Επιλογή TV.Τι άλλο;

Reaction score
0
Χαιρετω όλους σας.
Θα ήθελα τη βοηθεια σας για την επιλογη της νεας μου ΤV.
(Δεν με ενδιαφερουν οι πλασμα)
α. αποσταση 3,5 m
β. χρηση 70% τηλεοραση 30% dvd.
γ. τιμη γυρω στα 1700 ευρω.

Για να μην σας κουραζω ειμαι μεταξυ samsung 46 c750 και τη νεα philips 46 pfl 8605(μου αρεσει η σχεδιαση,μενου,ambilight).
Oι ερωτησεις μου:

1. 3D ready και οι 2.Τα γυαλια ειναι προαιρετικα και στις 2 σωστα;Κοστος περιπου.Συμφερει σε σχεση με το εαν επαιρνες samsung λ.χ που να ειχε ενα ζευγαρι στη συσκεασια(η σειρα 8);
2. Εαν βαλω usb stick με βιντεο avi θα παιζει ελληνικους υποτιτλους srt;Για τη samsung μαλλον ναι αλλα για τη philips δεν ξερω.καποιος που εχει πιο παλια σειρα π.χ. 9664 να με διαφωτισει.
3. pip εχει η samsung σε σχεση με αλλη πηγη.Στη philips δεν το αναφερει αλλα αναφερει μωσαικο

http://download.p4c.philips.com/files/4/46pfl8605h_12/46pfl8605h_12_pss_ell.pdf

Ισχύει οπως στις παλιες crt;
4. Ασυρματα συνδεονται και οι 2.Το usb dongle να φανταστω υπαρχει σε Ελλαδα σε λογικο κοστος;Ρωταω γιατι εαν ειναι να παρω 3d και να δωσω για αξεσουαρ κανα 300αρι μηπως να ανεβω μια σειρα πανω που να τα εχουν ενσωματωμενα αυτα....

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας προκαταβολικα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.479
1.Τα γυαλία θα έχουν περί τα 100ε το τεμάχιο.
2.Δεν είχα ποτέ φιλιπς όποτε δεν ξέρω.Οι σαμσουνγκ δείχνουν υπότιτλους,απ όσο ξέρω.
3.Δεν το ξέρω αυτό για τηνη Φιλιπς.Η σαμσουνγκ δείχνει pip μόνο μεσσω της hdmi θύρας και όχι στα τηλεοπτικά κανάλια.
4.Μάλλον περί των 100ε και αυτό(χωρίς να είμαι σίγουρος).Το πιθανότερο είναι βέβαια να λειτουργεί και με άλλα dongle,πιό οικονομικά.

Ερώτηση-απορία:Αν θα την χρησιμοποιείτε πρισσότερο για τηλεοπτικά κανάλια γιατί να πάτε σε τόσο ακριβό μοντέλο;

Reaction score
0
Απάντηση: Επιλογή TV.Τι άλλο;

Τα 3D γυαλια εχουν 100ευρω το ζευγος και δεν παρεχονται με την c7000,c8000!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.205
Απάντηση: Re: Επιλογή TV.Τι άλλο;

Ερώτηση-απορία:Αν θα την χρησιμοποιείτε πρισσότερο για τηλεοπτικά κανάλια γιατί να πάτε σε τόσο ακριβό μοντέλο;

Αφού θα την χρησιμοποιείτε περισσότερο για τηλεοπτικά κανάλια,

γιατί όχι πλάσμα αφού παίζει καλύτερα σε αυτά;

Reaction score
0
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.
Εχω απορριψει τις πλασμα γιατι το σπιτι εχει φωτεινους χωρους και η ΤV θα παιζει ποοολες ωρες οποτε αυτα για ειδικη μεταχειριση ,100.000h διαρκεια ζωης και burn-in μου ακουγονται ουτοπικα..

Τελικα γνωριζει κανεις για υποτιτλους σε philips??
Οποια και να παρω παντως θα δημοσιευσω εντυπωσεις.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.479
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.
Εχω απορριψει τις πλασμα γιατι το σπιτι εχει φωτεινους χωρους και η ΤV θα παιζει ποοολες ωρες οποτε αυτα για ειδικη μεταχειριση ,100.000h διαρκεια ζωης και burn-in μου ακουγονται ουτοπικα..
Προσοχή μόνο γιατί υπάρχουν πολλά παράπονα στις νέες τηλεοράσεις για πολλές ανακλάσεις.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.567
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος