Επιτραπέζιο Hero Quest

Reaction score
0
Πωλείται ένα από τα δημοφιλέστερα επιτραπέζια που έχουν βγει. Το Hero Quest. Σε Αγγλική έκδοση και σε πάρα πολύ καλή κατάσταση χωρίς βέβαια να λείπει απολύτως τίποτα. Επίσης καμία πλαστική φιγούρα δεν είναι σπασμένη, καμία κάρτα σκισμένη ή φθαρμένη. :) Το κουτί έχει την κλασική φθορά στις γωνίες. Όχι τίποτα τραγικό απλά το αναφέρω για να είμαι εντάξει...

H τιμή που το δίνω είναι στα 55 ευρώ.

Reaction score
0
Παρακαλώ πολύ όπως κλειδωθεί η αγγελία. Το επιτραπέζιο πουλήθηκε. Ευχαριστώ πολύ το avsite για την φιλοξενία.

Reaction score
0
Απάντηση: Επιτραπέζιο Hero Quest

Θα με ενδιεφερε πολυ να το αγορασω αν υπαρχει ακομα και εφοσον το εχεις και σε καλη κατασταση οπως λες πιο πανω...μπορεις να μου στειλεις στο παρακατω mail αν θες.... [email protected]

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.381

Θα με ενδιεφερε πολυ να το αγορασω αν υπαρχει ακομα και εφοσον το εχεις και σε καλη κατασταση οπως λες πιο πανω...μπορεις να μου στειλεις στο παρακατω mail αν θες.... [email protected]
Αφού γράφει ότι πουλήθηκε πάνω από το μήνυμά σου!

Reaction score
0

Σειρά προτεραιότητας? Δηλαδή? Ποιοι προηγούνται?

Reaction score
313

Σειρά προτεραιότητας? Δηλαδή? Ποιοι προηγούνται?
Αυτοί που πήραν χαρτάκι από το μηχάνημα! :wink:
Εγώ έχω το νούμερο 24, με ημερομηνία 16 Ιανουαρίου 2012...:rolleyes:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.381

Γιατί το πουλάτε;

Reaction score
0

OK, λογικό είναι, δεν καταλαβαίνω τι γίνεται εδώ γιατί είμαι καινούργιος! Απαντώντας στην αγγελία για το hero quest, τι ακριβώς γίνεται? Βοήθεια!!!!

Reaction score
573

OK, λογικό είναι, δεν καταλαβαίνω τι γίνεται εδώ γιατί είμαι καινούργιος! Απαντώντας στην αγγελία για το hero quest, τι ακριβώς γίνεται? Βοήθεια!!!!
Aπλώς η αγγελία δημοσιεύτηκε στις 4/9/2011 και πουλήθηκε την επομένη (5/9). Στη μπλε μπάρα στο πάνω μέρος κάθε δημοσίευσης αναγράφεται η ημερομηνία και η ώρα που καταχωρήθηκε:wink:

Reaction score
313

Νομίζω πως υπάρχουν "εγκάθετοι" που διαδίδουν ψευδώς, πως το "Hero Quest" επωλήθη!
Η αγγελία "ζει και βασιλεύει, εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν"!
Ραντεβού ξανά, το 2014!

:roflmao::roflmao::roflmao:

:tongue:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.783

Η αγγελία είναι παλιά και προφανώς δεν το πρόσεξες ούτε μετά τα χιουμοριστικά σχόλια.
Λίγο καλαμπούρι δεν βλάπτει.
Ελπίζω να μην μας θύμωσες ε;

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.172
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS