Επιλογη ενισχυτη

Reaction score
0
Για σας Φιλοι

προσπαθω εδω και μερες να κανω επιλογη ενισχιτη και δεν μπορο να αποφασισο τι ειναι το καλυτερο τα μηχανιματα τα οποια εχω ειναι τα πιω κατω

Tannoy Arena system
pioneer hard disc
playstation 3
dreambox
asus media player
pc

Το μεγεθος του δωματιου ειναι 6χ4 περιπου και οι επιλογες που εχο για ενισχιτη ειναι περιπου στα 600-700 ευρω
ειμαι πολυ κοντα στους marantz sr5004 or pioneer vsx2020
τι μου προτινετε εσεις?

thanks
pambos

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Επιλογη ενισχυτη

Καλώς ήρθατε στο AVSite!

Ο Pioneer που αναφέρεται είναι αρκετά παραπάνω σε τιμή απ το όριο που θέλετε να κινηθείτε.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

oχι κελαφαια πλιζ:126:

Reaction score
0

αφου δεν κανει παρεμβαση καποιος για το σκοτωμα της ελληνικης γλωσσας και ορθογραφιας τοτε θα το κανω , οχι για να προσβαλλω τον φιλο μας pampos883 αλλα για να τον κανω να μαθει κατι!!!!! ολα τα ρηματα παιδι μου τελειωνουν σε Ω .

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

αφου δεν κανει παρεμβαση καποιος για το σκοτωμα της ελληνικης γλωσσας και ορθογραφιας τοτε θα το κανω , οχι για να προσβαλλω τον φιλο μας pampos883 αλλα για να τον κανω να μαθει κατι!!!!! ολα τα ρηματα παιδι μου τελειωνουν σε Ω .
Περιττό.Ο άνθρωπος να ρωτήσει για ενισχυτή μπήκε,όχι να κάνει μαθήματα ελληνικής γλώσσας.
Τελος
(Και ναι εφόσον το γράφεις δημόσια είναι σαν να τον προσβάλεις.Υπάρχουν και τα pm)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Sevax για να μην μας παρανοήσουν και οι υπόλοιποι που διαβάζουν,συγγνώμη για τον άκομψο τρόπο που είπα το τέλος.
Σου εξήγησα πλέον με pm υπό ποία μορφή το είπα.

Reaction score
15.548

Πολυ σωστα Γιωργο τα ειπες....

Λαθη ορθογραφικα υπαρχουν σε ολους......

Εδω κανουν ατελιε που δεν επιτρεπετε....:112:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.683

Συγνώμη αλλά εσύ έχεις περισσότερα λάθη! :142:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Mpermplis