Επισκευή βιντεοκάμερας Hi8

Reaction score
0
Καλημέρα, έχω μια καταπληκτική κάμερα Hi8 της Sony, αγορασμένη χρόοονια πριν. Επειδή σκέφτομαι να την ξαναχρησιμοποιήσω, είχα πάει σε ένα Service της Sony και μου είπανε 220€ γιατι έχει χαλασμένη κεφαλη.

Υπάρχει κάποιος ηλεκτρονικός ο οποίος να μπορεί να την επισκευάσει κατα πολύ φθηνότερα 60 - 100 ευρώ ; Αν ναι γνωρίζει κανείς κανένα τηλέφωνο που μπορώ να βρώ κάποιον ηλεκτρονικό που να ασχολείται με camcorders της Sony και να τα επισκευάζει σε λογικές τιμές ;

exs

Reaction score
3
Απάντηση: Επισκευή βιντεοκάμερας Hi8

Η πρώτη μου κάμερα ήταν μια sony F555 8mm,(430000δρχ το `91) κάποτε χάλασε κι εμένα η κεφαλή και απο τότε αγνοείται...
Πάρε καλύτερα μια καινούρια, δεν αξίζει η παλιά αλλά αν ήταν για 50-100 θα την έφτιαχνα κι εγώ, έτσι για να υπάρχει...

Reaction score
8
Καλημέρα, έχω μια καταπληκτική κάμερα Hi8 της Sony, αγορασμένη χρόοονια πριν. Επειδή σκέφτομαι να την ξαναχρησιμοποιήσω, είχα πάει σε ένα Service της Sony και μου είπανε 220€ γιατι έχει χαλασμένη κεφαλη.

Υπάρχει κάποιος ηλεκτρονικός ο οποίος να μπορεί να την επισκευάσει κατα πολύ φθηνότερα 60 - 100 ευρώ ; Αν ναι γνωρίζει κανείς κανένα τηλέφωνο που μπορώ να βρώ κάποιον ηλεκτρονικό που να ασχολείται με camcorders της Sony και να τα επισκευάζει σε λογικές τιμές ;
Επισκευασα στην Sony, την δικια μου (DCR TRV520 E - Digital 8) με 120Ε.

Μου αλαξαν ολοκληρο τον μηχανισμο και το κουμπι εγγραφης.

Τοσο πολυ πια κανει μια κεφαλη; Μηπως εκαναν λαθος;
Σας κρατησαν προκαταβολη;
Ποιο μοντελο ειναι;

Reaction score
0

Το μοντέλο είναι TRV-65 αν θυμάμαι καλά. Την έχω στο χωριό πλέον διότι δεν συνέφερε τόσο ακριβή επιδιόρθωση, αλλά 120€ θα τα έδινα για να επισκευαστεί. Μπορείς να μου στείλεις PM για το που την έφτιαξες ;

Reaction score
0

Τελικά έχω άλλη μια κάμερα CCD-TRV σειρά που έχει το ίδιο πρόβλημα. Όταν γράφει δηλαδή γράφει με χιόνια και καμια φορά μασάει και την κασέτα.

Ξέρει κανείς κάποιον που μπορεί να επισκευάσει τέτοιες κάμερες ;

Reaction score
0

Υπάρχει τελικά κάποιο κατάστημα που να κάνει επισκευή βιντεοκάμερας hi8 σε λογική τιμή ?

Έχω 2 κάμερες που δεν γράφουν σωστά. Γράφουν δηλαδή με χιόνια.
Μπορεί να αναλάβει κανείς ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας