Επιλογη 42αρας

Reaction score
0
Το θεμα μιλαει απο μονο του.Ψαχνω για 42αρα.Τι ζηταω ?Μια τηλεοραση που να μπορω να βλεπω και να χαζευω τα windows και να μην καιω την λαμπα του pj ,να ειναι οσο το δυνατον ευχαριστη στην εικονα απο τηλεοπτικο σημα και nova αντε και κανενα εργακι.Θα μου πειτε <τραβα δες ρε φιλε και διαλεξε>...σωστο και λαθος...να παω Κωτσοβολο και carrefour να κοιταω κακοστημενα συνολα αναμεσα σε πλυντηρια και πακετα ζαχαρη με αισχρο τηλεοπτικο σημα?"η να παω να δω μια καλοστημενη pioneer με σημα απο Ηιδεφιντιον apo doryforiko καναλι να την παω σπιτι να βαλω τιν αισχρη ποιοτητα του nova και μετα να κλαιω τα ευροπουλακια?Μιλαμε για πικρα η επιλογη.Εχω αφησει τελευταιο(και καλυτερο )τον ανδρεα να δω αυτη την amoi.Διαβασα προσεχτικα ολους τους φιλους οτι εχει γραφτει .Τηλεοπτικο σημα υπαρχει ομως μια ασαφεια..παιζει καλα?και αντε δεν μιλαω για συνδεση RF αλλα scart(nova) και κανενα επιγειο ψηφιακο.Επισης αν γνωριζει καποιος το μαυρο της ειναι κατω απο 0,4?? Α...χμμ οσο για το περιβοητο Hitech και το τεστ του με τις τηλεορασεις...ενταξει αντε και η εικονα δεν ειναι μονο μετρησεις ειναι και υποκειμενικο...Αλλα ημαρτον!!την panasonic πρωτη ?

Reaction score
14
Πας βλέπεις πρώτα την ΑΜΟΙ, και εχεις προσωπική γνώμη.

Μετά πάς και βλέπεις την Philips και την Toshiba και την Panasonic. Ετσι περνεις μια χονδρική εικόνα απο το τι πάιζει η οθόνη.

Ομως οπως το είπες είναι η μία πάιζει HD ή άλλη απο ΝΟΒΑ, ή άλλη απο καλό δορυφορικό, ή άλλη απο DVD. το Σωστότερο είναι ολες απο την ίδια πηγή με τις ρυθμίσεις στο καλίτερο τους. Αλλά ποιός σαλαμέμπορας σουπερμαρκετατζής κάθεται και τις ρυθμίζει όλες, και ποιός καρφουρομαγαζάτορας νοιάζεται να σου δείξει ποιά είναι ή καλίτερη? Επίσης ποιός Κοτσόβολος εχει να σου εξηγήσει τι κάνει το κάθε μοντέλο? Απορώ αν οι πωλητές του κάθε Κουτσόβολου ξέρουν την ανάλυση σε πίξελς του κάθε πάνελ που πουλάνε. Ειδικά στο μεγκα της εθνικής οδού είναι ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΛΟΙ!!!!!

Οι περισσότεροι αγοράζουν τηλεόραση με την μεζούρα και γίνονται και διακοσμητές εσωτερικού χώρου. Υψος πλατος βάθος μήκος, χρώμα τζάμι, τραπέζάκι. Στέλλααα... δεν μου λές χωράει αυτό το μαραφέτι στο συνθετο???? Μαρίκα το τραπεζάκι μας πόσο είναι σε πλάτος...??? Νίτσα δεν μου λές το τραπέζι μας το αντικ τί χρώμα είναι καφέ σκούρο??? Μίρκα... εεε Μίρκα δεν μου λες αυτη η τηλεόραση με το ασημί το ρέλι γύρω της δεν είναι ίδια το σκαλιστό ασημένιο τασάκι που εχουμε στο τραπέζι του σαλονιού??? Εεε να την πάρουμε για ταίρι???

Τράβα Καφάτος μεριά για ΑΜΟΙ και πάρε σβάρνα τα σοβαρά ειδικά μαγαζιά, δες και αποφάσισε τι σου αρεσει αφου μελετήσεις τεχνικά χαρακτηριστικά να δείς αν σου πληρούν τα βασικά που θες.

Reaction score
34
Γνωμη μου ειναι να δεις και την LG PX4R (HDMI). Ειναι μεν 852 * 480 αλλά έχει καλή εικόνα και σε dvd αλλα και σε τηλεοπτικο. Στο εμπορικο THE MALL στο multirama ΓΕΡΜΑΝΟΣ την έχουν 1499 ευρώ.

Επίσης στο mediamarkt εχεις δυνατότητα να ρυθμίσεις οποια τηλεοραση θες και όπως θες και να την δεις όση ωρα θες γιατι καθε μοντέλο εχει επι τόπου το τηλεκοντρολ και επιτρέπεται η παρέμβαση ανα πασα στιγμη απο τον πελάτη.

Reaction score
0
arislimp said:
Γνωμη μου ειναι να δεις και την LG PX4R (HDMI). Ειναι μεν 852 * 480 αλλά έχει καλή εικόνα και σε dvd αλλα και σε τηλεοπτικο. Στο εμπορικο THE MALL στο multirama ΓΕΡΜΑΝΟΣ την έχουν 1499 ευρώ.

Επίσης στο mediamarkt εχεις δυνατότητα να ρυθμίσεις οποια τηλεοραση θες και όπως θες και να την δεις όση ωρα θες γιατι καθε μοντέλο εχει επι τόπου το τηλεκοντρολ και επιτρέπεται η παρέμβαση ανα πασα στιγμη απο τον πελάτη.
Μάλλον εννοείς την LG 42PX4RV γιατί η LG 42PX4R έχει ανάλυση 1024x768 και κοστίζει €200 με €300 παραπάνω.

Φιλικά,
Αντρέας

Reaction score
34
ΑΝΤΡΕΑ,

για την 1024 * 768 έχουν στο multirama τιμή 1499 ευρώ (το ειδα προ λίγων ωρών). Πρόκειται για προσφορά γιατι κανονικά γνωρίζω οτι η τιμή ειναι 1799 - 1899 ευρώ.

mrw

Reaction score
0
Αν και δεν πολυσυμπαθώ την εταιρία, εμφανίστηκε μια 42αρα LCD Sony στην Ελληνική αγορά, στα 2200 ευρώ

http://www.activelight.com/products/productdetails.asp?chPartNumber=SON-FWD-42LX1&MFR=SONY

Με εξωτερικό tuner box και χωρίς βάση στήριξης

Το καινούργιο είναι το εξής

Another key benefit of the new displays is the ability to remotely monitor and control them and send content across a standard IP network.
Sony's integrated EBS-N100 and EBS-N200 network boxes enable network status and control to monitor and troubleshoot multiple devices from a central location.
Additionally, the EBS-N200 provides the ability to stream MPEG video, access the web and present remote desktop applications across a standard IP network. Customers can continuously loop feeds from internal sources, such as proprietary, in-house programming.

An internal network solution is also provided for these displays in the form of the BKM-FW31 networking card. The card provides network status and control functions, for use with Sony's PJNet! ™ software program (sold separately) for a centralized "command" center, which connects up to 255 networked devices including Sony's flat panel displays and LCD projectors.

Το ΕNBS-200 το βλέπω περίπου στα 700 δολλάρια ΗΠΑ
http://www.pcuniverse.com/2993853.htm

Πώς εμφανίστηκε η 42αρα αυτή στην Ελλάδα, αγνωστον...

Reaction score
281
Εχω 2 lcd (philips 32" & LG 37") και μια Plasma Pioneer 43". Μακραν ανωτερη η Pioneer σε ολους τους τομεις

mrw

Reaction score
0
Αναμενεται και 42αρα LG, σε τιμη που θα κανει τους αλλους Κορεατες να τρεχουν...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525