Ερωτηση για dreambox 7000

Reaction score
804
Θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για τον παραπανω δεκτη καθοτι ασχετος.
Τον εχω βρει μεταχειρισμενο απο γνωστο στα 200 ευρω (αληθεια ειναι καλη τιμη ? )
Αυτος ισχυριζεται οτι ανοιγει το πακετο της γνωστης ελληνικης ακατανομαστης χωρις internet
Ηθελα να ρωτησω αν ειναι αληθεια η μου πουλαει παραμυθι για να ξεφορτωθει το δεκτη
Και τελος αξιζει σαν αγορα η καλο θα ηταν να κινηθω σε αλλα μοντελα (το HD δεν με ενδιαφερει)

Ευχαριστω

Reaction score
0
petros37 said:
Αυτος ισχυριζεται οτι ανοιγει το πακετο της γνωστης ελληνικης ακατανομαστης χωρις internet

Ευχαριστω
Ειναι τοσο ασχετος που ουτε αυτος ξερει τι του γινετε.... !!!!! :shock:

Reaction score
1
Καλησπέρα,
Η τιμή καλούτσικη (εχε υπ' όψη σου οτι ο 7020 κάνει καινούργιος γύρω στα 390 € και ο 500 γύρω στα 190 €)
όπως σου έγραψε ο Γιάννης ο τύπος σου πουλάει παραμύθι για ακατανόμαστη χωρίς internet, οπότε ψάξτο καλά.
Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
4
Αν παρόλα αυτά δεν τον θέλεις μπορείς να μου στείλεις ένα ΠΜ για να επικοινωνήσω μαζί του μιας και ενδιαφέρομαι?

ευχαριστώ,

Reaction score
804
Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας
Ηταν διαφωτιστικες και με γλυτωσαν απο λαθος .

Οσο για το φιλο που ενδιαφερεται να το παρει αυτος καλυτερα να κυτταξει για κατι αλλο
γιατι πηγα και το ειδα το μηχανημα και ειναι καταχτυπημενο (απο οτι καταλαβα πρεπει να εχει πεσει κατω και οχι μονο μια φορα )
οποτε εκει οφειλοταν η καλη τιμη που μου ειπατε

Reaction score
5
Καλά στα είπε ο φίλος σου μόνο που για να πιάσεις την ακατονόμαστη χρειάζεσαι σύνδεση adsl και πρόσβαση σε κάποιο server για να παίρνεις τους κωδικούς.

Reaction score
0
petros37 said:

Ευχαριστω
Πανω σαυτο αναφερθηκα οτι δεν ξερει τι του γινεται και ειναι και ασχετος...
Το αν βλεπεις οτι βλεπεις με ιντερνετ ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis