Επιτελους θα παρω καινουρια tv!!!

Reaction score
1
Επειτα απο ενα χρονο υπομονης (λεγε με θητεια!!!) εφτασε η στιγμη της αγορας νεας tv.Η sharp 32gd8e με συνοδευσε επιτυχως τα τελευταια 2χρονια αλλα πρεπει να αντικατασταθει απο μεγαλυτερη 40" και fullhd.
Εκει ειναι που σας χρειαζομαι!!! Τι προτεινετε μεχρι 1500 euro σε 40",fullhd τεχνολογιας lcd?
Εχω μερικες υποψηφιες (sony w4500,samsung 786 και philips 7403).
H χρηση της? Θα ταιζεται με mkv χαρη στο egreat και blu-ray και παιχνιδια χαρη στο ps3!!!

Reaction score
164
Η Philips είναι... Philips... Αποδίδει πολύ καλά, αλλά η εταιρία έχει καταφέρει να πείθει πλέον με την αξιοπιστία της. Η συγκεκριμένη στερείται (ευτυχώς κατ' εμέ) τα λαμπιόνια των άλλων αδελφών της και έτσι η τιμή της είναι υποφερτή. Έχει και δύο ίντσες παρά πάνω διαγώνιο, μάλλον ψυχολογικό το θέμα.
Η Samsung 786 πάλι είναι εξαιρετική. Πολλοί παραπονιούνται για input lag που ίσως σε ενοχλήσει στα παιχνίδια. Τα LED τις δίνουν κατάμαυρα μαύρα, αλλά και "blooming" γύρω από φωτεινά αντικείμενα σε σκούρο φόντο. Λογικό, μιας και τα led είναι πολύ πιο μεγάλα από τα pixels. Επίσης έχει πρόβλημα combing, δηλαδή οι διαγώνιες γραμμές μπορεί να εμφανίζονται με "δόντια" ακόμα και σε p σήμα.
Η Sony έχει προβλήματα clouding και αναμοιομορφίας backlight περισσότερο από τον μέσο όρο. Αν υπάρχει πρόβλημα, φαίνεται σε μαύρο background, σε σκοτεινό δωμάτιο και με το backlight σε έντονη σκάλα. Σε κανονική θέαη, σχεδόν ποτέ δεν ενοχλεί. Από απόδοση είναι εξαιρετική, αλλά έχει τα πιο πάνω θέματα.

Πριν λίγο ήμουν στην ίδια θέση με σένα. Απέρριψα τη Philips από τα αποδυτύρια, και αποφάσισα να εμπιστευτώ τη Sony. Ευτυχώς, δεν έχω κανένα απόλύτως πρόβλημα.

Reaction score
0
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα (προγράφοντα), αλλά εγώ κατέληξα στην 786. Απίστευτο μαύρο, χωρίς να έχω δει μέχρι στιγμής τα φαινόμενα του combing & blooming. Η τηλεόραση τροφοδοτείται από blueray PS3 και μέχρι στιγμής είμαι περισσότερο από ικανοποιημένος... Βέβαια θα προτιμούσα μια 9703 ή 9803, αλλά οι υψηλές τιμές και η έλλειψη led στην πρώτη ήταν για μένα το nogo...

Reaction score
1
Να ρισκαρω με τη sony? Επειδη εχω διαβασει για τα προβληματα της αγχωνομαι!!

Reaction score
1
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα (προγράφοντα), αλλά εγώ κατέληξα στην 786. Απίστευτο μαύρο, χωρίς να έχω δει μέχρι στιγμής τα φαινόμενα του combing & blooming. Η τηλεόραση τροφοδοτείται από blueray PS3 και μέχρι στιγμής είμαι περισσότερο από ικανοποιημένος... Βέβαια θα προτιμούσα μια 9703 ή 9803, αλλά οι υψηλές τιμές και η έλλειψη led στην πρώτη ήταν για μένα το nogo...
Παιχνιδια παιζεις? Εχεις παρατηρησει το input lag?

Reaction score
164
Να ρισκαρω με τη sony? Επειδη εχω διαβασει για τα προβληματα της αγχωνομαι!!
Αυτό μόνο εσύ θα το αποφασίσεις.
Προσωπικά, το ρίσκαρα, μιας και από απόδοση είναι εξαιρετική. Στα fora όσοι έχουν προβλήματα, κάνουν πολύ μεγαλύτερη φασαρία από όσους είναι ευχαριστημένοι, είναι λογικό. Αλλά μόνο εσύ κάνεις κουμάντο στην τσέπη σου.

Reaction score
1
Τελικα κατεληξα στη sony. Ελπιζω να πεσω σε αξιοπρεπες set η τουλαχιστον το μαγαζι που θα την αγορασω να δεχεται αντικατασταση αν εχει εντονο clouding η bleeding.
Αυριο παω για παραγγελια , wish me luck!!!!

Reaction score
164
Καλή τύχη! :126:
Κάνε μια αναφορά στον πωλητή για τα πιθανά προβλήματα. Κατά 99% δεν θα έχει ιδέα και θα πει "αποκλείεται!". Και εκεί του πετάς το "αφού αποκλείεται, αν έχει πρόβλημα θα μου δώσεις άλλη" :126:

Πρόσεξε μόνο: Μην αρχίσεις αυτά που κάνουν οι άρρωστοι: κλειστά φώτα, backlight στο τέρμα και παρατήρηση σε μαύρη κάρτα! Οι σωστές ρυθμίσεις για το backlight είναι 0 ή 1.

Reaction score
1
Εγινε η παραγγελια την παρασκευη την παραλαμβανω. Ας ελπισω για το καλυτερο!!! Ευχαριστω για τη βοηθεια σας!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.244
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos