Επιτελουs κρεμασα την LG μου 37LF76 στον τοιχο και ειθελα να μοιραστω την χαρα μου μαζι με εσαs που με εχετε βοηθησει αρκετα μεσα απο τα forums του πολυ καλου αυτου site!!!Καλεs μου θεασειs!!
Re: Επιτελουs κρεμασα την LG μου 37LF76 στον τοιχο και ειθελα να μοιραστω την χαρα μο
Ενα Toshiba DVD Player με HDMI και upscale μεχρι 1080i.Συνδεσα και το DVD Player με τον ενισχυτη του Hi-Fi μου για να παιρνω ηχο απο τα ηχεια του στερεοφωνικου μου και ειμαστε μια χαρα!!Οικονομικεs και ικανοποιητικεs λυσειs!!
Re: Επιτελουs κρεμασα την LG μου 37LF76 στον τοιχο και ειθελα να μοιραστω την χαρα μο
Παιδια γκαρσονιερα ειναι το σπιτακι μου και παρτε φωτο τοθ δωματιου μου!!Αs ειναι καλα ενα κολλητο μου φιλαρακι που πιανουν τα χερια του και καταφερε να μου κανει καλη δουλιτσα!!!
Οκ το εχο υποψιν μου να γινει απλα τωρα εγινε η δουλεια και το μελετω πωσ θα τα φτιαξω για να ειναι περιποιημενω το ολο θεμα!!Respect παδια σε ολουσ..ευχαριστω!