Γεια σας..
Εχω μια τηλεοραση LG 32LF2510, ενα home cinema LG HX906TA και μερικες αποριες:
Συνδεσεις τηλεορασης:
Συνδεσεις home cinema:
H TV υποστηριζει HDMI 1.3 ενω το home cinema HDMI 1.4. Οι ερωτησεις που εχω ειναι οι εξης:
1. Για να συνδεσω το home cinema με την tv μεσω HDMI, θα πρεπει να αγορασω καλωδιο για HDMI 1.3 η για HDMI 1.4; Η τα καλωδια ειναι ολα ιδια (δηλαδη δεν βγαινουν σε διαφορες hdmi versions); Αν παρω για 1.4 θα υπαρχει προβλημα;
2. Για να ακουω τον ηχο της tv απο τα ηχεια του home cinema, θα πρεπει να συνδεσω αλλο καλωδιο (γιατι η HDMI 1.3 της τηλεορασης δεν βγαζει ηχο) σωστα; Αν συνδεσω optican καλωδιο, ισχυει οτι δεν θα ακουω απο 5.1 αλλα απο 2.1; Υπαρχει καποιος τροπος να ακουω 5.1 (απο tv παντα);
3. Λοιπον, η tv εχει 2 scart. Παλια, ειχα ενα απλο dvd player και η συνδεση μεταξυ dvd player και tv ηταν μεσω scart. Βασικα η μια ακρη ηταν scart (συδεδεμενη στην tv) και η αλλη ακρη δεν εβγαζε scart, αλλα 3 καλωδια (κιτρινο,ασπρο,κοκκινο) (συδεδεμενη στo dvd player). Τωρα προσωρινα συνδεω την tv και το home cinema (composite) μεσω του ιδιου τροπου, ωστοσο ενω εχω εικονα, δεν εχω ηχο.. γιατι; (ξερω, για ηχο θα κανω αυτο που λεω στην ερωτηση 2, ωστοσο, θελω να ξερω γιατι ετσι δεν εχω ηχο)
Αυτα! Ευχαριστω!!
Εχω μια τηλεοραση LG 32LF2510, ενα home cinema LG HX906TA και μερικες αποριες:
Συνδεσεις τηλεορασης:
Συνδέσεις
2 x HDMi (μονο in)
2 x scart
1 x VGA
1 x Component
1 x είσοδος Audio/Video
1 x Πρίζα ακουστικων
1 x PCMCIA
1 x κεραία
1 x Είσοδος PC Audio
1 x έξοδος Audio ψηφιακή οπτική
1 x USB 2.0
1 x Θύρα RS-232 (τεχνική υπηρεσία)
Υποδοχές video 2
Είσοδος DVI Όχι
Είσοδος HDMI 2
Είσοδος PC Ναι
Εξοδοι audio Πρίζα ακουστικών και ψηφιακός ήχος
2 x HDMi (μονο in)
2 x scart
1 x VGA
1 x Component
1 x είσοδος Audio/Video
1 x Πρίζα ακουστικων
1 x PCMCIA
1 x κεραία
1 x Είσοδος PC Audio
1 x έξοδος Audio ψηφιακή οπτική
1 x USB 2.0
1 x Θύρα RS-232 (τεχνική υπηρεσία)
Υποδοχές video 2
Είσοδος DVI Όχι
Είσοδος HDMI 2
Είσοδος PC Ναι
Εξοδοι audio Πρίζα ακουστικών και ψηφιακός ήχος
Είσοδος ήχου - Portable In Ναι
Έξοδος βίντεο - Σύνθετη (Composite) Ναι
Έξοδος βίντεο - Component Ναι
Είσοδος ήχου - Οπτική Ναι
HDMI - Έξοδος 1
HDMI - Είσοδος 2
Ethernet - RJ45 Ναι
Έξοδος βίντεο - Σύνθετη (Composite) Ναι
Έξοδος βίντεο - Component Ναι
Είσοδος ήχου - Οπτική Ναι
HDMI - Έξοδος 1
HDMI - Είσοδος 2
Ethernet - RJ45 Ναι
H TV υποστηριζει HDMI 1.3 ενω το home cinema HDMI 1.4. Οι ερωτησεις που εχω ειναι οι εξης:
1. Για να συνδεσω το home cinema με την tv μεσω HDMI, θα πρεπει να αγορασω καλωδιο για HDMI 1.3 η για HDMI 1.4; Η τα καλωδια ειναι ολα ιδια (δηλαδη δεν βγαινουν σε διαφορες hdmi versions); Αν παρω για 1.4 θα υπαρχει προβλημα;
2. Για να ακουω τον ηχο της tv απο τα ηχεια του home cinema, θα πρεπει να συνδεσω αλλο καλωδιο (γιατι η HDMI 1.3 της τηλεορασης δεν βγαζει ηχο) σωστα; Αν συνδεσω optican καλωδιο, ισχυει οτι δεν θα ακουω απο 5.1 αλλα απο 2.1; Υπαρχει καποιος τροπος να ακουω 5.1 (απο tv παντα);
3. Λοιπον, η tv εχει 2 scart. Παλια, ειχα ενα απλο dvd player και η συνδεση μεταξυ dvd player και tv ηταν μεσω scart. Βασικα η μια ακρη ηταν scart (συδεδεμενη στην tv) και η αλλη ακρη δεν εβγαζε scart, αλλα 3 καλωδια (κιτρινο,ασπρο,κοκκινο) (συδεδεμενη στo dvd player). Τωρα προσωρινα συνδεω την tv και το home cinema (composite) μεσω του ιδιου τροπου, ωστοσο ενω εχω εικονα, δεν εχω ηχο.. γιατι; (ξερω, για ηχο θα κανω αυτο που λεω στην ερωτηση 2, ωστοσο, θελω να ξερω γιατι ετσι δεν εχω ηχο)
Αυτα! Ευχαριστω!!