'Ερχονται!!!

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719
Χαιρετώ. Δύσκολοι καιροί, δύσκολες αποφάσεις αλλά για μια καυ..α ζούμε... Έρχονται λοιπόν τρία από τα λεγόμενα dream machines της εποχής τους αλλά και των ημερών μας. Το ένα ήδη έχει φτάσει αλλά θα φωτογραφηθούν όλα μαζί. Στο ράφι λοιπόν κάθεται ένα Day Sequerra tuner και περιμένω από μέρα σε μέρα ένα Nakamichi ZXL-1000 κασσετόφωνο και ένα Kenwood LT-02T tuner. Θα μου πείτε το αναλογικό ραδιόφωνο πεθαίνει σιγά σιγά αλλά στην Ελλάδα κατέχει ακόμα πρωταρχική θέση στα μέσα διάδοσης μουσικής και όχι μόνο. Η ποιότητα είναι απελπιστική αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις (βλέπε Κόσμος, 87,7) Για το Nak νομίζω κάθε σχόλιο περιτεύει.
Εκτενέστερη αναφορά και φωτογραφίες σε λίγο, stay tuned
Φιλικά,
Γιάννης
Υ.Γ. Αν το Post ταιριάζει σε άλλη κατηγορία ας μεταφερθεί από τον admin

Reaction score
8.905
Απάντηση: 'Ερχονται!!!

Καλορίζικα... χμμ Day Sequerra... Γερμανικό ebay μου μυρίζει/ουν, περιμένουμε φώτο και εντυπώσεις!

Reaction score
2

ZXL-1000 .... το χρυσό? :139:

Sequerra ... με το "πρωτόγονο" ψηφιακό display? :111:

Bάι βάι βάι που έλεγαν και οι παλιοί κατακτητές μας .....

Καλορίζικα και καλοάκουστα ...... περιμένουμε οπωσδήποτε εντυπώσεις και φωτογραφίες :404:

Reaction score
1.815

Γειά σου Γιάννο με τα ωραία σου!:444:
Sequerra όλα τα λεφτάαααααααααααα!!!!!!!!!!

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719

Όχι το χρυσό, είναι κιτσάτο!!!:105:

Reaction score
2

Όχι το χρυσό, είναι κιτσάτο!!!:105:
Καλά, ας το εύρισκα και σε .... πράσινο παπαγαλί φωσφοριζέ ..... και θα το έπαιρνα με τα 4! :410:

Reaction score
2

πωωωωωωωω το θελω αυτο !!! :419:
Εμφανίζεται κατά καιρούς στο e-bay Γερμανίας, απ' όπου και το δικό μου, και σε σχετικά καλές τιμές, κοντά στα 100 ευρώ. Βάρα το...... :205:

Αλλά ας μην .... αεροπειρατούμε (hijack!) το thread του φίλου jpaudio, σχετικό με τα μηχανήματά του που ΕΡΧΟΝΤΑΙ .... και εμείς περιμένουμε με αγωνία να μοιραστεί μαζί μας εντυπώσεις και φωτογραφίες.

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719

Χαιρετώ τους φίλους σύντρελους! Τα μηχανήματα ήλθαν όλα και ένα παραπάνω: AIWA XK-S9000
Είναι όλα σε άψογη κατάσταση αλλά θα τύχουν ιδαίτερης περιποίησης και service ώστε να δείχνουν και να ακούγονται πραγματικά σαν καινούργια. Τις επόμενες μέρες και φωτογραφίες.
φιλικά,
Γιάννης
Υ.Γ. Να είχε η μέρα 26 ώρες να κατανάλωνα τις 2 παραπανήσιες εκεί που γουστάρω πραγματικά...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut