Επιστολή Διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ και την NOVA για το Mundial!

Reaction score
786
Απάντηση: Επιστολή Διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ και την NOVA για το Mundial!

Προσυπογραφω μεχρι κεραιας.

Να θυμησω και το αναλογο γκρουπακι στο facebook http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=313427088230&ref=ts το οποιο θα συμμετασχει στην κινηση. Βεβαια η συμμετοχη εκει δυστυχως ειναι πολυ μικρη, σε αντιθεση με διάφορα γκρουπ του στυλ "Δες ποιος βλεπει το προφιλ σου και ερεθιζεται με τις φωτο σου". Πιθανως το 16:9 ειναι ασυμβατο με το DNA του Ελληνα.

Εν πασει περιπτωση, ας στειλουμε την επιστολη διαμαρτυριας μαζικα και απο τα 4 σχετικα Ελληνικα φορουμ μεσω ταχυδρομιου μηπως παρει και αριθμο πρωτοκολλου, και μια περιληψη ηλεκτρονικα ενας-ενας μεσω του http://www.ert.gr/keep/epikoinonia/ert-ae/k.e.e.p.htm

Τουλαχιστον να εχουμε να λεμε οτι κατι καναμε

Reaction score
25.571

πλακα πλακα ακομα και οι πολωνοι παιζουν πλεον στο συνολο τους 16:9
και επειδη η τηλεοραση στο ξενοδοχειο ειναι 4:3 σημερα ειδα τη μπαλα με μαυρες γραμμες πανω κατω.
ειναι γελιοι με περικεφαλαια ολοι τους - εκτος απο σκαι.

Reaction score
0

μην παραπονιέστε υπάρχουνε και χειρότερα την στιγμή που μπήκε το gool στον αγώνα anglia -usa το itv1HD δευτερόλεπτα πριν είχε βάλει διαφήμισης , e σε αυτό η ερτ δεν τα κάνει !! (τρομάρα τους)

Reaction score
3.085

Εγώ πάντως συμφωνώ να τη στείλουμε και είμαι μέσα. Και είναι λάθος να πιστεύουμε ότι το καλύτερο θα έλθει αν "φωτιστούν" οι υπέυθυνοι - ανεξάρτητα αν είναι η ΕΡΤ ή η ιδιωτική Multichoice.

Count me in, please.
-

Reaction score
0

Εγω σαν επαγγελματιας μπορω να μαζεψω αλλους εμπορους του χωρου και να μιλησουμε σχετικα. Το καλυτερο θα ηταν να μιλησουμε σε καποιο καναλι οσο βλακεια και αν ακουγεται . Μονο αν παει το προβλημα στον Αυτια η στον Παπαδακη θα ακουστουμε.
Μπορουμε να κανουμε πολλα αν ενωθουμε αυτο ειναι σιγουρο. Εγω ειμαι μεσα ...
Προσοχη!!!! Οχι μονο να το κανουν αλλα να ειναι και ελευθερο οχι με παντρεμενους δεκτες και pay per view και iptv , video on demand. Τους πληρωνουμε στην Δεη για να βλεπουμε κουλτουρα και σειρες του 80''

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.951

Μονο αν παει το προβλημα στον Αυτια η στον Παπαδακη θα ακουστουμε.

Μπορεί έτσι να φιλοτιμηθούν και τα ιδιωτικά κανάλια για το HD και το 16:9. :126:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

ο Χρήστος ετοιμάζει τον κορμό, οπότε σημερα - αυριο θα τον καταθεσει εδώ. Θα βάλουμε αυτα που πιστευουμε, εγώ θα ετοιμάσω ενα petition on-line βάσει αυτου που θα ετοιμάσουμε και έτσι θα έχουμε συμμετοχή όλων όσων επιθυμούν να συγκεντρώσουμε την φωνή μας.
Επίσης θα ετοιμάσω και μια σελίδα στο facebook για να το προβαλλουμε και διεθνώς , όλοι με τις επαφές μας.
Εντωμεταξύ θα επικοινωνήσω και με αλλα φορουμ τεχνολογίας και δορυφορικών να συμμετάσχουν και αυτά, όπως και ο εμπορικός κόσμος όπως είπε ο Γιαννης.

Σίγουρα κάτι θα αλλάξει τους επόμενους μήνες , ας είναι τουλάχιστον πρός το καλύτερο για εμάς που ζούμε σε αυτη την χώρα....
Ας πούμε και εμείς ότι βάλαμε το λιθαράκι μας...

Επίσης μην ξεχνάτε το γεγονός που ετοιμάζουμε το Σάββατο 19 Ιουνίου...
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=83914

Reaction score
10

Τι γίνεται με την επιστολή; Τελικά θα στείλουμε κάτι;
Ή θα παραμείνουμε απαθείς, να συνεχίσουν να μας πασάρουν πετσοκομένη εικόνα;

Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει μία διαφήμιση αυτές τις μέρες που καταλλήγει με το σύνθημα "AY NO TO RACIS"
(προφανώς σε αγγλική διάλεκτο των καρεκλοκένταυρων της ΕΡΤ).
Εδώ μπορείτε να τη δείτε σε αυθεντικό κάδρο:

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DjHFJYUb4MA&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DjHFJYUb4MA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Αλλά ντροπή δεν έχουν, βάζουν τα πάντα στο κρεβάτι του Προκρούστη
και το φέρνουν στα μέτρα του 4:3

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Επιστολή Διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ και την NOVA για το Mundial!

Τι γίνεται με την επιστολή; Τελικά θα στείλουμε κάτι;
Ή θα παραμείνουμε απαθείς, να συνεχίσουν να μας πασάρουν πετσοκομένη εικόνα;
+1

Reaction score
0

Για να πω κι εγώ τη γνώμη μου, κανονικά η επιστολή έπρεπε να είχε σταλεί πριν το Μουντιάλ...Αλλά και πάλι, έχουν περάσει 10 μέρες από το άνοιγμα του θέματος και δυστυχώς φαίνεται πως καμία επιστολή δεν θα φύγει προς ΕΡΤ μεριά...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

θα τους στείλουμε μια ευχαριστήρια... για την ποιότητα εικόνας, ήχου και αναμετάδοσης που μας πρόσφεραν.... :142:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas