Επιλογη 85αρας

Reaction score
3
Παιδιά καλησπέρα κ χρόνια πολλα.

Έχω στην κατοχή μου τη συγκεκριμένη τηλεόραση η οποία από την πρώτη μέρα Δυστυχώς δεν ικανοποίησε καθόλου 75sm9000pla. Αυτή είχε αντικαταστήσει μία 65άρα την οποία είχα πλάσμα και μου άρεσε πάρα πολύ δεν είχα ποτέ παράπονο. Το πρόβλημα με αυτή την 75Άρα είναι ότι μετά Local dimming και τις βλακείες αυτές όταν εμφανίζονται οι υπότιτλοι Υπάρχουν πολλά άσπρα κομμάτια στην τηλεόραση. Τώρα μου μπήκε στο μυαλό μου έτσι κι αλλιώς να πάρω μία μεγαλύτερη στις 85 ίντσες που ξέρω ότι διαφορά στο.μεγεθος δεν είναι και πάρα πολύ μεγάλη αλλά είναι ευκαιρία να λύσω και αυτό το πρόβλημα με το Local dimming. Οποτε τι επιλογές έχω λετε? δεν θέλω να δώσω πάνω από 2.000 ευρώ

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
Είναι ρυθμισμένη η τηλεόραση; Με σωστή ρύθμιση το πρόβλημα μειώνεται.

Reaction score
1.064
Καλημερα και Χρονια πολλα ! . Κοιταξε τις ρυθμισεις στο local dimming αν υπαρχει καποια που να σε βολευει καλυτερα ή να το απενεργοποιησεις τελειως εφοσον υπαρχει τετοια επιλογη Δεν λυνεται τελειως το θεμα με τους υποτιτλους σε καποιες τηλεορασεις . Σε καποιες εχεις δυνατοτητα να αλλαξεις χρωμα, γραμματοσειρά κ.α . Στο netflix εβαλαν επιλογη να αλλαζεις την γραμματοσειρά ....

TGD

Reaction score
10.490
Είδα στις αγγελίες έναν ust προβολέα με την οθόνη του. Μήπως σου κάνει...

TGD

Reaction score
10.490
Ultra Short Throw. Ο προβολέας είναι σχεδόν κολλητά στην οθόνη.
Την βρήκα την αγγελία:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members