Επιμενετε στα ιδια?

TED

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Επιμενετε στα ιδια?

Εγω που κοντευω να αλλαξοπιστησω, τι να πω?:121:
Κοντευω ειπα....μην βαρατε!:137:
Mην ντρεπεσαι καθολου φιλε Αντρεα!Φανατικος των dlp και εγω οπως ξερεις,μετα απο 8 μηνες συμβιωσης με τον 60αρη sony ,εχω αρχισει και εκτιμω αρκετα αυτην την τεχνολογια !
Υπαρχουν βεβαια ελαττωματα αλλα και που δεν υπαρχουν?

Υ.Γ.
Αν αληθευουν δε και ολα αυτα που ακουω για τον 80αρη,μαλλον πρεπει να αλλαξεις στρατοπεδο συντομα και να περασεις και εσυ το ποταμι!!!!

Reaction score
12
Δεν έχω δει τους προβολείς τελευταίας γενιάς αλλά ως κάτοχος DILA είχα τη δυνατότητα να τον συγκρίνω με DLP (in82). Προτιμώ την εικόνα του 82 πόσο μάλλον του 83!
Είχε καλύτερη ευκρίνεια (το ζητούμενο για μένα) και περισσότερο φως.Φαντάζομαι ο in83!
Έλα όμως που ο άτιμος δεν μπορεί να τοποθετηθεί στο χώρο μου.

Reaction score
0
Απάντηση: Επιμενετε στα ιδια?

Πάντως Οι DLP σέρνουν τον χορό και οι άλλοι ακολουθούν, για πόσο είναι άγνωστο. Μίκρυναν οι διαφορές από τότε που υπήρχαν μόνο δύο μονομάχοι. Η κακομοίρα η Sony κάνει ότι μπορεί, έχει ανοιχτεί όμως σε πολλά μέτωπα... με ότι αυτό συνεπάγεται. Η Dila είναι καμένο χαρτί. Πέρα απο τους άλλους ανταγωνιστές, έχει και ένα θανάσιμο αντίπαλο που την περιμένει στη στροφή...Toshiba.

The times are changing...

Reaction score
15.548
Εγω που κοντευω να αλλαξοπιστησω, τι να πω?

Κοντευω ειπα....μην βαρατε!:137:

Κοιτα να δεις......

Ειναι και λογο ηλικιας.....:142:

Αν δεν το ζησεις τωρα που μπορεις και το εχεις βαρεθει το αλλο...ποτε θα το κανεις.......:142:

Εγω,αν θελεις,ειμαι προθυμος να σε βοηθησω....:137:

Και μονο που το σκεφτηκες φτανει.....ειναι σαν να το εκανες..!!!οποτε μην φοβασε...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Κωστακη, τον Marantz με αναμορφικο δεν θελεις να δεις?
Τωρα να σου πω εγω τι θα δεις?:137:

Reaction score
0
Απάντηση: Επιμενετε στα ιδια?

Η Dila είναι καμένο χαρτί. Πέρα απο τους άλλους ανταγωνιστές, έχει και ένα θανάσιμο αντίπαλο που την περιμένει στη στροφή...Toshiba.

Γεια σε όλους!Mπορείς σε παρακαλώ να μου το εξηγήσεις αυτό για την dila?Δεν γνωρίζω γι αυτό ρωτάω!Δεν μπορώ να κοιτάζω σε dlp λόγω χώρου και όχι μόνο και προτιμώ και γω τους lcos!Με τον 80 που είδα ένιωσα ότι η sxrd έχει κάνει φοβερή πρόοδο άλλα είπα να περίμενω και dila για να κρίνω που αν και είναι η μόνη τεχνολογία που δεν έχω δει ακούω για τρισδιάστατη αίσθηση λόγω των φωτεινών αντικειμένων μέσα στο σκοτάδι που ακόμα και οι dlp δεν μπορούν λόγω ίριδας να αποδώσουν.Μήπως τελικά τα συμπεράσματα να έχουν βγει και να μην περίμενα να τους δω?Μήπως να κατασταλλάξω και γω στον 80 να βρω την υγειά μου?:116:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.656
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale