Τρομερή τιμή Σπύρο.......
Περιμένω με αγωνία παρουσίαση από περιοδικό για περισσότερες λεπτομέρειες.......
Αν κάνει την έκπληξη που είχε κάνει το 963SA πριν από 3 χρόνια μιλάμε για ΤΗΝ ευκαιρία (και γκολ όχι από τα αποδυτήρια αλλά από το....πούλμαν!!!)
Να μην περιμενουμε κανενα συγκριτικο με τα αλλα dvd player που θα κυκλοφορησουν?
Εμενα μου αρεσε εκεινο το χαρακτηριστικο που εχει το Samsung που κοβει το 2,35/1 σε 16/9. Δεν φανταζομαι να εχει κατι τετοιο το Philips, ετσι?
Δεν ξερω, και εγω ηθελα να αγορασω το Philips μολις βγει, αλλα σε λιγο καιρο θα εχουν αρκετες μαρκες παρομοια. Μηπως να περιμενουμε κανενα περιοδικο να συγκρινει την εικονα τους για να μην αγοραζουμε καθε λιγο dvd player?
Απο οτι διαβασα εκτος απο διαφορα προβληματα με τις αναλυσεις εικονα κλπ. , υπαρχει προβλημα και με το τασακι του δισκου που δεν βγαινει τελειως εξω για να κατσει ανετα το δισκακι πανω. Αυτο το προβλημα το ψιλοεχει το philips 630 που εχω αλλα δεν ειναι σε μεγαλο βαθμο κα αντεχεται. Σε μεγαλο βαθμο το εχει το NeuNeo 208 και ειναι ανυποφορο και για αυτο θελω να το πεταξω να παρω αλλο να το συνδεσω με τον προβολεα.Ειχα το καινουριο philips για υποψηφιο αλλα τωρα που διαβασα τετοια πραγματα και να μου δινουν λεφτα δεν το παιρνω. Μου φαινεται δεν θα βρουμε κανενα dvd player της κλασης του 3910 σε χαμηλη τιμη. (στα denon φανταζομαι το disc tray να ειναι καλο, ετσι??)
Το 3910 ειναι σε αλλη κατηγορια χρηματων, ακομα και μεταχειρισμενο. Το σκεφτομουν και αυτο και το παλαιοτερο το 2900, αλλα και αυτα εχουν προβληματα, κυριως σε θεμα συμβατοτητας εικονας. Δεν "κλειδωνουν" με προβολεις, και αλλα που δεν ειμαι ειδικος να τ'αναλυσω. Αν και εγω θελω απλα να βλεπω ταινιες με συνδεση σε τηλεοραση μεσω scart, ζηταω ηχο καποιου επιπεδου σε SACD & DVD-A, format που δεν μπορουν να αναπαραχθουν απο το CDp μου.
Οποιοι εχουν το 963, καλο ειναι να κανουν μια αναφορα, να μας πουν αν ειχε τα ιδια προβληματα με το καινουργιο Philips. Ειναι αξιο αποριας, αν ισχυουν τα προβληματα που αναφερουν, πως μια τοσο μεγαλη εταιρια που εχει καθυστερησει τοσο πολυ να κυκλοφορησει το καινουργιο player της, καταφερνει να το βγαζει με προβληματα!
Η παρουσιαση του ΗΧΟΥ δεν αναφερει κανενα απο τα προβληματα που διαβασα στο link. Τελικα αν δεν "ανακρινεις" το μηχανημα σε μαγαζι πριν το παρεις, δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.