Επιπλο T.V

Reaction score
1
Λογο ιδιαιτεροτητας χώρου και πολύ περισσοτερο γιατί δεν έβρισκα αυτό που ήθελα,ή δεν ταίριαζε με τα έπιπλας της κυρίας :121:..... προχώρησα σε custom κατασκευή από ιδέα που πήρα από τα παρακάτω.

http://www.alphasondesigns.com/products.asp?ProductID=90&CatID=33&varID=

http://www.alphasondesigns.com/products.aspProductID=1336&CatID=62&varID=

Λείπουν ακόμα τα εσωτερικά ραφάκια και η βάση της T.V. Θα γυαλιστεί και θα περαστεί με βερνίκι στο ίδιο χρώμα με τα έπιπλα του υπόλοιπου χώρου.
Θα ποστάρω και φώτο τελιωμένο :107:!!!
(Η τηλεόραση σηκώνεται 23cm ποιο ψηλά από το έπιπλο για να εκμεταλευτό τον χώρο - για το κεντρικό ηχείο π.χ :126: )

Το έπιπλο φτιάχνεται από τον πατέρα μου(αν και στην σύνταξη). Από έρευνα αγοράς που έγινε μέχρι να καταλήξω εδώ, βρήκα ότι τα περισσότερα έπιπλα ναι μεν φτιάχνουν κάτι ''όμορφο'' αλλά οι διαστάσεις δεν είναι για τον εξοπλισμό μας, ή είναι έπιπλα t.v και χωράνε το εξοπλισμό αλλά είναι συνήθως συνδυασμός γυαλιού με μέταλλο που είναι άσχημο και αταίριαστο με τον υπόλοιπο χώρο......
Μια ιδέα για τους εν ενεργεία επιπλοποιούς,που πιστεύω έχει αρκετό ''ψωμί'' μπορουν να φτιάξουν 5-6 σχέδια τα οποία να πωλούνται ως έχουν ή και σε custom διαστάσεις....

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Απάντηση: Επιπλο T.V

το ζητουμενο ηταν : εξοικονομηση χρηματων, καλυτερη ποιοτητα, ή διαφορετικη εργονομια σε σχεση με τα ετοιμα:118:
καλη δουλεια παντως:126:

Reaction score
1

Το ζητούμενο ήταν ,ότι αυτά που έβρισκα και μου άρεσαν δεν έβλεπα κάποιο τρόπο να μου τα στείλουν ελλάδα,+ την γκρίνια της γυναίκας δεν ταιριάζει με τα έπιπλα κλπ (φεύγω από το κλαμπ τον εργένηδων σε λίγες μέρες)+ ότι ο πατεράς μου είναι επιπλοποιός +ολα τα υπόλοιπα που αναφέρεις,αλλά δεν ήταν το βασικό.....
Το έπιπλο κάπου στα 150 περίπου πάνω κάτω θα βγει με ξύλο δρυ....μες το σαββατοκύριακο ή την άλλη βδομάδα θα ποστάρω φώτο τελειωμένο με την tv επάνω.......

Reaction score
95

Η alphason έχει ωραία σχέδια. Τα αντιγράφουν και οι γείτονες εξ ανατολής. Εγώ πήρα ένα απο Αγγλία. Αφού εδώ το χρεώναν 2πλάσια τιμή. Με λίγο μυαλό και φαντασία και εδώ θα μπορούσαν να κάνουν καλή δουλειά αλλά...βολεύονται με τα φοιτητικά έπιπλα καλύτερα μάλλον. Έκανες ωραία δουλειά! και ο φωτισμός σούπερ! Εγώ έβαλα μια λάμπα philips!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss