Ερωτησεις για νεο χωρο...

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
παιδες καλησπερα.σε κανα χρονο μετακομίζω και ως τοτε ανακαινίζω το σπιτι στο οποιο θα παω. Θα εχω άπειρες ερωτησεις στη πορεία οποτε ας κανω μια μικρή αρχή....
1) προβολέας μπορει να κρεμαστεί σε γυψοσανίδα ? επειδη έλεγα για γυψοσανίδα στο ταβάνι για να βαλω κατι φώτα.
2) αν φτιαξω μεγάλο έπιπλο για τηλεόραση κτλ και μπουν σε αυτο χωνευτά τα b&w 684 με το κεντρικό μου θα εχω ενα μικρό μείον στη ποιοτητα του ηχου μου η θα γινει μαύρα χάλια?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
1.Μπορείς να βιδώσεις την βάση του προβολέα στο ταβάνι και να κάνεις μια τρύπα στην γυψοσανίδα.
2.Μην το κάνεις , για το center δεν πειράζει, αλλά τα L&R , καλύτερα να έχουν περιθώριο μετακίνησης.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Οσον αφορα το 2, ακομα και χωνευτά να μην τα βαλω τα ηχεια παλι θάναι σχεδον μεσα στο έπιπλο δηλαδη πισω θα ειναι κολλητά σχεδον σε τοίχο. Θα βοηθούσε αν εβαζα καποιο ηχοαπορροφητικο υλικο πισω τους?
[DOUBLEPOST=1443823539][/DOUBLEPOST]Επισης,οι ηχοδιαπερατες ηλεκτρικές οθόνες ποσο πάνε?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.871
Οσον αφορα το 2, ακομα και χωνευτά να μην τα βαλω τα ηχεια παλι θάναι σχεδον μεσα στο έπιπλο δηλαδη πισω θα ειναι κολλητά σχεδον σε τοίχο. Θα βοηθούσε αν εβαζα καποιο ηχοαπορροφητικο υλικο πισω τους?
Βρες άλλη λύση μην τα σφηνωσεις

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Οκ δεκτό θα σκεφτώ λιγο και θα επανελθω
[DOUBLEPOST=1443830141][/DOUBLEPOST]Ισχυει το ιδιο και για το sub?
Κατι τετοιο δηλαδη λέτε να μη το κανω?

Attachments

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.562
Οποιοδήποτε ηχείο θέλει τον αέρα του.

Με τον παραπάνω περιορισμό δημιουργείται έδαφος για μπουμαρίσματα, ακυρώσεις (sub) , δεν θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής “Sweet spot” κλπ.

Ανάλυση εδώ:
http://www.avsite.gr/forum/threads/Μετρήσεις-χώρου.131137/

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.871
Οκ δεκτό θα σκεφτώ λιγο και θα επανελθω
[DOUBLEPOST=1443830141][/DOUBLEPOST]Ισχυει το ιδιο και για το sub?
Κατι τετοιο δηλαδη λέτε να μη το κανω?
Τιμωρία το έβαλες το καϊμένο

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Οκ δεκτό.
Θα επανελθω αργότερα με περισσοτερες ερωτήσεις .

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Παιδες επειδη θα βαλω ψευδοροφή πανω πρεπει πρωτα να παρω βάση του προτζέκτορα.
Φυσικα δε μπορω να Βάλω τη δικιά μου γιατι ώσπου να μετακομίσω θα μείνω χωρις προτζέκτορα και δεν παιζει αυτο.
Αυτη τη βλέπετε οκ για αγορα για τον επσονα9000 μου;
http://www.amazon.co.uk/PureMounts-...d=1444506170&sr=1-24&keywords=projector+mount

Οσον αφορα την οθονη προβολής αρκούν οι διαστάσεις η θα πρεπει να τη βαλω πριν τη γυψοσανίδα ωστε να τη κρύψω εκει που θελω;

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.296
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale