Επισκευη technics su-vx800

Reaction score
0
Επεσε στα χερια μου ενας ενισχυτης technics su-vx800 ο οποιος ομως δεν δουλευει σωστα. Δλδ ενω παιζει ξαφνικα σταματαει και ξαναρχιζει, αυτο γινεται στιγμιαια και οταν το κανει ακουγεται σαν ενα ρελεδακι. Τον πηγα σε εναν τεχνικο, τον κοιταξε αλλα δεν μπορεσε να τον επισκευασει. Μου ειπε οτι εχει καψει εξοδο-ολοκληρωμενο, κατι τετοιο τελος παντων, το αλλαξε αλλα το "τιναξε" οπως χαρακτηριστικα ειπε και μαλιστα 2 φορες. Υπαρχει καποιος που μπορει να τον φτιαξει; Καποιος μαστορας, καποιο μαγαζι, καποιος συμφουριτης ισως;

Reaction score
27.281
ΚΑΤΣΙΠΗΣ 2106458380

ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Έχεις προσέξει αν θερμαίνεται έντονα πριν κλείσει?
Το λέω για να αποκλείσεις τη περίπτωση προβληματικής πηγής ή βραχυκυκλωμένου ηχείου.

Όταν δεν παίζει κάποιο πρόγραμμα πάλι κλείνει μετά από λίγο?

Reaction score
0
Δεν υπαρχει περιπτωση βλαβης πηγης ή ηχειου γιατι εχω και αλλον ενισχυτη και δουλευουν ολα μια χαρα, οπως επισης και αλλα ηχεια. Οταν δεν παιζει κατι, δλδ ειναι απλα ανοιχτος δεν ακουγεται κατι απο μεσα, δεν σβηνει ολος ο ενισχυτης απλα κοβει τον ηχο. Αυτο το κανει απο το πρωτο λεπτο που θα παιξει οποτε δεν νομιζω να ειναι απο υπερθερμανση.
Μιλησα με τα 2 μαγαζια που αναφερθηκαν πιο πανω και χρειαζονται να τον δουνε απο κοντα οποτε μαλλον και θα τον παω προς τα εκει..

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt