Ερευνα Αγορας Βιντεοκαμερας

Reaction score
0
Καλημέρα παιδιά ,

Τον τελευταίο καιρό αποφάσισα για την αγορά μιας βιντεοκάμερας για ερασιτεχνική χρήση.
Τα χρήματα που θα ήθελα να διαθέσω είναι εως 500euro σε High Definition (εάν μπορεί να υπάρξει μοντέλο στα χρήματα αυτά !!!!) .
Μετά από μία έρευνα αγοράς που έκανα δυστυχώς μπερδεύτηκα με όλα αυτά τα μοντέλα που κυκλοφορούν και δεν μπορώ να καταλήξω σε κάποιο μοντέλο.
Δεν ξέρω σε ποια από τα χαρακτηριστικά μια κάμερας να δώσω προσοχή.
Θα σας παρακαλούσα εάν υπάρχει κάποιος να μου δώσει κάποια συμβουλή έτσι ώστε με τα χρήματα αυτά να βρω το πιο αξιόπιστο αναλογικά μοντέλο .

Μχάλης.

Reaction score
49
Απάντηση: Ερευνα Αγορας Βιντεοκαμερας

Καλησπέρα Μιχάλη.
Καλώς ήρθες στο AVsite, και καλή συνέχεια :107:

Αρχικά σου αναφέρω πως θα μεταφέρω το θέμα σου στην κατάλληλη κατηγορία όπου θα μπορέσει ευκολότερα να συζητηθεί.

Στην αναζήτησή σου δεν θα μπορέσω να απαντήσω, περίμενε καλύτερα να σου απαντήσουν κάποιοι με περισσότερες γνώσεις επί του θέματος.
Για να βοηθήσω λίγο, θα ήταν καλό να περιγράψεις τις ανάγκες σου (είδος βιντεοσκόπισης) αλλά και κάποιες προδιαγραφές της κάμερα (πχ προτίμηση κάποιας εταιρίας, μέσο εγγραφής πχ σκληρός δίσκος ή κάρτα sd κοκ)

Reaction score
3

Καλώς όρισες Μιχάλη.
Μιας και ψάχνω κι εγώ να πάρω HD κάμερα (αν και κοιτάω πιό ψηλά σε τιμή), θα σου πρότεινα να περιμένεις ! !
Γιατί τώρα είναι η εποχή που βγαίνουν τα καινούργια μοντέλα. Δες εδώ και θα καταλάβεις από την διαθεσιμότητα (αναμένεται).
Επίσης καλές είναι και οι Panasonic & Canon.
H Panasonic HDC-SD60 είναι μαι καλή περίπτωση και πιο κάτω από τα λεφτά που διαθέτεις, αλλά και η SD600 με επιπλέον 100-150€.
Θα σου πρότεινα πάντως να περιμένεις, αν δεν βιάζεσαι.
Ο υποφαινόμενος ψάχνει περισσότερο από 1 χρόνο:126:, κάτι ξέρει.....

Reaction score
0

Καλημέρα παιδιά ,

Τον τελευταίο καιρό αποφάσισα για την αγορά μιας βιντεοκάμερας για ερασιτεχνική χρήση.
Τα χρήματα που θα ήθελα να διαθέσω είναι εως 500euro σε High Definition (εάν μπορεί να υπάρξει μοντέλο στα χρήματα αυτά !!!!) .
Μετά από μία έρευνα αγοράς που έκανα δυστυχώς μπερδεύτηκα με όλα αυτά τα μοντέλα που κυκλοφορούν και δεν μπορώ να καταλήξω σε κάποιο μοντέλο.
Δεν ξέρω σε ποια από τα χαρακτηριστικά μια κάμερας να δώσω προσοχή.
Θα σας παρακαλούσα εάν υπάρχει κάποιος να μου δώσει κάποια συμβουλή έτσι ώστε με τα χρήματα αυτά να βρω το πιο αξιόπιστο αναλογικά μοντέλο .

Μχάλης.
kosdion ευχαριστώ για την απάντηση σου ,

όντος θα περιμένω για ένα χρονικό διάστημα τουλάχιστον κανένα 2μηνο μπας και βγούν ποιο καινουργια μοντέλα.
Αν βεβαια γνωρίζεις κάποιο νέο μοντέλο που έχει βγει σε παρακαλώ ενημέρωσε και εμένα (ειμαι εντελώς άσχετος )

Τελος θα σε παρακαλούσα επίσης να με ενημερώσεις κάποια αξιόπιστα αντίστοιχα e-shop.

Reaction score
3

Χθες είδα κάποια καινούργια μοντέλα της Panasonic και μάλιστα παίρνουν κι έναν ειδικό φακό με τον οποίο μπορούν να γράψουν σε 3D!
Δες εδώ: http://panasonic.net/avc/camcorder/line-up/

Reaction score
0
Καλησπέρα. Διαβάζοντας πολλά posts στο forum κατέληξα να ταλαντεύομαι μεταξύ canon HF S200 και panasonic sd900. Η panasonic είναι αρκετά πιο ακριβή αλλά είναι πιο καλή από την canon για ν' αξίζει τη διαφορά; Το 3d feature δεν με απασχολεί. Εσείς τι προτείνεται;
Από demo που είδα και των 2 μου φαίνονται ισάξιες και η canon ίσως λίγο καλύτερη σε low light.
Επίσης θα ήθελα να προτείνεται και κανά δικτυακό μαζί από ευρώπη καθώς τα ελληνικά είναι φαρμάκι με μια γρήγορη ματιά.

Reaction score
3

Η Canon HFS200 είναι παλιότερο μοντέλο σε αντίθεση με την Panasonic SD900.
Για την Canon δεν ξέρω να σου πω.
Μιας και πρόσφατα απέκτησα την Panasonic ΤΜ700 (προηγούμενο μοντέλο που αντικαταστάθηκε από την ΤΜ900), θα σου πρότεινα να πάρεις την SD900. Είναι ακριβώς ίδια με την ΤΜ900, με την μόνη διαφορά ότι γράφει μόνο σε κάρτες μνήμης μιας και δεν διαθέτει εσωτερική μνήμη.

Reaction score
0
Ξέρω πως είναι παλαιότερο μοντέλο η canon αλλά από βίντεο που είδα, νομίζω πως η διαφορά ποιότητας δεν είναι τόσο με μεγάλη vs panasonic sd900. Εσύ την ΤΜ700 από που την πήρες; (Αν θες απαντάς με pm)

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Ερευνα Αγορας Βιντεοκαμερας

Ξέρω πως είναι παλαιότερο μοντέλο η canon αλλά από βίντεο που είδα, νομίζω πως η διαφορά ποιότητας δεν είναι τόσο με μεγάλη vs panasonic sd900. Εσύ την ΤΜ700 από που την πήρες; (Αν θες απαντάς με pm)
Δεν ξέρω ποιό βίντεο είδες και από που, γιατί συνήθως αυτά που ανεβάζουν στο διαδίκτυο είναι "πειραγμένα".
Την 700 την πήρα πριν 1 1/2 μήνα από εδώ. Είχαν μείνει 4-5 κομμάτια με εγγύηση αντιπροσωπείας. Δεν ξέρω αν θα έχει τώρα, αλλά δεν χάνεις και τίποτα να ρωτήσεις.
Αν τη βρεις πάντως (ΤΜ700 ή SD700), πάρε τη. Το αξίζει και με το παραπάνω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός