Ερωτησεις για Yamaha Rxv 657

Reaction score
86
Απο την προηγουμενη Τριτη ειμαι ευτυχης κατοχος ενος Yamaha rxv657 και ανμενω και ενα yamaha yst-sw215.
Ποιος ειναι ο ιδανικος τροπος συνδεσης της τηλεορασης και του dvd?
Το sub ειναι προτιμοτερο να συνδε8ει απευ8ειας στον 657 η ειναι προτιμοτερο μεσω ηχειων, πλεονεκτηματα μειονεκτηματα?
Αυτα για την αρχη μιας και δεν ειχα πολυ χρονο στην δια8εση μου να παιξω με τον ενισχυτη.
Σας ευχαριστω.

Reaction score
50
Μέσω ηχείων πώς ακριβώς εννοείς; Μήπως εννοείς το αντίθετο, τα ηχεία να συνδεθούν κατευθείαν στον ενισχυτή ή μέσω του sub; In any case... νομίζω καλύτερα να τα συνδέσεις όλα απ' ευθείας στον ενισχυτή και sub και ηχεία. Βέβαια πρέπει να προσέξεις λίγο τις παραμέτρους που θα ρυθμίσεις μετά, ειδικά το crossover για να "δέσει" καλά το sub με τα ηχεία...

Reaction score
49
Απο την προηγουμενη Τριτη ειμαι ευτυχης κατοχος ενος Yamaha rxv657 και ανμενω και ενα yamaha yst-sw215.
Ποιος ειναι ο ιδανικος τροπος συνδεσης της τηλεορασης και του dvd?
Το sub ειναι προτιμοτερο να συνδε8ει απευ8ειας στον 657 η ειναι προτιμοτερο μεσω ηχειων, πλεονεκτηματα μειονεκτηματα?
Αυτα για την αρχη μιας και δεν ειχα πολυ χρονο στην δια8εση μου να παιξω με τον ενισχυτη.
Σας ευχαριστω.

Kώστα, καλορίζικος........Καλές ακροάσεις!! :D :D :D

Τι δυνατότητες σύνδεσης (εικόνας και ήχου) έχεις στην τηλεόρασή σου & στο DVDp σου??

Το (ενεργό) sub σαφέστατα και θα το συνδέσεις κατ' ευθείαν με τον ΥΑΜΑΗΑ

Για ρυθμίσεις, τουλάχιστον τώρα που δεν έχεις μάθει όλα τα κόλπα του, σύνδεσε το ΥΡΑΟ και άσε τον 657 να κάνει την δουλειά...... :roll: :wink:

Ό,τι χρειαστείς, εδώ είμαστε!!! :D :wink:

Reaction score
86
Thank u

Λοιπον η τηλεοραση [Lg 29"] εχει 2 [scart] , 1 [svideo] και 1 μπροστα [κιτρινη , κοκκινη, ασπρη] και 1 ε3οδο ηχου αναλογικη. Το dvd player [Pioneer DV-454] εχει 1 [scartRGB] 1 [svideo] 1[video out] και αναλογικες ηχου, 1[coaxial], 1[optical]

Ελπιζω να βοη8ησα και να τις περιεγραψα σωστα. Αυτη τη στιγμη τα εχω συνδεδεμενα tv kai dvd μεσω 2 φθηνων καλωδιων svideo και αναλογικα τον ηχο.

Οσο αφορα το sub, αν το συνδεσω κατευ8ειαν στον ενισχυτη και επιλεξω "pure direct" θα παιζει το sub , με τα 2 μπροστινα ηχεια?
Thank u

Reaction score
7
Οσο αφορα το sub, αν το συνδεσω κατευ8ειαν στον ενισχυτη και επιλεξω "pure direct" θα παιζει το sub , με τα 2 μπροστινα ηχεια?
Thank u
Οχι. Σε direct παιζει μονο το σημα εισοδου οπως ειναι.
Αν δεν εχει πληροφορια 0.1 τοτε το sub δε θα παιρνει σημα.

Προσωπικα στον marantz σε CD αναλογικη 2ch εισοδο εχω επιλεξει auto ή stereo (χωρις να ειναι direct ομως) για να δινει και στο sub. Χανω κατι πολυ λιγο σε ποιοτητα στον ηχο αλλα προτιμω λιγο μπασο, ειδικα σε χαμηλες εντασεις οταν ακουω, αν και τα ηχεια μου κατεβαινουν χαμηλα, αλλα σε μεγαλυτερη ενταση...

Reaction score
1.981
Thank u

Λοιπον η τηλεοραση [Lg 29"] εχει 2 [scart] , 1 [svideo] και 1 μπροστα [κιτρινη , κοκκινη, ασπρη] και 1 ε3οδο ηχου αναλογικη. Το dvd player [Pioneer DV-454] εχει 1 [scartRGB] 1 [svideo] 1[video out] και αναλογικες ηχου, 1[coaxial], 1[optical]

Ελπιζω να βοη8ησα και να τις περιεγραψα σωστα. Αυτη τη στιγμη τα εχω συνδεδεμενα tv kai dvd μεσω 2 φθηνων καλωδιων svideo και αναλογικα τον ηχο.

Thank u
Έχουμε και λέμε:
Το Pioneer DV-454 θα το συνδέσεις με coaxial ή optical με τον ενισχυτή.
Την τηλεόραση με το dvd μέσω scartRGB
Το sub κατευθείαν στον ενισχυτή.
Αν θέλεις να παίζει κ το sub μαζί με τα 2 μπροστινά ηχεία θα επιλέγεις στον ενισχυτή 2chSTEREO και όχι PureDirect(με το οποίο παίζουν μόνο τα μπροστινά)

Αυτά από εμένα!
Καλορίζικα!!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας