνα της θα είναι πολύ καλύτερη με ενδιαφέρουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά.
Βλέποντας την Panasonic TX-P42U10E και τις φωτογραφίες του Παναγιώτη τρόμαξα λίγο με τις αντανακλάσεις.
Για τα έργα κυρίως χρησιμοποιώ τον προβολέα (LG AF115). Η TV παίζει αρκετά και την μέρα.
Έτσι λοιπόν θεωρώ ότι για καλή εικόνα πάω Panasonic με κάποια υποχώρηση στα 2 χαρακτηριστικά του θέματος.
Υπάρχει κάποια λύση στα ίδια περίπου χρήματα που μπορεί να με καλύψει και σε αυτά;
Αν πρέπει να ανέβω οικονομικά παραπάνω τι έχετε να προτείνετε;

Reaction score
4
Απάντηση: Επιλογή Tηλεόρασης: Αντανακλάσεις και γωνία θέασης.

Η Panny του Παναγιώτη είναι Plasma.
Για τον χώρο που αναφέρεις, όπως είπε και ο gstriftos, ξέχνα τις plasma. Σχεδόν όλες υποφέρουν απο ανακλασεις.
Απο την άλλη, με τις LCD συμβιβάζεσαι στην γωνία θέασης γιατί κατα κανόνα οι Plasma έχουν πολύ μεγαλύτερη απο τις LCD.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.058
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp