Επιτέλους οι Depeche Mode έρχονται και πάλι !!!

Reaction score
1
Η φήμη που κυκλοφορούσε εδώ και καιρό για το ότι θα συμπεριληφθεί και η Ελλάδα
στην περιοδία των DEPECHE φαίνεται να επιβεβαιώνεται (απόρρητες πληροφορίες από μέσα... :twisted: :twisted: :D ).
Ο πιθανός μήνας είναι ο Μάρτιος αν και από μια ματιά που έριξα στο site του γκρουπ,
όπου γράφεται η περιοδία, 2-3 ημερομηνίες "παίζουν" για Μάρτιο με επικρατέστερη κατά τη γνώμη μου
την 23η Μαρτίου... να έρθουν δλδ μετά την Κροατία (22/3) και πριν τη Γαλλία (24/3).

Με το καλό λοιπόν μια που γνωρίζω καλά ότι στο και στο forum υπάρχουν πιστοί τους φίλοι (όπως και εγώ) που ανυπομονούσαν για αυτή τη συναυλία...

Reaction score
1
Ο φίλος που μου το μετέφερε είναι αξιόπιστος και γνωρίζει αρκετά...

Τώρα.... 100% ...?? ποιός ξέρει...

Reaction score
23
Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας δουλειάς των Depeche Mode, Playing The Angel, το Hysterika (επίσημο ελληνικό fan club του γκρουπ) και η Virgin/EMI διοργανώνουν αυτή την παρασκευή (14 Οκτωβρίου) την επίσημη παρουσίαση του άλμπουμ στο Club 22.

H παρουσίαση θα ξεκινήσει στη 1 το βράδυ ενώ οι πόρτες θα ανοίξουν τις 11:30. Οι διοργανωτές της εκδηλώσεις συμβουλεύουν το κοινό να πάει νωρίς στο πάρτι γιατί οι 300 πρώτοι θα πάρουν δώρο ένα συλλεκτικό CD του Hysterika ενώ μερικοί θα σταθούν ακόμα πιο τυχεροί κερδίζοντας το νέο άλμπουμ των Depeche Mode πρώτοι στον κόσμο, 3 μέρες πριν κυκλοφορήσει στα δισκάδικα.

Reaction score
1
Τώρα οι φήμες λένε για καλοκαίρι στη Μαλακάσα... με τον πόνο μας παίζουν?? :shock:
Έτσι είναι όταν κάτι το επιθυμείς πολύ την ελπίδα και την απλή πληροφορία την κάνεις βεβαιότητα... :| :| για να δούμε...

Reaction score
1
Ναι ίσως Χρήστο, ειδικά αν πλαισιωθούν από Astralon ή M.Delta θα είναι super.... κοίτα που έβγαλα και πρόγραμμα ο αθεόφοβος.... :D :D
ας έρθουν και ας είναι όπου να 'ναι. Αρκεί να έρθουν...

Παρεπιμπτόντως η νέα δουλειά τους λέει πολλά, αν είστε fun ειδικά σπεύσατε....

Reaction score
1
Οι Depeche Mode στην Ελλάδα!

Οι συναυλιακές εκπλήξεις συνεχίζονται, από όλες τις εταιρίες.

Αυτή τη φορά η σειρά είναι της DiDi Music / Big Star Promotion, η οποία έκλεισε τους Depeche Mode. Οι τελευταίοι θα παίξουν την Τρίτη 1 Αυγούστου 2006 (με special guests που θα ανακοινωθούν στη συνέχεια).
Η προπώληση ξεκινάει στις 15 Δεκεμβρίου από τα Ticket House Αθήνας και Θεσσαλονίκης, η τιμή εισιτηρίου είναι 60 ευρώ στην προπώληση και 5 ευρώ ακριβότερα αν πάτε επί τόπου στο ταμείο.
Οι πόρτες εκείνη τη μέρα θα ανοίξουν στις 17:30.

Πηγή: www.redfm.gr

έχουμε ραντεβού Πανεπιστημίου την άλλη Πέμπτη... :D :D :D :D :D :D

ΥΓ στο Terra vibe, στη Μαλακάσα θα γίνει...

Reaction score
0
65 ευρώ έφτασε η Μαλακάσα?

Μήπως ξεφύγαμε λιγάκι?

Και εγώ θέλω να τους δω από κοντά, αλλά το μόνο που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι ο Ντίνος Ηλιόπουλος:

Kάτω οι κλέφτες, κάτω οι λωποδύτες!
Αν έκλειναν το ΟΑΚΑ πόσο θα κόστιζε το εισητήριο άραγε?

Reaction score
786
Εμενα αυτο που με χαλαει ειναι η προπωληση 9 μηνες (!!!) πριν την συναυλια. Πονταρουν στην διψα του κοινου για να μαζεψουν τα φραγκα απο τωρα και να καρπωθουν τοκους...

Αλλα για τους Depeche, χαλαλι!

Reaction score
1
Αλλα για τους Depeche, χαλαλι!
Χαλάλι δε λες τίποτα... :D :D
Εδώ τρομάξαμε μέχρι να έρθουν τη διαφορά των 20 ευρώ θα κοιτάξουμε??
ή κάνω λάθος?? το οποιδήποτε συγκρότημα να έρθει το 40άρι είναι νόμος πλέον...

Reaction score
4.444
Νόμος...αλλά μην τρελαθούμε κιόλας!!!
Σόρρυ αλλά μου κόπηκε η όρεξη...

Reaction score
0
Τι λέτε ρε παληκάρια...

Μιας και πιάσατε τους νόμους, γνωρίζετε κάτι που λέγεται προδεδικασμένο?

Η Didi music και η κάθε Didi music νομίζετε ότι θα φέρουν άλλους με λιγότερο από 60 ευρώ, εάν τσιμπήσει ο κόσμος?

Νομιμοποίηση ζητάνε με τέτοιες ληστρικές ενέργεις. Όποιος θέλει ας τους τις δώσει...

Και για να κάνω και λίγο τον προφήτη, η αιτιολόγηση του ακριβού εισιτηρίου θα γίνει με την πρόφαση του festival. (Μάλλον θα ενταχθεί στο Rockwave)...

Η διαφορά είναι ότι festival σημαίνεί τουλάχιστον ότι γνωρίζω από πριν ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες.

Και αν δείτε έχουν αρχίσει τα κραξίματα σε σχετικά sites για την τιμή.

Reaction score
7
Τη γνωμη μου για τη DiDi music και τους διευθυνταδες της την εχω αναφερει σε παλιοτερα post.
Ειναι αλλωστε γνωστη η οικονομικη (ειδικα για τα παλια group που ερχονται πρωτη φορα ή γι αυτα που μαλλον δε θα μας κανουν την τιμη ξανα) και η διοργανωτικη τακτικη της τα τελευταια χρονια.... οπως επισης και η αντιμετωπιση των πελατων της...

(εκτος απο τους τοκους που αναφερει ο Θεμης, και ειναι λογικη σκεψη)...

Η DiDi εχει κανει καποια προταση στους DM, οι οποιοι ΔΕΝ την εχουν αποδεχτει ακομα απολυτα, αλλα εχουν αναφερει πορα φραγκα ζητανε. Αν ΔΕΝ ειναι σιγουρη οτι θα μαζεψει κοσμο η DiDi δε μπορει να τους πει ΟΚ για τα λεφτα.
Οποτε η DiDi, προπωλει τα εισητηρια μια εγκυμοσυνη πριν, να δει πως θα παει το θεμα, αν θα μαζεψει κοσμο, αν θα βγαλει τα εξοδα της και αν θα κανει τελικη προσφορα στους DM, για να τους δωσει αυτα που ζητανε.

Και οποιος θελει ας το διαψευσει.

Οσο για το αν ειναι "νομος" τα 40€ το λιγοτερο.... rules are made to be broken.
60€ ειναι παραπανω απο 2 μεροκαματα του μεσου υπαλληλου.

H DiDi βρηκε το παραμυθι με την καραμελα της Μαλακα-σας και την εχει δει γουντστοκ. Επιστροφη στη φυση... Μεχρι να πας στη Μαλακασα... να παρκαρεις στου διαολου τη μανα, να κανεις 2 χλμ βαδην, στο τελειωμα να γινει της θυρας 7 στην εξοδο, που αν δεν εχεις φακο να βλεπεις που πατας θα φας τα μουτρα σου....
Και το θεμα ειναι οτι στην εξοδο απουσιαζουν ολοι οι DiDiδες σεκιουριταδες που στην εισοδο το παιζουν μαγκες και σου κανουν τη ζωη δυσκολη, και σου κανουν και κουμαντο στο πως θα μπεις και αλλες τετοιες Μαλακασες...

Reaction score
1
Για μένα αλλά και για πολλούς άλλους η συγκεκριμένη συναυλία ΔΕΝ είναι το κατάλληλο πεδίο μάχης για τον πόλεμο ενάντια
στα ακριβά (το δέχομαι απόλυτα) εισιτήρια...
Και μη βιαστείτε να μου πείτε ότι τα πήρα προσωπικά τα "σχόλια" επ' αυτού που postαρα ότι δλδ "τα 40 ευρώ είναι νόμος"... ούτε προσωπικά το πήρα ούτε φαντάζομαι επί προσωπικού ελέγχθησαν από τους φίλους που ελέγχθησαν...
Ξεκαθαρίζω λοιπόν ότι όταν λέω νόμος εννοώ ένα καθεστώς το οποίο υπάρχει και το έχουμε λίγο πολύ χτίσει όλοι μας... άλλος με το να δίνει (έστω παλιότερα) αρκετά χρήματα για την αγορά ενός CD, άλλος πληρώνοντας 150-300 ευρώ για να δει σε νυκτερινό μαγαζί τον αγαπημένο του καλλιτέχνη και πάει λέγοντας...
Επίσης ελάχιστοι (να μην πω κανείς) είναι αυτοί που ενώ θα είχε live το αγαπημένο τους συγκρότημα (με 60 ευρώ) δε θα πήγαιναν με σκοπό να "δώσουν μάθημα" σε αυτούς που εκμεταλεύονται τη σχεδόν "αποκλειστική" δυνατότητα να φέρνουν τέτοια ονόματα στην Ελλάδα.
Μακάρι δε η συναυλία να γινόταν σε κάποιο άλλο χώρο (έχω πάει αρκετές φορές Μαλακάσα και ξέρω) αλλά δεν...
Το συμπέρασμα λοίπόν είναι ότι όλοι μας θα θέλαμε να υπήρχαν διαφορετικές συνθήκες για αυτή αλλά και για άλλες συναυλίες αλλά μερικές ευκαιρίες δεν παρουσιάζονατι συχνά... και εκεί μας πατάνε... στην αδυναμία μας... :(

Reaction score
23
1. Τα 60 ευρώ είναι πολλά για μια συναυλία
2. η Μαλακάσα είναι απαράδεκτος χώρος
3. η DiDi λειτουργεί αρκετά "υπεροπτικά" και δεν μου αρέσουν γενικά οι διοργανώσεις της.

&

4. Εχω δώσει και πάνω από 60 ευρώ για να δω ένα συγκρότημα που "γουστάρω" και θα τα ξαναδώσω γιατί η Μουσική είναι το πάθος μου.

Οοι θέλετε πραγματικά να δείτε τους Depeche Mode να πάτε και να διασκεδάσετε!!

Reaction score
7
Εκει πατανε (που λεει και ο Γιαννης). Σε αυτους που γουσταρουν...

Σε εμενα δε μου αρεσουν οι DM, επειδη τους θεωρω πολυ ηλεκτρονικους για τα γουστα μου, οποτε και 20E να ειχε το εισητηριο δε θα πηγαινα.

Αρα τιθεται θεμα εκμεταλλευσης...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas