Επιστολη προς Κορινθιους

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τις τελευταιες ημερες δεχτηκαμε μια επιθεση απο hackers με συνεπεια να χασουμε μικρο μερος της πολυτιμης database που δημιουργησαμε.Ο Τασος με εχει ηδη διαβεβαιωσει πως θα κανε οτι ειναι δυνατον για να επανακτησουμε το μεγαλυτερο-εαν οχι ολο-μερος των χαμενων.
Δεν χασαμε τα παντα απο εναν και μονο λογο.Οτι υπηρχαν μελη του avsite εκεινη την στιγμη μεσα(κυριως ο Γ/Δημητροπουλος που ειδοποιησε τον Γενικο και αυτος εμενα) και η αμεση αντιδραση του Τασου του Μαγκουτα.
Ομως μετα λυπης μου διαβασα υπονοιες σε καποιο αλλο thread.
Ξερετε σαν φυλη το εχουμε αυτο το ελαττωμα.Παντα καποιος αλλος πρεπει να φταιει.
Ε λοιπον δεν ειναι παντα τα πραγματα ετσι.Μπορει να φταιει απλα η κακη μας η τυχη.
Σας παρακαλω πολυ λοιπον να ανακαλεσουμε νοερα οτι σκεφτηκαμε(βλεπετε ηταν και η ταυτοχρονη επιθεση στο ACA) και να προχωρησουμε αισιοδοξα και δυναμικα οπως παντα.

Το δευτερο θεμα αφορα την συνεχιζομενη αντιπαραθεση μελων του avsite με καποιο αλλο site κοινου χαρακτηρα και-γιατι να το κρυψουμε-κοινου ιδρυτη.
Εως τωρα δεν εχω παρει καποια δημοσια θεση παρα μονο κατ'ιδιαν θεση σε προσωπικες συζητησεις.
Καθως ομως εχθες το βραδυ συζητησα ορισμενα πραγματα αποφασισα να "δειξω τα χαρτια" μου δημοσια και απο εκει και περα ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του.

1.Το www.avsite.gr ειναι site ελευθερης μορφης και χαρακτηρα.
Αυτο σημαινει πως τα μελη του δεν περιοριζονται μονο σε αυτη την σελιδα αλλα μπορουν να συμμετεχουν σε οποια αλλη σελιδα θελουν ελληνικη η ξενη.

2.Τα μελη εκεινα τα οποια συμμετεχουν και σε αλλες σελιδες ειναι το ιδιο αγαπητα και τυγχανουν του ιδιου σεβασμου με τα υπολοιπα

3.Το οτι δεν παρεμβαινω σε προσωπικες διαμαχες δεν σημαινει πως δεν εχω και αποψη η πως δεν υποστηριζω ενα μελος του avsite.Νομιζω πως ειμαι αρκετα ωριμος πλεον για να διαπιστωσω ποτε καποιος εχει δικαιο η οχι.
Με εχει ομως κουρασει η νοοτροπια του "πισω απο ολα βρισκεται ο Ανδρεας" η "ελα μωρε ο Ανδρεας ειναι ο εμπορος , ο αλλος ειναι ο κακομοιρης"
Δεν εχω την δυνατοτητα να αυξησω το IQ κανενος αλλα ουτε και την διαθεση να κρυβομαι πισω απο οτιδηποτε μεμπτο.Κυριως δεν εχω και τον χρονο.Και ακομα πιο κυριως μου την σπανε οι κλαψομουν...ς.
Στην ζωη μου εμαθα να πολεμαω για να αποκτω, αν και δεν ηταν απολυτα αναγκαιο, και ετσι θα συνεχισω να ειμαι.
Σε οποιον αρεσω...

4.Οι over credited η σχεδον Θεικες ιδιοτητες που μου εχουν κατα καιρους αποδωθει ειναι κωμικες και προερχονται καθαρα και μονο απο εστιες ανικανοτητας αυτων που τα βρισκουν ολα ετοιμα η αυτων που κλαινε και παρακαλουν για να κανουν ενα μικρο βηματακι.Μα τι θεση μπορω να παρω σε ολα αυτα?Αντιθετα θα υποστηριζω παντα(νοερα, οχι φωναχτα) οσους προσπαθουν για το καλυτερο, οσους δουλευουν 48 ωρες το 24ωρο , οσους προσφερουν ενημερωση.

5.Και ερχομαστε επιτελους στην ενημερωση.
Υποτιθεται πως ολα γινονται για αυτη την κακομοιρη την ενημερωση.
Η μηπως δεν ειναι ετσι?
Μηπως υπαρχουν αλλα κινητρα λιγοτερο ταπεινα που μας υποχρεωνουν να γραφουμε σε ενα site παρομοιας μορφης?
Μηπως υπαρχει μια μειοψηφια που απολαμβανει κερδος?
Μηπως υπαρχει και μια αλλη μειοψηφια που προβαλει "εγω"?
Μηπως υπαρχει και αλλη μειοψηφια που σκοπο εχει να καταστρεψει?
Θαρρω πως υπαρχει τελος και μια μειοψηφια κουτσομποληδων που μπαινει για να μαθει νεα και να παιξει "σπασμενο τηλεφωνο" με τα φιλαρακια τους?
Τοσες μειψηφιες ξερετε τι μας κανουν?

6.Φαυλος κυκλος.
Καποτε απο ενα περιοδικο-που ειχε ενοχληθει απο την επιτυχια ενος site-ειχαν πει :"Mην ασχολειστε.Τριαντα ειναι ολοι και ολοι και γραφουν και ξαναγραφουν για να φαινονται πολλοι"
Τωρα οι τριαντα "ενοχληθηκαν" απο τους "τρεις και ο κουκος"?
Αυριο οι "τρεις" θα ενοχληθουν αραγε απο καποιο μοναχικο καβαλαρη?
Τι χωρα ηλιθιων και καφρων ειμαστε(ναι ναι ειμαστε ,δεν βγαζω τον εαυτουλη μου απεξω) εχετε αναρωτηθει?Αντι να προσπαθησουμε να γινουμε οι ιδιοι καλυτεροι ,προσπαθουμε να καταστρεψουμε τον αλλον.Με το κουτσομπολιο, την υποκρισια , την ιδια μας την κακομοιρια.

7.Τι μπορω να κανω για να σταματησω τις φημες?
Προσφατα , για μια πολυ γνωστη κυρια , το δαιμονιο της φυλης μας εβγαλε πως...εχει εγκαταλειψει τον ματαιο τουτο κοσμο.
Η κυρια , το μονο που ειχε να κανει ηταν μια εμφανιση...ζωντανη για να σταματησουν οι επωδυνοι ψιθυροι.
Εγω τι πρεπει να κανω?
Δεν κουραστηκατε απο ολη αυτη την ιστορια?
Πρεπει υποχρεωτικα να υπαρχουν καλοι και κακοι?
Γιατι να υπαρχουν αυτοι και εμεις?
Ελατε τωρα, κατα βαθος ολοι ιδιοι ειμαστε.Το ταξιδι διαφορετικο μα ο σκοπος ιδιος.

8.Κουραστηκα.
Κουραστηκα απο αντιπαραθεσεις.
Κουραστηκα απο κακοφημα σχολια.
Κουραστηκα απο την ανθρωπινη ανοησια.
Κουραστηκα απο ηλιθιους που τα "ξυνουν' ολη μερα και βγαινουν σε καποιο site για να χυσουν χολη και να δειξουν πως ειναι καποιοι.
Κουραστηκα απο ημιμαθεις που το παιζουν ξερολες.
Κουραστηκα να φταιει ο Καφατος για ολα.Μα για ολα, ρε ζωντοβολα?
Τελος, πιο πολυ απο ολα, κουραστηκα να γαμ..με αυτον τον κακομοιρο που μπαινει απο το χωριο του Εβρου για να μαθει 5 πραγματακια.Και μεις τον ζαλιζουμε με το ποιος εχει δικαιο και ποιος αδικο.Ποιος ξερει περισσοτερα.Ποιος γαμ... καλυτερα.
Αι σιχτιρ πια!

9.

Η ΛΥΣΗ

Λοιπον ας μην κοροιδευομαστε.
Το AVSite βρισκεται στην καλυτερη περιοδο του.
Ειναι το πρωτο σε αναγνωσιμοτητα site του χωρου στην χωρα.(οποιος εχει αμφιβολιες ειμαι σιγουρος πως μπορει να μαθει με τον ενα η αλλον τροπο)
Εχει ενα μεγαλο σταθερο και φανατικο κοινο, με μεγαλες προοπτικες ανοδου.
Θα ακολουθησουν γερα τεστ εικονας και ηχου.
Θα ακολουθησουν διαφημισεις.
Θα ακολουθησουν διαφημιζομενοι(εχουν κλεισει ηδη) οποτε ειναι ηδη σχεδον αυτο συντηρουμενο.

Σας κανω μια ανοιχτη προταση λοιπον.
Το μεταβιβαζω σε μια υπευθυνη επιτροπη που θα εξασφαλισει την ουδετεροτητα και την ανεξαρτησια του και δεν θα επηρρεαστει απο καταστηματα η αντιπροσωπειες.
Δωρεαν!
Διχως κανενα ανταλλαγμα περαν του οτι θα παραμεινω ιδρυτης , διχως διοικητικες αρμοδιοτητες.
Διοτι ο ιδρυτης δεν αλλαζει και δεν μπορει να αλλαξει ποτε!
Επισης εξασφαλιση για δημοκρατικες διαδικασιες για την εκλογη Γενικου και Συντονιστων οποτε χρειαστει αντικατασταση.
Ειμαι ανοιχτος σε καθε συζητηση για να σταματησουν ολες αυτες οι διαμαχες και οι φασαριες.
Ακομα και εαν δεν συμβαινουν εδω μεσα.
Φανταστειτε ενα ελευθερο φορουμ που να ανηκει σε ολους.Οχι στον Καφατο η οποιον αλλο γουσταρει να σβηνει και να διορθωνει κατα τα συμφεροντα του.

Εγω το μπαλακι σας το εριξα.
Δειξτε μου εαν οντως σας ενδιαφερει η ενημερωση, η αληθεια και η ελευθερια.
Η μηπως κολατε σε ονοματα?
Η μηπως ολα ειναι δικαιολογιες του κερατα?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Eχω αρχισει και βαριεμαι ολα αυτα καθε τοσο.Εμενα παντως δεν με νοιαζει και να με βριζουν ,φτανει να λενε σωστα το ονομα μου.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Νικο και εγω το μονο που θελω ειναι να με αφησουν ησυχο να ασχοληθω λιγο με αυτα που αγαπω:Βιντεοπροβολεις και HDTV.
Τιποτα αλλο

Reaction score
457
Ανδρέα είμαι αρκετά χρόνια στον χώρο του διαδικτύου και επίσης αρκετό καιρό σε διάφορα fora του εσωτερικού και του εξωτερικού....η ιστορία είναι η ίδια κάθε τρεις και λίγο...και την συνοψίζω στο ρητό του, σοφού κατά τα άλλα λαού μας ,''όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια''..
για μένα, κακώς και που ασχολήθηκες να δώσεις μια απάντηση στα άτομα αυτά...οι νοήμονες άνθρωποι κρίνουν από τα έργα ....και στην συγκεκριμένη περίπτωση το έργο το δικό σου μιλάει από μόνο του...
άσε λοιπόν τους μίζερους στην μιζέρια τους και στο σκοτάδι της αμάθειάς τους...συνέχισε να προσφέρεις τις γνώσεις και την εμπειρία σου σε όλους εμάς που την έχουμε ανάγκη, απλά για να γίνουμε καλύτεροι...
είναι η μοίρα Ανδρέα αυτού που προσφέρει να τον λιθοβολούν και αυτό το ξέρεις πολύ καλά...είναι όμως και αυτό που δίνει το πείσμα για να συνεχίσει και να κλείσει τα κακοβουλα στόματα....
σε συγχαίρω λοιπόν καταρχήν γιατί για να σχολούνται μαζί σου σημαίνει ότι είσαι άξιος και σου εύχομαι όπως και σε όλα τα αξιότιμα μέλη αυτού του χώρου που μας φιλοξενεί να συνεχίσουμε έτσι, να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και στην τελική να γελάμε με τους ανίδεους και κομπλεξικούς που μας περιβάλλουν...:)
καλημέρα σε όλους...:)

Reaction score
49
Είχα γράψει και πιο παλιά ότι για όλα σχόλια (καλά, κακά ή απλά πικρόχολα) ένα είναι το φάρμακο......ο χρόνος.
Μέχρι ώρας, ο χρόνος έχει δείξει ότι όλοι εδώ μέσα στο AVsite κινούμαστε προς την σωστή κατεύθυνση.
Και το σημαντικότερο όλων είναι ότι το συντριπτικό ποσοστό μας το κάνει από χόμπυ και εντελώς ανιδιοτελώς.
Και αυτό είναι σημαντικότερο όλων.....
Κανείς μας ΠΟΤΕ δεν το "έπαιξε" γκουρού, δεν χρειάστηκε ποτέ να επέμβει ο Γενικός ή κάποιος Συντονιστής για διαγραφή σχολίων (τουλάχιστον για τα μέλη και όχι για τους "αλεξιπτωτιστές".............) και αυτά αν μη τι άλλο είναι καλά δείγματα.
Ο χώρος μας είναι υγιής και θα παραμείνει.
Και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους εδώ μέσα (ανεξάρτητα αν έχουν γράψει 1 post ή 1000.......) για την ποιότητα διαλόγου που έχουν.

Δεν το έχω κρύψει ποτέ.
Το Avsite είναι το "δεύτερο" σπίτι μου και το σέβομαι και εκτιμώ όσο καλύτερα μπορώ. Και αισθάνομαι τιμή που είμαι στους κόλπους του.
Ευχαριστώ! :D :D

Γιάννης Δημητρόπουλος
Συντονιστής Car Audio

Reaction score
5
Βρίσκω την άποψη του Αντρέα όπως την ανάλυσε στην ενότητα 9 σωστή, και θεωρώ ότι πρέπει να εφαρμοστεί, αλλά χρειάζεται προσοχή σε τυχών παγίδες και αλληλοφαγώματα που παρατηρούμε αλλού.

Reaction score
6
Τελος, πιο πολυ απο ολα, κουραστηκα να γαμ..με αυτον τον κακομοιρο που μπαινει απο το χωριο του Εβρου για να μαθει 5 πραγματακια.Και μεις τον ζαλιζουμε με το ποιος εχει δικαιο και ποιος αδικο.Ποιος ξερει περισσοτερα.Ποιος γαμ... καλυτερα.
Η παραπανω ειναι μια φραση που με αγγιζει 100%.
Να σται σιγουροι πως τα ατομα που μπαίνουνε σε φορουμς ,και δεν εχουν το μικροβιο του κοτσομπολιου , μολις συναντήσουν τετοιες καταστασεις πολυ απλα στριβουν και κατευθύνονται στα πραγματικα ενδιαφέροντα.
Οι μικροτητες δεν αγγιζουν τους γνησιους και ειλικρινα δεν βρισκω την αιτια γιατι θα επρεπε να αναφερθω , να απολογηθω η να εχω την αναγκη να εξηγησω τα αυτονοητα.
Το φορουμ μας - γιατι στην ουσια δικο μας ειναι και οχι του Καφατου η του Λαμπατου - προχωρα ολο και καλυτερα.
Μεγαλωνει και ωριμαζει.
Για να πω την αμαρτια μου οταν πρωτο ξεκινησε δεν ημουν και τοσο σίγουρος οτι θα φτάναμε σε αυτο το σημειο.
Και μονο αυτο με κανει να μην ανυσηχω και να βλεπω περισσότερη προοδο για το μελλον.
Γιατι θα επρεπε να ασχολουμε με τα υπολοιπα;
Ειπαμε …
Δεν βρίσκω τον λόγο.
Αν καποιος εχει πρόβλημα μαζι μου τον αφήνω απλως να το εχει και να το χαιρετε.

V

VIDEOMIX

Guest
Μα... για τι πράγμα μιλλάτε; Πλάκα κάνει ο Ανδρέας βρε. Ειρωνεύεται κάποια άλλα sites. Κάποια sites που υπάρχει η ρουφιανιά, η π@υστιά, το αλληλοφάγωμα, οι κλίκες, η "δημοκρατικότητα" κατα το δοκούν με 2 μέτρα και 2 σταθμά, Σε sites που οι moderators (καρδινάλιοι) βλέπετε μπερδέψαν τις εγκυκλίους που αναγράφωνται οι ιδιότητες και τα καθήκοντα. Τους μοιράσανε κατα λάθος αυτήν του καρδιναλίου. Λοιδορούν και μετά κλειδώνουν ωστε να μην μπορείς να τους απαντήσεις, σε μπανάρουνε δίχως να προλάβεις να απολογηθής η να εξηγήσης(σε έχουν ήδη καταδικάσει)και πολλά, μα πολλά άλλα.
Ανδρέα θα σου πω σοβαρά, οτι δεν εχω παρατηρήσει τέτοια συμπεριφορά απο κανέναν και γι'αυτό νομίζω πως κάνεις πλάκα. Και να ξέρεις πως μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η τόσο φιλική συμπεριφορά και κυρίως όταν βλέπεις τον admin δηλαδή εσένα, να μην έχει μια μύτη σηκωμένη 2 ορόφους αλλα αντ'αυτού να μιλλάει τόσο άμεσα, φιλικά, χιουμοριστικά, με προθυμία για βοήθεια προς τα μέλη και ενημέρωση σε "ακούραστους" ρυθμούς.
Συγχαρητήρια λοιπόν, συμφωνώ πολύ με τον Νίκο και ελπίζω να ξεκουραστείς απο το ταξίδι, ωστε να ηρεμήσεις. Σίγουρα η κούραση έχει παίξει τον αρνητικό ρόλο της και εσύ το "τέρας" ψυχραιμίας και νηφαλιότητας, να αναγκάζεσαι να "παραπονιέσαι" για τυχόν "εκτροπές"  κάποιων που δεν αξίζει τον κόπο να τους δίνεις σημασία.

Φιλικά, Θάνος. 8)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Θανο, δεν κανω πλακα.
Το μηνυμα μου, για οσους εχουν το κουραγιο και την υπομονη να το διαβασουν ολο, δεν ειναι μηνυμα διχασμου.
Ειναι μηνυμα ενωτικο.
Δεν αποζητω τα καλα σας λογια διοτι ολοι εσεις που απαρτιζετε αυτο to site εισαστε καλυτεροι απο τον γραφωντα σε πολλα.
Αποζητω μια τελεσιδικη λυση ωστε να παψουν τα κακως κειμενα και οι καθε μορφης υστεροβουλιες για ανθρωπους που θυσιασαν πολλα για να προσφερουν στους αλλους.
Φτανει πια το φαγωμα των ιδιων μας των παιδιων!

Εγω περιμενω, και θα περιμενω, προτασεις ουσιας για να σταματησει πλεον αυτη η γελοιοποιηση αξιων και θεσμων.

Ειμαι ανοιχτος σε ολα και προκαλω οποιον συζητησει μαζι μου και δεν αποδεχτω καποια λογικη προταση να την δημοσιευσει και να με κανει να το βουλωσω μια για παντα.

ΥΓ προς Κορινθιους
Μην ψαχνετε αδικα να βρειτε κρυμμενες εννοιες η ιντριγκες η δεν ξερω και εγω τι αλλο μεσα σε αυτο το μηνυμα.
Ανοιξτε για λιγο τα ματια και το μυαλο σας.
Ισως ετσι γινουμε ολοι καλυτεροι...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ε
Μέχρι ώρας, ο χρόνος έχει δείξει ότι όλοι εδώ μέσα στο AVsite κινούμαστε προς την σωστή κατεύθυνση.
Και το σημαντικότερο όλων είναι ότι το συντριπτικό ποσοστό μας το κάνει από χόμπυ και εντελώς ανιδιοτελώς.
Και αυτό είναι σημαντικότερο όλων.....
Κανείς μας ΠΟΤΕ δεν το "έπαιξε" γκουρού, δεν χρειάστηκε ποτέ να επέμβει ο Γενικός ή κάποιος Συντονιστής για διαγραφή σχολίων (τουλάχιστον για τα μέλη και όχι για τους "αλεξιπτωτιστές".............) και αυτά αν μη τι άλλο είναι καλά δείγματα.
Ο χώρος μας είναι υγιής και θα παραμείνει.
Και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους εδώ μέσα (ανεξάρτητα αν έχουν γράψει 1 post ή 1000.......) για την ποιότητα διαλόγου που έχουν.
Συμφωνώ 1000% με τον Γιάννη...

Νομίζω ότι έχουμε ένα πολύ υγιές site. Και προσωπικά πιστεύω ότι πρώτη μας προτεραιότητα πρέπει να είναι να διατηρήσουμε αυτή την μοναδική ατμόσφαιρα που έχουμε δημιουργήσει, παράλληλα με την συνεχή προσπάθεια να ενημερώνουμε τα μέλη και τους επισκέπτες μας γύρω από το χόμπυ μας.

Λόγω της επίθεσης των χάκερς δεν έχω τις τελευταίες ημέρες τις δυνατότητες τεχνικά του Γενικού Διαχειριστή. Δεν μπορώ να επέμβω σε μηνύματα, δεν μπορώ να μεταφέρω ή να κλειδώσω ή να διαγράψω θέματα κλπ. Λοιπόν δεν αγχώθηκα καθόλου. Τις δυνατότητες αυτές τις έχω χρησιμοποιήσει 1-2 φορές σε 7 μήνες!!! Σε άλλα ελληνικά φόρα σε αντίστοιχη θέση θα είχα πανικοβληθεί...

Την ίδια ώρα και "κουτσομπολιά" έχουμε και "κατίνες" γινόμαστε και διαφωνούμε και απορίες έχουμε αλλά όλα αυτά σε καλόπιστες συζητήσεις. Λείπει η επιφυλακτικότητα στο avsite. Λείπει το "κοίταγμα με μισό μάτι". Από όλα τα μέλη! Ξέρετε γιατί; Γιατί λείπουν οι "ειδικοί" από το φόρουμ μας. Λείπουν οι "ξερόλες", οι "αυθεντίες". Την ώρα μάλιστα που αρκετά ενεργά μας μέλη γράφουν σε περιοδικά του χώρου. Την ώρα που πολλά μέλη έχουν αξιοζήλευτες γνώσεις και εμπειρία.

Αυτή ήταν η συνταγή της επιτυχίας μας. Και όσο λείπουν ή μάλλον δεν επιτρέπουμε όλοι ομόθυμα με την συμπεριφορά μας να δημιουργηθούν "ειδικοί", "ξερόλες" και "αυθεντίες" στο avsite όλα θα πηγαίνουν κάθε μέρα και καλύτερα!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Και κάτι ακόμα για τον ιδρυτή του avsite.

Νομίζω ότι σε ότι αφορά στην λειτουργία του avsite την λέξη "εγώ" δεν την έχουμε ακούσει από το στόμα του...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ναι αλλά έχουμε ακούσει τις λέξεις:

1. Πιπίνι
2. Γυναίκες
3. Γκόμενες
4. Μωράκια
5. Μπουτάκια
..........

Μα ακόμα τον ακούτε ρε?  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Πέρα από την πλάκα, εγώ θα πω ότι είναι ο Ανδρέας είναι ο ιδανικός επικεφαλής μιας τέτοιας κίνησης για έναν απλό λόγο. Ποτέ δεν είπε μην αυτό ή μην το άλλο ή μην γράφεις εκεί ή μην λες αυτό ή κάνε το άλλο η μην ασχολείσαι με άλλα φόρα ή μην τους δίνεις αξία ή αυτοί είναι κωλόπαιδα κι εμείς οι καλοί ή ή ή.....
Γενικώς ποτέ δεν έβγαλε τα κόμπεξ του εδώ.
Αυτό μου αρκεί. Ούτως ή άλλως αν ήταν κάποιος που μου υπαγόρευε διάφορα εγώ τουλάχιστον δεν θα ήμουν εδώ.

Έχω να δώσω μια συμβουλή σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Ας ασχοληθούμε με τους εαυτούς μας και με το σπίτι μας και να μην μας νοιάζει τίποτα. Περνάμε καλά, κάνουμε το χόμπι μας και αυτό ΜΟΝΟ μετράει.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Έχω να δώσω μια συμβουλή σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Ας ασχοληθούμε με τους εαυτούς μας και με το σπίτι μας και να μην μας νοιάζει τίποτα. Περνάμε καλά, κάνουμε το χόμπι μας και αυτό ΜΟΝΟ μετράει.
αυτό ήθελα να πω κι εγώ Νίκο...

Reaction score
49
Νίκο, η τελευταία σου φράση είναι ό,τι ακριβώς κάνουμε τόσο καιρό και θα συνεχίσουμε να κάνουμε για πολύ ακόμα.
Χρόνο, υπομονή και όρεξη να έχουμε να συνεχίσουμε την καλή επικοινωνία που έχουμε εδώ! :D

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524
Νεότερο μέλος