Επιλογή TV

Reaction score
0
Παιδιά καλησπέρα,ζητώ την βοηθειά σάς για μια επικείμενη επιλογή μου.
Είμαι ανάμεσα στην Pioneer 4280xd και στην Panasonic 50PZ70.H απόσταση θέασης είναι 2,50μ.80% θέασεις DVD και στο μέλλον blue-ray.
Τα χρήματα που ζητάνε και η δύο είναι περίπου τα ίδια.
Τι λέτε Pioneer για την φοβέρη της ποιότητα ή Panasonic για την FullHD αναληση της και τις 50'' ιντσες της???
Ευχαριστώ.:happy_4:

Reaction score
0
Φιλε Xri (Χρηστος να υποθεσω?) γεια σου.
Οι Pionner ειναι η κορυφη .Tελος.
Για μενα ομως The Size Does Matter.:cool_4:
Και αμα εχει και Full HD..
Θα μου πεις η αποσταση....
Το ματι φιλε ειναι αχορταγο στην ...ιντσα.:happy_9:
Eξαλλου δεν εχει και καμμια ασχημη φημη
στην ποιοτητα της η στην εικονα της η Panasonic.
Το καλυτερο που εχεις να κανεις
ειναι να δεις τις πραγματικες διαστασεις τους
αλλα και τις ιδιες σε λειτουργια.

Reaction score
3
Απάντηση: Επιλογή TV

Πριν 7 μήνες αγόρασα μια τηλεόραση 55’. Η απόσταση θέασης 3,5 μέτρα. Την έλεγα μεγάλη.
Πριν λίγο καιρό παρήγγειλα την οθόνη για τον προβολέα. Επειδή δεν ήθελα να καταστρέψω τελείως την αισθητική του χώρου την αγόρασα στις 100’.
Μου φαίνεται μικρή.:crazy_1:

Στα σοβαρά τώρα. Είμαι οπαδός της άποψης ότι όταν παρακολουθείς ταινίες πρέπει η εικόνα να γεμίζει το οπτικό σου πεδίο, να μην υπάρχει τίποτε δεξιά και αριστερά του κάδρου. Αυτό όμως αρκετούς τους ενοχλεί. Θα σου πρότεινα να κάνεις μια βόλτα από τα υπερμάγαζα ηλεκτρονικών που έχουν στημένες διάφορες μεγάλες τηλεοράσεις και να πάρεις μια ιδέα για το μέγεθος.

Reaction score
0

Ευχαριστώ πολύ τους δύο φίλους που απαντήσαν άμμεσα,όπως και για την γνώμη τους.Το θέμα είναι ότι δέν μένω Αθήνα και έτσι δεν μπορώ να έχω άποψη για την εικόνα καμίας απο τις δυο.Είναι μοντέλα τα οποία δεν βρίσκεις στο νησί.Θα μου πειτε τώρα,μα καλά πως επιλέγεις?Επιλέγω βάση των reviews που γίνονται ανά τον κόσμο,βάση των απόψεων και παρουσιάσεων απο άτομα που έχουν ενα απ'αυτά τα μοντέλα και τα οποία υπάρχουν σε αρκετά forum και τέλος απο τις εντυπώσεις ορισμένων guru του αθλήματος.
Ομως μεγαλο ρόλο παίζει για μένα και η άποψη ενός απλού αναγνώστη αυτού του forum ή και κάποιου άλλου.Γι'αυτό και ζητώ την γνώμη σας.

Αυτό που με απασχολεί στο όλο θέμα είναι το έξής και έδω πραγματικά θέλω την οπτική σας εμπειρία.Αυτή την στιγμή έχω μια Philips 32'' CRT 9617,ένα αρκετά καλό μοντέλο για την εποχή του, που μου δίνει μια εικόνα με αρκέτα καλό μαύρο,φωτεινότητα,τρισδυάστατη εικόνα κτλ,κτλ.
Αν λοιπόν διαλέξω ανάμεσα σ'ενα απο τα δύο μοντέλα(Pioneer Panasonic) θα βρεθώ με καλύτερη εικόνα,θα παραμείνω στα ίδια επιπεδα ή η εικόνα θα γίνει λίγο χειρότερη απο την τωρινή.
Οπως ανέφερα και παραπάνω μή έχοντας την δυνατότητα να δώ τις συγκεκριμένες TV,η άποψη σας θα μου είναι πολύτιμη.
Ευχαριστώ.

Reaction score
14
Χρήστο το ίδιο δίλλημα είχα και εγώ με εσένα. Πρίν ένα μήνα, ελεγα 50 ίντσες full HD Panasonic (PZ700) ή 42" HD Ready Pioneer στα ίδια λεφτά πάνω κάτω?

Λέω μέσα μου οτι σίγουρα η Pioneer είναι η κορυφή, αλλά τι θα μου δώσει παραπάνω? Θα μου δώσει το απολυτο μαύρο, σίγουρα καλύτερο απο της Panasonic, αλλά 8 ίντσες λιγότερο, και φυσικά η έλλειψη του πάνελ με μεγάλη ανάλυση για εμένα ήταν αρνητικοί παράγοντες. Δεν ήθελα με καμμία κυβέρνηση να αγοράσω τηλεόραση που θα κρατήσω για τα επόμενα 5 χρόνια που να μην είναι τουλάχιστον FULL HD. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που τελικά αγόρασα την PANY PZ700 και μέχρι στιγμής είμαι πανευτυχής κάτοχος μια απίθανης οθόνης που και μέγεθος εχει και είναι ετοιμη για τα επόμενα 3-5 χρόνια, και ότι υλικό υψηλής ανάλυσης εχω να δω το βλέπω και το απολαμβάνω!

Εγώ πήγα για τις 50ίντσες και φυσικά το FULL HD.

Αν όμως η τσέπη μου το άντεχε και δεν είχα περιορισμό χρηματικό θα αγόραζα την νέα 50άρα Full HD Kuro, Κια δεν θα είχα κανένα δίλλημα στην ζωή μου!!!

Reaction score
1
Συμφωνώ απολύτως με τον dream_GR.
Size does matter, οπότε σ' αυτά τα λεφτά η Panny είναι μονόδρομος...

Reaction score
0

παιδια γειας ειμαι και εγω νεος εδω μεσα και εχω μια ερωτηση.εχει δει κανεις την σονυ 46 χ3500 σε τηλεποπτικο σημα?επειδη πολλα ακουω για τις lcd και επειδη ακομα ειναι νωρις ακομα για ολα οσα μπορουν να κανουν (ειναι σαν αγορασεις ferari και να κανεις βολτες σε χωματοδρομο)και επειδη θα παιζει κατα 80% sd θα ηθελα την γνωμη σας.Αν εχετε κατι αλλο υποψιν σας δεκτο.Σκεφτομαι και για την PHILIPS 9732 αλλα και διαβαζοντας εδω μεσα βλεπω οτι καλη επιλογη θα ηταν και η panasonic PZ700 με δεδομενο οτι εχω βρει καλη τιμη για την χ3500(2400)ευρω λεω να καταληξω σε αυτην.αν βεβαια δεν εχει καλο τηλεοπτικο σημα και εχουν οι αλλες δυο δεν θα με πειραζε να δωσω 500 ευρω παραπανω.ευχαριστω

Reaction score
0
Χρήστο το ίδιο δίλλημα είχα και εγώ με εσένα. Πρίν ένα μήνα, ελεγα 50 ίντσες full HD Panasonic (PZ700) ή 42" HD Ready Pioneer στα ίδια λεφτά πάνω κάτω?

Λέω μέσα μου οτι σίγουρα η Pioneer είναι η κορυφή, αλλά τι θα μου δώσει παραπάνω? Θα μου δώσει το απολυτο μαύρο, σίγουρα καλύτερο απο της Panasonic, αλλά 8 ίντσες λιγότερο, και φυσικά η έλλειψη του πάνελ με μεγάλη ανάλυση για εμένα ήταν αρνητικοί παράγοντες. Δεν ήθελα με καμμία κυβέρνηση να αγοράσω τηλεόραση που θα κρατήσω για τα επόμενα 5 χρόνια που να μην είναι τουλάχιστον FULL HD. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που τελικά αγόρασα την PANY PZ700 και μέχρι στιγμής είμαι πανευτυχής κάτοχος μια απίθανης οθόνης που και μέγεθος εχει και είναι ετοιμη για τα επόμενα 3-5 χρόνια, και ότι υλικό υψηλής ανάλυσης εχω να δω το βλέπω και το απολαμβάνω!

Εγώ πήγα για τις 50ίντσες και φυσικά το FULL HD.

Αν όμως η τσέπη μου το άντεχε και δεν είχα περιορισμό χρηματικό θα αγόραζα την νέα 50άρα Full HD Kuro, Κια δεν θα είχα κανένα δίλλημα στην ζωή μου!!!

Aυτή ειναι η ουσία... Εαν το αντέχεις οικονομικά..

Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με την αναλυση... Και επειδή ειμαι και εγώ σε παρόμοιο δίλημμα και δεν μπορω να δώσω τα 6000 χιλιαρικα που θελει η full Hd pioneer, θα πάω για Panasonic...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe