Επιλογη προβολεα

Reaction score
0
καλημερα σε ολους. παρακαλω να μου δωσετε τα φωτα σας γιατι δεν εχω ιδεα για το αντικειμενο. θελω να αγορασω εναν προβολέα, θα μπει ταβανι, για ασπρο smartboard και οικονομικό μεχρι 700 ευρω. ειναι για φροντιστηριο. υπαρχει κατι που να αξιζει? ευχαριστω πολύ.

Reaction score
1
Καλώς ήρθες!

Πες μας τι θα δείχνει (video, ταινίες, παρουσιάσεις;), κάτω από ποιες συνθήκες (φυσικός/τεχνητός/ελεγχόμενος φωτισμός, συσκότιση;), και ώρες λειτουργίας ημερησίως (συνεχείς ή θα αναβοσβήνει;).

Το smartboard είναι ο συνήθης γυαλιστερός υπόλευκος πίνακας;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.014
Απάντηση: Re: Επιλογη προβολεα

Καλώς ήρθες!

Αν είναι αυτός, δεν κάνει. Πρέπει να είναι ματ.

Reaction score
6
Αυτό που θα πρέπει να δεις κατ' αρχήν εφ' όσον πρόκειται για smartboard είναι ένας προβολέας που θα σου επιτρέπει να είσαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο smartboard χωρίς να δημιουργούνται σκιές από το φως του προβολέα επάνω στον πίνακα.

Ως εκ τούτου θα πρέπει να ψάξεις για κάποιον ultra short throw και με μεγάλο offset προβολέα γι' αυτή τη δουλειά.

Δες αυτόν.
http://www.optomaeurope.com/uploads/brochures/EX525ST-B-en.pdf

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Επιλογη προβολεα

Καλώς ήρθες!

Πες μας τι θα δείχνει (video, ταινίες, παρουσιάσεις;), κάτω από ποιες συνθήκες (φυσικός/τεχνητός/ελεγχόμενος φωτισμός, συσκότιση;), και ώρες λειτουργίας ημερησίως (συνεχείς ή θα αναβοσβήνει;).

λοιπον θα ειναι για παρουσιασεις και μαθηματα, με φυσικο φωτισμο και θα αναβοσβήνει. το smartboard ειναι ακριβως όπως το γραφεις. περιμενω συμβουλές. ευχαριστώ

Reaction score
1
Όταν λες "μαθήματα" τι εννοείς; Αν είναι video τότε δεν μου έχεις απαντήσει σωστά. Για να ρωτάω, έχει σημασία. Αν είναι video, πως θα μοιράζεται η χρήση του προβολέα μεταξύ παρουσιάσεων και video (επί της %); Και ποια θα είναι η πηγή του video, το PC ή ξεχωριστό player;

Επίσης, δεν μου απάντησες ως προς τις ώρες λειτουργίας. Θα είναι 2, 5, 8; Μην είσαι μονολεκτικός στις απαντήσεις σου, αν θες να σου προτείνουμε κάτι που θα σου κάνει.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.242
Απάντηση: Επιλογη προβολεα

Οι συνθήκες που περιγράφεις (φυσικό φως, γυαλιστερή επιφάνεια προβολής, συχνό αναβόσβησμα), αντενδείκνυνται για τη χρήση προβολέα.
Αν η απόσταση θέασης είναι μικρή (μέχρι 3-4 μέτρα), είναι πολύ πιθανό μια φωτεινή τηλεόραση 42" να σε βολέψει καλύτερα για τη χρήση που περιγράφεις. Θα βρεις πολλές με τιμή έως 700€.
Μπορείς να την τοποθετήσεις σε βάση στον τοίχο (η οποία μπορεί να είναι και μετακινούμενη) ή σε έπιπλο με ρόδες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.474
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO