Επιτέλους!!!!!!

Reaction score
62
Όπως ανακοίνωσε η Capcom, το Super Street Fighter II Turbo HD Remix για PS3 θα διατεθεί αύριο, ως μέρος του εβδομαδιαίου update του ευρωπαϊκού PlayStation Network. Το παιχνίδι θα κοστίζει 14.99 ευρώ και, αν λάβουμε υπόψη μας την τεράστια απήχηση και επιτυχία που γνώρισε η κυκλοφορία του στο Xbox Live Arcade τον προηγούμενο Νοέμβριο, τότε σίγουρα αξίζει τα λεφτά του. Από την άλλη, όμως, ίσως θελήσετε να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα, αφού την Παρασκευή θα κάνει την εμφάνισή του στα ράφια των καταστημάτων το Street Fighter IV για Xbox 360 και PS3. Εκτός, βέβαια, κι αν "αντέχει" η τσέπη σας, οπότε τέτοιο δίλημμα δεν υφίσταται...

Reaction score
0
Απάντηση: Επιτέλους!!!!!!

Τι πανέξυπνοι, τόσο καιρό κwλοβαράνε και το βγάζουν μια μέρα πριν βγει το IV. Αλλά έχω ένα μικρό δίλημμα μεταξύ των 2...

Reaction score
62

Τι πανέξυπνοι, τόσο καιρό κwλοβαράνε και το βγάζουν μια μέρα πριν βγει το IV. Αλλά έχω ένα μικρό δίλημμα μεταξύ των 2...
Το ένα το έχω ήδη παραγγείλει!!! Το άλλο θα το κατεβάσω. Και κανένα δίλημμα!!:137:

Reaction score
0

Το ένα το έχω ήδη παραγγείλει!!! Το άλλο θα το κατεβάσω. Και κανένα δίλημμα!!:137:
Αυτό είναι χαζομάρα! Σε λίγο θα μας πεις να κάνουμε και τατουάζ την Τσουν- Λι :136:

Reaction score
62

Ακόμα τίποτα στο PS store. Φρούδες οι ελπίδες???:122: Έχει βουήξει ο τόπος. Ας ελπίσουμε πως μέχρι το βράδυ θα έχει βγει...

Reaction score
0

Μ.Α. - Διάφορα

Ενοικιάζεται σάκος του μποξ σε άριστη κατάσταση για χρήση στο Street Fighter 2 HD. Τιμαί λογικαι. Ζητήστε κύριο marv1981 στο Playstation Network βραδυνές ώρες και Σαββατοκύριακα. :116:

Reaction score
62

Μ.Α. - Διάφορα

Ενοικιάζεται σάκος του μποξ σε άριστη κατάσταση για χρήση στο Street Fighter 2 HD. Τιμαί λογικαι. Ζητήστε κύριο marv1981 στο Playstation Network βραδυνές ώρες και Σαββατοκύριακα. :116:
Μην με προκαλείς!!! Έχω κάνει εξάσκηση!!!:142::142:

Για ένα πράγμα απορώ: Οι κάτοχοι του Xbox, πως κάνουν τα special attacks με τον άχρηστο σταυρό του χειριστηρίου του???:125:

Reaction score
0

Πω πω αναμνήσεις!!! Με το που είδα το μενού με το χάρτη κλπ. συγκινήθηκα... λίγο. Μετά έφαγα ξύλο και ήρθα στα ίσα μου :116:

Πώς κάνουμε hadoken με το sixaxis? Δε μου βγαίνει με τίποτα.

Reaction score
62

Το μυστικό είναι να μην παίζεις με τον αναλογικό μοχλό, αλλά σε το σταυρό!!! Με αναλογικό απλά δεν βγαίνουν οι ειδικές!!!

Reaction score
0

Με το σταυρό παίζω. :121: Απλά μάλλον δεν έχω βρει το timing ακόμα ή κάτι τέτοιο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney