Επιτέλους! Ελλαδα - Βραζιλια

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
Στις 16 Ιουνίου 2005 η Πρωταθλήτρια Κόσμου αντιμετωπίζει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Λειψία της Γερμανίας στα πλαίσια του Κυπέλου Συνομοσπονδιών.

Ελλάδα - Βραζιλία λοιπόν και το γνωστό σύνθημα που ακουγόταν στην Πορτογαλία γίνεται πραγματικότητα ένα χρόνο αργότερα.

Στον όμιλό μας μετέχουν ακόμα η Ιαπωνία και το Μεξικό. Οι 2 πρώτοι του ομίλου περνούν στα ημιτελικά που θα αντιμετωπίσουν τους 2 πρώτους του άλλου ομίλου στον οποίο είναι η Γερμανία, η Αργεντινή, η Τυνησία και η Αυστραλία.

Στο Κύπελο Συνομοσποδιών μετέχουν η Πρωταθλήτριες ομάδες της Ευρώπης, της Ασίας της Ωκεανίας της Αφρικής και της Ν. Αμερικής. Η Γερμανία είναι η διοργανώτρια και η Βραζιλία μετέχει ως Πρωταθλήτρια Κόσμου (γι' αυτό την θέση της πήρε η Αργεντινή από την Ν. Αμερική).

Τι λέτε; Δεν είναι ένα ματς που αξίζει να δει κάποιος από κοντά;
 

Μηνύματα
3.092
Reaction score
666
Αν και δεν είναι τόσο ισχυρός ο ανταγωνισμός σε αυτή τη διοργάνωση λόγω προετοιμασίας των ομάδων για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου και έτσι δεν κατεβαίνουν πάντα με πλήρη σύνθεση είναι μια καλή ευκαιρία για την Εθνική μας να μετρήσει τις δυνάμεις της. Αφού θα παίξει και χωρίς άγχος τα πράγματα θα είναι καλύτερα.
Πάντως οι βραζιλιάνοι μας υπολογίζουν πολύ και απ' ότι ξέρω έχουμε ανέβει στην εκτίμησή τους μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού κυπέλλου.
 

panosop

Συστημικός
Μηνύματα
5.570
Reaction score
668
και σε ποιανού τα μάτια δεν έχουμε ανέβει , όταν μια ασήμαντη ποδοσφαιρικά χώρα κατέκτησε το δεύτερο σε prestige κύπελλο παγκόσμια?

Τώρα εκείνο το ωραίο σύνθημα που λέγαμε στην Πορτογαλία (ήμουν παρών στους 3 τελευταιους αγώνες) θα γίνει πραγματικότητα...


Σε ΕΝΑ χρόνο στην Γερμανία φέρτε μας, φέρτε μας την Βραζιλία.......

Τότε λέγαμε δύο χρόνια αλλά ποτέ δεν ξέρεις...[/img]
 



Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.862
Μηνύματα
3.031.210
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef
Top