Ερωτηση για πισω ηχεια

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
παιδια καλησπερα.εχω 5.1 ηχεια. Φτιαχνω νεο χωρο οπου ο καναπές θάναι τέρμα πισω στον τοιχο ο οποιος τοίχος θα εχει κατι απλικες και πίνακες κτλ και θα φαίνονται πολυ άσχημα τα πισω ηχεια.

Τι μπορω να κανω?
Αν εβαζα στην ψευδοροφή ηχεια τα οποια θα κοιτάνε κατω στον καναλε θα γινει δουλειά η θάναι χάλια το αποτέλεσμα?

Ιδέες;προτάσεις;

Reaction score
42
θα σε ενδιέφεραν δορυφόροι 360 μοιρών /υψηλής ποιότητας που μπορείς να βιδώσεις και στο ταβάνι ή όπου "βολεύει" για αισθητικούς λόγους ?

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Πιθανόν να με ενδιέφερε αλλα πρωτα θα ηθελα να ακουστούν εδω απόψεις για το τι μειονεκτήματα θα ειχα με μια τετοια λυση. Αν δηλαδη αντι για ηχεια πισω απτο καναπέ εβαζα δυο τετοια οροφής

Reaction score
42
Βεβαίως ! .. σου έστειλα τα προτεινόμενα + specifications σε pm.. επειδή είναι higher-end και ήταν πανάκρυβοι δορυφόροι / Μirage..

Reaction score
2.482
Εγω έτσι είμαι στημένος, όπως τα λες. Δες τον χώρο μου να πάρεις μια ιδεα πώς έχω στήσει τα ηχεία.
Ειναι DIY Atmos και σου έρχονται όλα από πάνω, που αναλόγως την πληροφορία, ποικιλει από Πολυ Εντυπωσιακό, έως "Από που ήρθε τώρα αυτός ο ήχος".

Ευπρόσδεκτος να περάσεις μια μέρα να ακούσεις, για να πάρεις μια ιδέα.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.931
Εγω έτσι είμαι στημένος, όπως τα λες. Δες τον χώρο μου να πάρεις μια ιδεα πώς έχω στήσει τα ηχεία.
Ειναι DIY Atmos και σου έρχονται όλα από πάνω, που αναλόγως την πληροφορία, ποικιλει από Πολυ Εντυπωσιακό, έως "Από που ήρθε τώρα αυτός ο ήχος".

Ευπρόσδεκτος να περάσεις μια μέρα να ακούσεις, για να πάρεις μια ιδέα.
SurfDrifter τα wharfedale πως παίζανε?Από εμπειρία σου αν τοποθετηθούν σε τέτοιο ύψος αλλά προς το κέντρο,πάνω από την θέση ακρόασης...θα μπορούσαν να ανταποκριθούν ηχητικά ως surround back?

Reaction score
2.482
Κατα την ταπεινη μου άποψη, δεν γίνεται αυτο, ειδικα με τα συγκεκριμένα ηχεία που δεν μπορεις να τα σημαδέψεις προς τα κάτω.

Βασικα, γίνεται αλλά δεν ξέρω ποσο καλό θα ειναι το αποτέλεσμα. Καλό ειναι να βαλεις τα ηχεια προσωρινα και να κάνεις δοκιμές.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.931
δηλαδή από εμπειρία σου το θέμα είναι να σημαδεύει το ηχείο τον ακροατή και όχι το ύψος τοποθέτησης σε περίπτωση που δεν έχουμε χώρο πίσω από καναπέ για surround back?

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Θα ηταν καλυτερο το αποτελεσμα αν ειχες 3 πισω ηχεια ή με τα δυο ειναι ενταξει;

Reaction score
2.482
Θα ηταν καλυτερο το αποτελεσμα αν ειχες 3 πισω ηχεια ή με τα δυο ειναι ενταξει;
Δεν ξερω γιατι δεν το έχω δοκιμάσει και οπως ειμαι τώρα δεν γινεται, επειδη ειναι ο Pj εκει.

Και ναι, νομιζω ότι ειναι σημαντικο να σημαδευει τον ακροατή. Τα ειχα στον τοιχο πριν και δεν είχε καμία σχέση με τώρα.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Εγω που θα βαλω ψευδοροφή πανω τα ηχεια αυτα πως θα μπορούσα και θα ηταν σωστο να τα βαλω?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.298
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale