Επιλογή TV ~50" ~500€

minas

Πισιά
Reaction score
4.194
Κάτι φίλοι θέλουν να εκμεταλλευτούν μια δωροεπιταγή από Κωτσόβολο και ψάχνουν τηλεόραση γύρω στις 50" και κοντά στα 500€.
Δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις: ελεύθερα κανάλια και το περιστασιακό (Ελληνικό) συνδρομητικό θα δείχνει.
Έριξα μια ματιά, αλλά δεν με ενθουσιάζουν οι επιλογές που βρίσκω, έχετε κάποια πρόταση;

minas

Πισιά
Reaction score
4.194
.....λόγο χώρου οι 50" ή χωράει και 55" και 65 ....

-
Εγώ ακόμα και για τα δικά τους γούστα θα προτιμούσα 55", αλλά αυτοί θέλουν και κάτω από 50", που αρνούμαι καν να κοιτάξω :)

Reaction score
1.040

Το android τον πίνει λίγο ορισμένες φορές , αλλά οκ, όχι σε πολύ ενοχλητικό βαθμό. Καλή εικόνα, καλός ήχος, αρκετές ρυθμίσεις, τίμια επιλογή στα λεφτά της. Ακριβώς την ίδια χρήση κάνω κι εγώ και την έχω ευχαριστηθεί. Είδα και μερικές 4κ ταινίες, μια χαρά τις έπαιζε. Αλλά κατά βάση ελεύθερα κανάλια και youtube παίζει η δική μου.

minas

Πισιά
Reaction score
4.194
Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Τις TCL τις κοιτούσα κι εγώ, τις Hisense τις είχα προσπεράσει, αλλά φαίνονται ενδιαφέρουσες.
Δεδομένης της κατηγορίας, βασικά κοιτάω λίγο τις γωνίες θέασης, ιδανικά direct LED backlight αν όχι και mini LED με local dimming (που ομολογώ δεν περίμενα να βρω σε αυτή την τιμή) και λίγο το βασικό contrast.
Τα μπόνους είναι αξιοπρεπής image processor/scaling και να έχουν app store της προκοπής (να μπορεί να βρεθεί πχ κανένα ertflix).

Reaction score
3.164
Tcl πρέπει να είναι καλές για τα λεφτά τους. Τις έχω κι εγώ στα υπόψιν όταν βρω χρόνο.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.438

Το android τον πίνει λίγο ορισμένες φορές , αλλά οκ, όχι σε πολύ ενοχλητικό βαθμό. Καλή εικόνα, καλός ήχος, αρκετές ρυθμίσεις, τίμια επιλογή στα λεφτά της. Ακριβώς την ίδια χρήση κάνω κι εγώ και την έχω ευχαριστηθεί. Είδα και μερικές 4κ ταινίες, μια χαρά τις έπαιζε. Αλλά κατά βάση ελεύθερα κανάλια και youtube παίζει η δική μου.

Εχω την άνω σε 65'' στο υπνοδωμάτιο, όντως δεν είναι και ο ορισμός της ταχύτητας αλλά από εικόνα είμαι ικανοποιημένος, παραπάνω από τίμια. Τώρα σε ελεύθερα κανάλια τα HD τα έχω φέρει χρωματικά πιο σωστά, στα sd δείχνει όλα τα πρόσωπα σαν ερυθρόδρεμους.

Reaction score
1.040
παραπάνω από τίμια.
Επ αυτού να πω κάτι. Όταν την αγόρασα στον Κωτσόβολο, είχα πετύχει τυχαία έναν φίλο μου που ασχολείται λίγο με το θέμα. Μου είχε πει ότι οι tcl φοράνε πάνελ ίδια με τις samsung. Το δικό μας μοντέλο είναι qled άρα φοράει κάτι αντίστοιχο της Q60, ισως και της Q70 εφόσον έχει local dimming. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει βέβαια.... Πάντως εικόνα έχει ωραία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.816
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos