Ερωτηση για Gran Turismo 5

Reaction score
0
:118:Καλησπερα.Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση οσον αφορα το gran turismo 5.Ενδιαφερομαι να το αγορασω για το ps3 και ηθελα να ρωτησω ποιο κατα την γνωμη σας εινα καλυτερο το Gran Turismo prologue η το Gran Turismo HD Concept?:118:

Reaction score
0
Απάντηση: Ερωτηση για Gran Turismo 5

εχω την εντυπωση πως το HD δεν κυκλοφορησε και ουτε πρεπει,για την ωρα υπαρχει μονο το prologue

Reaction score
0

εχω την εντυπωση πως το HD δεν κυκλοφορησε και ουτε πρεπει,για την ωρα υπαρχει μονο το prologue
Νομιζω πως το ειχα παιξει στην Αθηνα σε ενα πλαισιο παλια το HD Concept αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος.Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μην βγει ποτε το ΗD Concept?Τοτε γιατι το διαφημιζουν?

Reaction score
51

Νίκο νομίζω πρέπει να μου τηλεφωνείς πρώτα!!! :107:

Το Gran Turismo HD ήταν μια έκδοση του Gran Turismo που κυκλοφόρησε στην αρχή της ζωής του PS3.
Το κατέβαζες δωρεάν από κάποιον server της Ευρώπης.
Και αφού τις πρώτες μέρες που υπήρχε, εμείς δεν είχαμε store στην Ελλάδα, αρχίζαμε τις πατέντες φτιάχνοντας 2ους λογαριασμούς με αγγλικές διευθύνσεις κλπ :116:

Πρακτικά τώρα δεν το βρίσκεις...
Όπως δεν βρίσκεις ούτε το Demo του GT5 prologue που κυκλοφόρησε για λίγο στο Ιαπωνικό (μόνο) Sony store και εκεί είχαμε περισσότερο γέλιο αφού ανοίξαμε νέο λογαριασμό στα Ιαπωνικά και με Ιαπωνικές διευθύνσεις κλπ....:137:

Συμπέρασμα....
Νίκο αγόρασε στον γιο σου το GT5 prologue (γύρω στα 30€ θα έχει) και θα έρθω σπίτι με ένα stickάκι να του «χαρίσω» όλα τα αυτοκίνητα!!!!! :126:

Reaction score
51

Ααα......Νίκο πριν με παρεξηγήσεις....
Διέγραψα το (ίδιο) μήνυμά σου από την κατηγορία των παιχνιδομηχανών, αφού υπήρχε και εδώ και ήταν και το ίδιο ακριβώς!!!

Όσοι θέλουν να απαντήσουν, ας το κάνουν εδώ που είναι και η καταλληλότερη θέση!!!!

Καλησπέρες! :107:

Reaction score
0

Ααα......Νίκο πριν με παρεξηγήσεις....
Διέγραψα το (ίδιο) μήνυμά σου από την κατηγορία των παιχνιδομηχανών, αφού υπήρχε και εδώ και ήταν και το ίδιο ακριβώς!!!

Όσοι θέλουν να απαντήσουν, ας το κάνουν εδώ που είναι και η καταλληλότερη θέση!!!!

Καλησπέρες! :107:
Οχι δεν υπαρχει προβλημα ουτος η αλλως εγω γι'αυτο το εγραψα κι εδω γιατι το ειχα γραψει σε αλλο θεμα.
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.

Reaction score
0

Νίκο νομίζω πρέπει να μου τηλεφωνείς πρώτα!!! :107:
"Μαλιστα κυριε...Συγνωμη δεν θα το ξανακανω"
Γιαννο ξερω πως εισαι πολυ απασχολημενος με τα μαθηματα σου και κολωνω να σε σκοτισω.Με την αλλη θα σου τηλεφωνω.Οπως σωστα καταλαβες δεν ειναι για μενα τα συγκεκριμενα.Νασαι καλα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.293
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale