- Reaction score
- 2
Μετα απο ψαξιμο λιγων μηνων, κι ενω η συμβιωση μου με τον PJ Davis cinema ten εδω και 5 χρονια ηταν εξαιρετική, αποφασισα να κανω το μεγαλο βημα για αναβαθμιση του προβολέα μου. Αρχικα ειχα στο μυαλο μου τον BENQ 7700 KAI SHARP 2000 (DLP, HD) κυριως λογω χρηματων αλλα και προτερου εντιμου βιου των εταιριων. Οταν λοιπον ανακοινωθηκε το συγκριτικο πριν λιγο καιρο αυτων των προβολεων, ετρεξα για να δω αυτη την τιτανομαχια των μικρων ¨δολοφονων¨. Στο συγκριτικο για καλη? μου τυχη ήταν και ο οπτομα 78. Τι το' θελα και τον είδα ? Απο τοτε στοιχειωσε στο μυαλο μου το ΑΠΥΘΜΕΝΟ μαυρο του και η εξαιρετικη ευκρινεια του. Η μαχη ηταν μαλον ανιση. Eτσι μολις χτες, πηρα παραμασχαλα το HTPC (μου φυγε η μεση να το κουβαλαω) και βουρ για τον Αντρεα. Αφου καταφερα να τον συνδεσω με το htpc αυτο που ειδα ηταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εικονα. Τα χρωματα out of the box δεν ηταν καλα, αλλα μετα απο καλιμπραρισμα ηρθαν στα ισια τους. Κινηση πολυ καλη και το καλυτερο μαυρο που εχω δει, μαζι με τον marantz s4. Αυτη τη στιγμη ο προβολεας ειναι στο σπιτι μου και ετοιμαζεται για το τελικο setup. Μοναδικο μελανο σημειο καποια sparks στη εικονα που μαλλον οφειλονται σε καλωδιο ή timmings. Τελος θελω να ευχαριστησω τον Αντρεα για την υπομονη του , το χρονο και τα μηχανηματα που διεθεσε για μενα και ολους τους ενδιαφερομενους. Αψογη και φιλικη συμπεριφορα που σιγουρα τιμα το χωρο μας. Θελω επισης να ευχαριστησω και την γυναικα μου Μαρια , που τοσα χρονια με υπομενει και με ακολουθει παντου.
)