ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Mην ντρεπεσαι καθολου φιλε Αντρεα!Φανατικος των dlp και εγω οπως ξερεις,μετα απο 8 μηνες συμβιωσης με τον 60αρη sony ,εχω αρχισει και εκτιμω αρκετα αυτην την τεχνολογια !Εγω που κοντευω να αλλαξοπιστησω, τι να πω?:121:
Κοντευω ειπα....μην βαρατε!:137:
Εγω που κοντευω να αλλαξοπιστησω, τι να πω?
Η Dila είναι καμένο χαρτί. Πέρα απο τους άλλους ανταγωνιστές, έχει και ένα θανάσιμο αντίπαλο που την περιμένει στη στροφή...Toshiba.
Γεια σε όλους!Mπορείς σε παρακαλώ να μου το εξηγήσεις αυτό για την dila?Δεν γνωρίζω γι αυτό ρωτάω!Δεν μπορώ να κοιτάζω σε dlp λόγω χώρου και όχι μόνο και προτιμώ και γω τους lcos!Με τον 80 που είδα ένιωσα ότι η sxrd έχει κάνει φοβερή πρόοδο άλλα είπα να περίμενω και dila για να κρίνω που αν και είναι η μόνη τεχνολογία που δεν έχω δει ακούω για τρισδιάστατη αίσθηση λόγω των φωτεινών αντικειμένων μέσα στο σκοτάδι που ακόμα και οι dlp δεν μπορούν λόγω ίριδας να αποδώσουν.Μήπως τελικά τα συμπεράσματα να έχουν βγει και να μην περίμενα να τους δω?Μήπως να κατασταλλάξω και γω στον 80 να βρω την υγειά μου?:116:
Σαν να μου αρεσε και εμενα.....:112:Εγω που κοντευω να αλλαξοπιστησω, τι να πω?:121: