Επισκευή παλιού μηχανήματος

Reaction score
29
Ξέρω ότι λογικά δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ γιατί είναι πολύ παλιό μηχάνημα και δεν φαίνεται κάτι αξιόλογο όμως μου μπήκε η ιδέα πειραματισμού. Εγώ ακούω από ψηφιακά αλλά έχω αρκετά βινύλια παλιά του πατέρα μου και δεν μου φαίνεται άσχημο να ακούω κανένα που και που. Είναι ένα παλιό πικ απ της hitachi και ήταν fix με ένα πολύ παλιό ολοκληρωμένο σύστημα της ίδιας εταιρίας. Το βύσμα της εξόδου του είναι φτιαγμένο για να μπαίνει σε κείνο το σύστημα και δεν ξέρω αν μπορώ να το αλλάξω. Να και μερικές φωτογραφίες.
uploadfromtaptalk1394217491825.jpg
uploadfromtaptalk1394217513045.jpg
uploadfromtaptalk1394217529094.jpg

ika

News
Reaction score
16.759
Σίγουρα θα γίνεται αλλαγή σε RCA, αλλά στις φωτό (δυστυχώς είναι κακή αυτή με το βύσμα) φαίνεται σαν και η τροφοδοσία του πικαπ να έρχεται από το ίδιο βύσμα. Και το ερώτημα είναι αν ακόμα βγάλετε το σήμα σε RCA, από που θα παίρνει ρεύμα το πικάπ.
Εδώ έχει ενα SERVICE MANUAL, αν αυτό είναι το σωστό σύστημα θα έχει την συνδεσμολογία.

Last edited:

Reaction score
29
Το έψαξα και τελικά είναι δύσκολο . Το βύσμα είναι και για την τροφοδοσία. Λογικά θα ψάξω για ένα οικονομικό πικ απ μιας και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ σοβαρά με αναλογικές πηγές και το μόνο που θέλω είναι να μην πάνε χαμένα κάποια παλιά βινύλια που έχω στην κατοχή μου. Προτάσεις δεκτές.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.895
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster