Επιτέλους.... Home Cinema :)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309
unforgiven said:
Η σειρά ονομάζεται OPPLI και το συγκεκριμένο έχει διαστάσεις Π150, Β50, Υ40εκ, είναι φτιαγμένο από λακαρισμένο ξύλο σημύδας, σηκώνει 70Κ λαι κοστίζεο 70€. :)
Κιλό και ευρώ πάει?

Reaction score
182
Που το βρηκες αυτο βρε θηριο? Κατι τετοιο ψαχνω και εγω! ΙΚΕΑ ειπες? Εχεις κανα κωδικο για το επιπλο για να το ζητησω στο ΙΚΕΑ να δω αν υπαρχει?
[/quote]

Από ότι θυμάμαι κι εγώ είναι όπως τα λέει ο unforgiven, αν πα ς μεχρι εκεί δεν υπάρχει περίπωση να το χάσεις εκτός αν τους έχει τελειωσει... ψψευτοκατασκευή αλλα για ενισχυτές σηκώνει... για καμμια crt δεν ξε΄ρω τι γίνεται...

H

HomeCinema-Maniac

Guest
ilias σε παρακαλω μπορεις να μετρησεις το μεσαιο ραφι αυτο που δειχνω στη photo αν ειναι τουλαχιστον 48,5 cm για να χωρεσει το κεντρικο ηχειο μου?

Δεν το βλεπω να το χωραει. Μχμ...
Θα σου ειμαι υποχρεος αν το μετρησεις...

Reaction score
164
Χλωμό το βλέπω. Ολόκληρο το έπιπλο του ΙΚΕΑ είναι 1.5 μέτρο, βγάλε τα χωρίσματα, βάλε ότι το μεσαίο είναι πιο στενό από τα πλαϊνά ράφια... Δεν θα σε χωρέσει.
Εξ' άλλου με το μάτι βλέπω ότι το ράφι που σε ενδιαφέρει είναι πιο στενό από το στάνταρ πλάτος των συσκευών που αν δεν κάνω λάθος είναι γύρω στους 43-44 πόντους.

Reaction score
182
HomeCinema-Maniac said:
ilias σε παρακαλω μπορεις να μετρησεις το μεσαιο ραφι αυτο που δειχνω στη photo αν ειναι τουλαχιστον 48,5 cm για να χωρεσει το κεντρικο ηχειο μου?

Δεν το βλεπω να το χωραει. Μχμ...
Θα σου ειμαι υποχρεος αν το μετρησεις...
μόλις το είδα το μήνυμά σου... και είμαι στη δουλειά, θα το μετρήσω το βράδυ όμως και θα σου πω... από ότι θυμάμαι τα πλαινά είναι περίπου στα 44 εκ όμως... και δεν μπορείς να αυξομειώσεις το πλάτος (όπως το ύψος) γιατί έχει κάτι τρύπες να στηριχτούν τα μεσαία κάθετα ράφια.... κατά τις 10 θα ξέρω ακριβώς...

Reaction score
182
δυστυχως είναι 45χ11,5 τα ραφια και το μεσαίο το ίδιο .... ολικο μήκος οντως 1,50 μετρο...
τωρα αν γινεται καμμμια μαιμουνιά ώστε να μεγαλώσει το μεσαίο δεν το πολυβλέπω... όπως ειπα ειναι που ειναι ψευτοκατασκευη αν δεν κουμπώσουν τα μεσαια καθετα στις θεσεις που εχει γι αυτο το σκοπό δεν ξερω τι μπορει να γινει....

Reaction score
164
Πριν μισή ώρα τελείωσα την μετακόμιση. Όμορφο έγινε, μοιάζει με home cinema :)
Επόμενο στάδιο βελτίωσης:
Καλώδια! Δεν έγινα χαϊεντάς :lol: απλά να ξεφορτωθώ τα άθλια που χρησιμοποίησα "προσωρινά" και τα άφησα για πάντα :?
Τώρα έχω χώρο και για άλλα μηχανήματα, είναι τακτοποιημένα, ξεφορτώθηκα ένα άθλιο τραπεζάκι, το κεντρικό ηχείο είναι κεντρικό και όχι δεξιοκεντρικό, δεν φαίνονται πολλά καλώδια. Μου αρέσει :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.503
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus