Επιλογη Προβολεα

Reaction score
6
Καταρχην καλος σας βρηκα και τωρα στο ψητο :) μιας και καινοργιος στον χωρο και θα ειναι ο πρωτος μου προβολεας θα ηθελα τα φωτα σας για διαφορες αποριες που μου εχουν δημιουργηθει.
λογου χωρου εχω καταληξει σε εναν short throw προβολεα τον benq 1080st ο χωρος μου ειναι ενα κλασσικο δωματιο 3Χ3μ. ο προβολεας θα μπει σε αποσταση απο τον τοιχο περιπου στα 2.70μ μαξιμουμ οποτε κατεληξα σε ST προβολεα γιατι ο 1070 μου δινει μονο 93 ιντσες μαξιμουμ ερωτηση πρωτη
1.ισχυει ο λογος 3/2 σε θεμα αποσταση προβολης με το μηκος της οθονης πχ. στα 3m αποσταση θεασης το ανοιγμα της οθονης πρεπει να ειναι 2m η ειναι θεμα γουστου του καθενος?
2.εχω δει οτι εχει βγει και ο benq 1085st αλλα δεν εχω καταλαβει την διαφορα απο τον 1080st
3.και για πανι σκεφτομαι να παρω ενα blackout σε γκρι αποχρωσει για αρχη
Συγνωμη για της πολλες ερωτησεις μου αλλα πιστευω ολοι το περασατε αυτο το σταδιο της αγορας πρωτου προβολεα :) και παλι καλα που εχουμε και τα παιδια του φορουμ

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.789
Καλώς τον. Προσωπικά βλέπω από περίπου 3,5 μέτρα σε οθόνη 16/9 διαγωνίου 120'' και μ' αρέσει. Για οθόνη προβολής θα σου πρότεινα κι εγώ γκρίζα. Θα πάρεις σταθερή ή ηλεκτρική/χειροκίνητη;

Reaction score
6
ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου σκεφτομαι να κανω απο μονος μου ενα σταθερο καδρο και να παρω κουρτινα blackout σε γρκι αποχρωση δεν μου περισσευουν για να δωσω αυτο το διαστημα κατι παραπανω για πανι

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.789
ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου σκεφτομαι να κανω απο μονος μου ενα σταθερο καδρο και να παρω κουρτινα blackout σε γρκι αποχρωση δεν μου περισσευουν για να δωσω αυτο το διαστημα κατι παραπανω για πανι
Δε θα στο πρότεινα, αλλά εσύ ξέρεις. Τουλάχιστον πάρε ένα μεγάλο δείγμα και πειραματίσου. Αν το οικονομικό είναι πρόβλημα κοίταξε και για ειδικές βαφές τοίχου (εφόσον υπάρχει ο τοίχος).

Reaction score
15.548
αυτο που λεει ο Γιωργος

και αν ψαξεις για γρι οθονη απο εξω οπως εδω

PVC Grey screen - gain estimated at 1.25

The newest DIY material we have added is a PVC based screen material. It is a (light) grey screen, but has a gain of 1.25.

The price options for this screen are:

60" x 100" piece - £275 + delivery
64" x 125" piece - £315 + delivery

http://www.chromapure.co.uk/details.asp?id=26&type=blog

Reaction score
6
ευχαριστω και τον φιλο κωστα για την απαντηση του δεν εχω καταληξει καπου γιαυτο ρωταω εσας παιδια για να μου δωσετε τα φωτα σας για μια οσο γινετε καλη λυση και οικονομικη

Reaction score
6
καλησπερα σε ολους τελικα κατεληξα στη λυση του τοιχου για προβολη αλλα θελω την βοηθεια σας για το τη πρεπει να κανω ωστε να εχουμε οσο γινετε την καλυτεροι δυνατη εικονα για να μην σας κουραζω αν υπαρχει ηδη καποιο threat για την διαδικασια στειλτε το μου να το διαβασω ευχαριστω εκ τον προτερων

Reaction score
6
ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε loggeo το δευτερο λινκ ειναι αυτο ακριβος που εψαχνα αν και μου αρεσε και η ιδεα της μελαμινης θα σκεφτω πως θα το φτιαξω μολις τελιωσω με ολα σας χρωσταω φωτο :)

Reaction score
6
καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω ο προβολεας ( benq 1080st ) εχει 2 εισοδους για hdmi αλλα 1.3 υπαρχει προβλημα στο 3D αν πω να παρακολουθησω χρειαζετε εκτος απ τα γυαλια να κανω κατι αλλο η θα παιζει κανονικα συγνωμη αλλα εχω μπερδευτη λιγο

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.789
Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Το αναφέρει στα specs του ότι έχει full hd 3d support.
Απλά αν κατάλαβα καλά θέλεις γυαλιά που να υποστηρίζουν dlp link.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.133
Members
38.659
Νεότερο μέλος
nvg