Επιτελουs κρεμασα την LG μου 37LF76 στον τοιχο και ειθελα να μοιραστω την χαρα μου!!!

Reaction score
6
Επιτελουs κρεμασα την LG μου 37LF76 στον τοιχο και ειθελα να μοιραστω την χαρα μου μαζι με εσαs που με εχετε βοηθησει αρκετα μεσα απο τα forums του πολυ καλου αυτου site!!!Καλεs μου θεασειs!!

Reaction score
1.846
Απάντηση: Επιτελουs κρεμασα την LG μου 37LF76 στον τοιχο και ειθελα να μοιραστω την χ

Καλορίζικη Χρήστε! :119:

Από πηγή (player) τι έχεις;

Reaction score
14
Απάντηση: Επιτελουs κρεμασα την LG μου 37LF76 στον τοιχο και ειθελα να μοιραστω την χ

καλές σου θεάσεις και καλορίζικη φίλε η τηλεόραση σου.

Reaction score
6
Re: Επιτελουs κρεμασα την LG μου 37LF76 στον τοιχο και ειθελα να μοιραστω την χαρα μο

Ενα Toshiba DVD Player με HDMI και upscale μεχρι 1080i.Συνδεσα και το DVD Player με τον ενισχυτη του Hi-Fi μου για να παιρνω ηχο απο τα ηχεια του στερεοφωνικου μου και ειμαστε μια χαρα!!Οικονομικεs και ικανοποιητικεs λυσειs!!

Reaction score
384

Βαλε και μια φωτογραφια εαν θελεις! :107:

Reaction score
6
Re: Επιτελουs κρεμασα την LG μου 37LF76 στον τοιχο και ειθελα να μοιραστω την χαρα μο

Παιδια γκαρσονιερα ειναι το σπιτακι μου και παρτε φωτο τοθ δωματιου μου!!Αs ειναι καλα ενα κολλητο μου φιλαρακι που πιανουν τα χερια του και καταφερε να μου κανει καλη δουλιτσα!!!

Attachments

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.464

ένωσε τα τρια καλώδια που κατεβαίνουν απο την tv,να ειναι σαν ένα.
Ή κρύψε τα αριστερά στον καλόγερο,
για να είναι πιο όμορφη ακόμη.:602:

Reaction score
6

Οκ το εχο υποψιν μου να γινει απλα τωρα εγινε η δουλεια και το μελετω πωσ θα τα φτιαξω για να ειναι περιποιημενω το ολο θεμα!!Respect παδια σε ολουσ..ευχαριστω!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.224
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney