Επιλογη sub καθαρα για κινηματογραφο

Reaction score
270
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους. Ψαχνω ενα sub το πολυ μεχρι χιλιαρικο, 12αρι η 15αρι για ταινειες. Ειχα το soupernova και το πουλησα, στις ταινειες σκοτωνε μουσικη βεβαια δεν επαιζε, το εδωσα για να παρω μεγαλυτερο ηχειο και ηθελα χρηματα. Τωρα εχω ενα genelec 7070a το οποιο ειναι μονιτορ και στη μουσικη ειναι ακριβεστατο, αλλα δεν αποδιδει στον κινηματογραφο. Θα ηθελα να μου πει αν καποιος εχει ακουσει το r115 της klipch ,και αν εχει αποψη για το πως παιζει σε συγκριση με svs. Eυχαριστω και καλο φαγοποτι.

Reaction score
648
Καλημέρα και χρόνια πολλά.Και το pb 2000 και το klipsch πιστεύω πώς θα σε καλύψουν, ιδιαίτερα αν στο μέλλον το κάνεις ζευγάρι θα είσαι μία χαρά για ταινίες.Ριξε μία ματιά και στα μεταχειρισμένα μπορεί να βρείς κάνα 'διαμάντι' σε αυτά τα λεφτά.

Reaction score
2.657
Και γιατι να μην παρεις παλι το Supernova αφου σου αρεσε; Κι εγω εχω το MKV 12 και το λατρευω.

Reaction score
270
Ενα sub σαν το genelec που εχω, δεν εχει το μεγαφωνο του τοσο μεγαλες διαδρομες, για να εχει τοσο μεγαλες εκρηξεις στα εφε, αν ειχε δεν θα μπορουσε να εχει ελενχο και ατακα στη μουσικη και ειναι λογικο, αυτο καταλαβα απο τα δυο sub που ειχα, το καθε ενα κανει τη δουλεια που ειναι κατασκευασμενο να κανει. Για αυτο ψαχνω και δευτερο sub για κινηματογραφο, το supernova δεν θα το ξαναεπελεγα γιατι ειχε μαπα τροφοδοτικο και ακουγοταν, και ενα αλλο που μου την εσπασε ειναι οτι οταν τελειωνε η ταινεια το εβρισκα στη μεση του σαλονιου! Παντως παρ ολα αυτα κουνουσε καλα τον καναπε, πραγμα που ενοειται οτι δε γινεται με το genelec.

Reaction score
270
Ξερω οτι τα svs ειναι κορυφαια στο ειδος αλλα μου κινησε το ενδιαφερων το r115 γιατι ειναι 15αρι και λεει οτι βγαζει 122db θα με ενδιεφεραι η αποψη καποιου που το εχει ακουσει γιατι τα νουμερα καμια φορα σε ξεγελανε και πραξη ειναι αλλιως , το svs παντως το ακουσε ενας φιλος και μου πε οτι κουνουσε καλα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.183
Αδερφέ, μην ασχολείσαι με διαδρομές. ;)

Συχνότητες και στάθμες. ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΟΥΚΙΑ.

Απόκριση, SPL, τοποθέτηση, χώρος, μετρήσεις, ισοσταθμιση.

Το σωστό είναι σωστό, ασχέτως μουσικής ή κινηματογράφου. ;)

Reaction score
270
Τ
Αδερφέ, μην ασχολείσαι με διαδρομές. ;)

Συχνότητες και στάθμες. ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΟΥΚΙΑ.

Απόκριση, SPL, τοποθέτηση, χώρος, μετρήσεις, ισοσταθμιση.

Το σωστό είναι σωστό, ασχέτως μουσικής ή κινηματογράφου. ;)
τι να πω οπως και να εχει ενα δευτερο γουφερακι θα το χρειαζομουν, παντος αυτο που ακουσα απο το supernova δε το ακουω απο το αλλο στις ταινειες και αντιστροφος για τη μουσικη

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.279
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale