Επιλογη projector

Reaction score
205
Αρχικα να πω πως μεχρι τωρα εχω εμπιρεια μονο απο 720ρ προβολεις. Οπως πχ panasonic E900. Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι ο προβολεας μου ακομα και καινουριος οταν τον αγορασα η εικονα του σε hd ταινιες ειναι θαμπη και δεν εχει την ζωντανια και την φωτηνοτητα οπως οταν βλεπω την ιδια ταινια στην 46" full hd tv μου ακομα και σε σκοτηνο δωματιο. Χωρις αυτο να σημαινει οτι η εικονα του φρν ειναι καλη. Σε ποιοτητα και ευκρινια ειναι κρυσταλινη και εντιπωσιακη ιδικα σε HD υλικο. Απλα το προβλημα ειναι αυτο που σας ανεφερα.. Και αυτο δεν το βλεπω μονο με τον δικο μου αλλα και με αλους προβολεις 720Ρ που ειχα ασχοληθει κατα καιρους. Μαρεσει η μεγαλη εικονα και μαρεσει η αισθηση που σου δεινει ενας προβολεας αλλα θελω να βλεπω τις ταινιες μου το ιδιο καλα οπως θα την εβλεπα στην τv μου. Υπαρχει μεχρι τα 1700 ευρω καποιος προβολεας που θα με ικανοποιησει η να στραφω καλυτερα σε καμια 60"αρα τv plasma και να υσιχασω; Η οποια αγορα γινει θα γινει τον οκτομβριο- νοεμβριο. Αν θελετε πρωτηνετε μου μοντελα κλπ.
Ευχαρηστω

Reaction score
807
Απάντηση: Επιλογη projector

Θαμπη σαν να εχει προβλημα ή παντα ετσι ηταν?
Σχεδον ολοι οσοι κυκλοφορουν τωρα και ειναι 1080p ειναι σιγουρα καλυτεροι απο τον δικο σου.

Reaction score
205

οπως ειπα οχι δεν εχει προβλημα αλλα η εικονα δεν εχει την ζωντανια που εχει στην TV

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Επιλογη projector

οπως ειπα οχι δεν εχει προβλημα αλλα η εικονα δεν εχει την ζωντανια που εχει στην TV
Αν εννοείς ANSI contrast τότε ψάξε τους DLP. Ενδεχομένως να έχει θέμα η λάμπα σου η να παίζεις με λάθος ρυθμισεις. Έχεις κάνει τη βασική ρύθμιση brightness και contrast με patterns THX, κλπ;

Παντώς, κι εγώ έχω έναν 720p 3ετιας και προς το τέλος της η λάμπα( μετά τις 2000ωρες) δεν ήταν όπως την αρχή στις 100ιντσες.
Πάλι όμως σε σκοτεινό δωμάτιο ο προβολέας ήταν απείρως καλύτερος και από την 46αρα LCD και από την 42 Plasma.

Τώρα με νέα λάμπα και 120 ίντσες η εικόνα παραμένει αποδεκτή και καλύτερη από τις TV.

Reaction score
205

ο προβολεας θα προβαλει απο τα 3 μετρα

θα θελα την γνωμη σας για τους epson 3500, benq 6000 ,optoma 82 και sony hw15.

πιο πολυ γερνω προς epson λογω τιμης (700 ευρω λιγοτερα) εκτος αν με πισετε οτι αξιζει η διαφορα και με το παραπανω για αγορα καποιου απο τους αλους....

Τελος θα θελα αν γνωριζετε να μου πειτε ειτε απο εδω ειτε σε πμ καπιο καταστημα που μπορω να παω και να τους δω να παιζουν μαζι ωστε να εχω και εγω μια προσωπικη αποψη αν και δυσκολο το κοβω να υπαρχει καταστημα που να τους εχει ολους για δοκιμη...

ευχαρηστω πολυ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.349
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades